| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Koronavirus

(?)
[<<Předchozích 290] Názory 291300 z 120472  [Dalších 120172 >>]
Stará husa 154854
1.7.2022 12:48:35
Ropucho, přesně tak. Kdo se cítí ohrožen, ať používá roušku nebo respirátor. Ale už prosím ne plošné nařízení!
S očkováním to mám tak, že pokud bude k dispozici nová vakcína na dnešní mutaci covidu a bude účinná déle než pár měsíců, jdu znovu do toho. Ale už nechci žádná omezení pro neočkovane. Žádné zavírání obchodů, restaurací, žádné omezování pohybu.
Zároveň nepovažuji ty, kteří se očkují za ovce, ani ty, co nosí respirátory. Ať každý vyhodnotí, jaké nebezpečí mu hrozí a jaká opatření pro sebe přijme. Už jsme jinde, než na začátku epidemie, máme účinné léky i vakcíny. Ano, covid je nepříjemná choroba a může být i smrtelná, ale která nemoc ne?
Ropucha + 2 120300
1.7.2022 12:36:51
"Nemůžeme navždy chodit v respirátorech."

Nemůžeme.
Ať ho používají dobrovolně ti, kdo se cítí oslabení nebo ohrožení.
Stejně jako očkování.
A ať se jim nikdo nevysmívá.
Stoprocentně to vychytat nelze, podle zkušeností z posledních let.
Někdo se nakazí přes veškerou snahu a někdo propluje nedotčen, i když pro to nedělá vůbec nic.
A každý věří tomu svému.
Mortadela 52731
1.7.2022 12:29:07
Já mám po covidu kašel už 8. měsíc, heč. A fakt se to nelepší. ~:(
zerat 18305
1.7.2022 12:20:14
Beru to tak, že do Chorvatska s námi pojedou léky na odhlenění, na srážení teplot, proti suchému kašli... a vezmu pro jistotu i nějaké respirátory. Snad po dvou letech na dovolenou odjedeme a vše proběhne v pořádku.
Taky nechci zpátky respirátory - ještě teď když vycházím v práci z kanceláře mám tendence hledat respirátor, abych si ho nasadila. ~:(
Evelyn1968,2děti 6269
1.7.2022 12:17:51
..... fakt si nepamatuju, ze by me nějaká nemoc sejmula tolik....

No to já taky ne, mela jsem covid v listopadu 2020 a doteď to nejsem já, neudycham schody kvůli srdci, kazdyho čtvrt roku kardiologie. Do Covidu jsem měla v padesáti lepší kondici, než ve 35 po dvou dětech.
Inka ..|-.|-.-|.- 141843
1.7.2022 12:16:44
Nemůžeme navždy chodit v respirátorech.
Ropucha + 2 120300
1.7.2022 12:09:00
"Mluvila jsem s holkou, sportující a lezouce po horách, co ma po covid kašel uz 2 měsíce......"

Já mluvím pravidelně s dvacetiletým štíhlým sportujícím člověkem, který má potíže s dýcháním a kašlem po covidu už téměř půl roku. Chodí po vyšetřeních, bere léky.
Očkovaný byl.
Mně osobně covid neudělal nic (myšleno dlouhodobě, pár týdnů byl nepříjemný prostě jako viróza).
Je to prapodivně nevyzpytatelné, kdo si ten "blbý los" vytáhne.
Termix 105545
1.7.2022 11:44:41
A hlavně ba základě čeho vymáhat? Nezbývá než spoléhat na rozumné rodiče.
Alca 145121
1.7.2022 11:34:47
Huso,

covid fakt neni bezna nemoc. Mela jsem ted vicemene asi mírnými průběhu, ale to, ze jsem během deseti dnu spadla ze stavu kdy jsem lezla po Alpách do stavu kdy jsem schválena po vyberu posty tak fakt si nepamatuju, ze by me nějaká nemoc sejmula tolik. Plus je to jak na houpačce.....

A to nemluvim o long covid, o kterym se mluví cim dal Tim vic a ja fakt doufám, ze u me nezůstane. Mluvila jsem s holkou, sportující a lezouce po horách, co ma po covid kašel uz 2 měsíce......
Alca 145121
1.7.2022 11:30:12
Inka

"Respirátory beru všude, naštěstí je zstím nikde nepožadovali"

No a pravé proto se to tak siri, ja ten svuj covid taky asi chytla na letišti, když jsem jednou polevila a nemela respirator protože jsem byla schválena z vedra a cestování kvůli zrušenému letu......
[<<Předchozích 290] Názory 291300 z 120472  [Dalších 120172 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.