| Roya | 111257 |
|
|
4.11.2024 20:57:12
Jmenuje se to festival Zdraví pro Tibet (na to konto má jít výtěžek). Je to rozepsané po hodinách, kdy je který program, není třeba se zúčastnit všeho, ale vstupenka je celková, na celý den. Názvy se snaží říct, o čem to je (ten tanec se opravdu jmenuje Radostný tanec :) - v detailu je pak rozepsané, co který program znamená. Ale jsem vděčná za tvůj pohled, určitě to tak může na lidi působit, a odrazovat je to.
|
| boží žena | 67104 |
|
|
4.11.2024 20:53:12
To je pro bezbotáře...
Takže ja bych nešla. Kolik stojí vstupenka? |
| Evelyn1968,2děti | 6269 |
|
|
4.11.2024 20:52:02
Taky tak, před revolucí a těsně po ní bych po tom skočila
, hledala jsem duchovno, co nejsou babičky v kostelíčku , teď už jsem zase jinde. |
| Roya | 111257 |
|
|
4.11.2024 20:51:58
Zbývá 22 dní. No, zatím to vypadá, že by opravdu měla být hodně cílená reklama - proto jsem se přišla zeptat sem, protože na to už asi nedokážu mít náhled shora :).
|
| sally | 3140 |
|
|
4.11.2024 20:51:42
přijde mi, že by to chtělo nějak přejmenovat.... tibetskou medicínou proti kvasinkám mi přijde spíš jako žert, zní to hrozně... nevím, kýčovitě... všechno to zní děsně křečovitě, násilně - teď budete ezo nebo běda - člověk představí nějaké pomatené nečesané batikované ženštiny křepčící kolem kotlíku, které ho nutí křepčit taky... workshop radostného tance? Uf... plus tomu teda chybí nějaké ucelení, nějaké zastřešovací téma - to by mi přišlo důležitější než ty jednotlivé body... kdyby to bylo něco jako jánevím "Tibetský den" nebo "průvodce tibetským životem" případně "tržiště tibetských ozdravných technik" a pak napsat, že v rámci programu si účastníci mohou vyzkoušet tanec, bubny, relaxační techniky, čaj...? Důraz bych kladla na to "vyzkoušení si" - tak jak je to podané, tak mi to zní jako že budu muset radostně tančit a pak budu muset debatovat o smrti nad čajem (a to zřejmě s úplně cizími lidmi?) - tanec i debatování o smrti mi přijdou velmi intimní záležitosti, na které musí být vhodná konstelace... ten pocit, že mě nutíte do nějakých čiností, v kterých mi nemusí být v ten okamžik dobře, mě velmi odrazuje.
Plus tak jak to máš, mi to zní, že je člověk upsaný na celý den - ale že já bych chtěla mít možnost jít třeba jen na jednu z akcí, a rozhodnout se, jestli budu ráno tančit a po obědě pít čaj nebo naopak... |
| mamoch | 107553 |
|
4.11.2024 20:42:26
Absolutně by mě nezajímalo nic z toho....
|
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
4.11.2024 20:38:30
Nedivím se, že tě mrzí neprodané vstupenky, protože na programu je vidět, že je pečlivě promyšlený.
Kolik času zbývá do začátku akce? Třeba zájemci zatím jen vyčkávají? Já osobně se musím přiznat, že vůbec nejsem zaměřená tímto směrem, nejsem správná cílová skupina, ale jde-li o charitativní počin a byl-li by mi blízký ten charitativní záměr, možná bych se s někým domluvila a něco zkusila navštívit, ten čaj asi by šel ![]() |
| Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
|
|
4.11.2024 20:36:34
Myslím, že tady je třeba cílená propagace... Není to (už) zrovna mainstream... Osobně by mě to nezajímalo vůbec, jde to mimo mne
![]() |
| Půlka psa | 24064 |
|
|
4.11.2024 20:34:25
Mně osobně ne, ale to je tím, že v těchhle ezo věcěch vůbec nejedu.
|
| Merylin5 | 68735 |
|
|
4.11.2024 20:27:14
Mě by to zajímalo před 25 lety, dnes už ne. Řekla bych, že poptávka po takových věcech bude malá, dneska asi frčí něco jiného.
|
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.