| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Ostatní : Vážím 100 kg - akce start

Akce start - Deníček
  (?)
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 22741  [Dalších 22541 >>]
libik 142094
6.10.2022 17:13:13
Valkýro, tak jako mladí konzumenti jsme přežili ledacos.

"Na třešně" v mých vzpomínkách znamená kruté hodiny žízně poté, co toho dne byla pozřena jedna třešnička, nikdy jsem něvěděla, kdy končí doba "na třešně" a nějak jsme dovodila, že půjde zřejmě o celý den.
libik 142094
6.10.2022 17:09:22
Valkýro, než opustíme toto hezké téma ála Zvonokosy, je tristní, jak je centrum města jedno velké veřejné úleviště, jsem fakt znechucená, jak městská policie v tomto ohledu málo koná, Americká je fakt ztracený kraj, ale totéž vidno kolem náměstí.~a~
libik 142094
6.10.2022 17:01:33
My jste stoprocentně pití nenosili a dokonce mám dojem, že ani u 1. generace svých potomků jsem nějaké pitíčko do školy až tak neprožívala, možná na školní výlet~d~

A taky si pamatuju, že se v mnoha situacích pití důrazně nedoporučovalo. Už zmíněná uhřátí a hlavně "na třešně", napít se po konzumaci třešní znamenalo prakticky smrt, alespoň já jsem to tak jako dítě vnímala.~8~
libik 142094
6.10.2022 16:45:35
Valkýro (ale , že je to pěkná diskuse~t~), pokud to s přehledem dáváš "na bobečku", tak tedy nejsi nijak nadrozměrná.

Nekomfortní vyprazdňování ve volné přírodě pro mě byl jedním z důvodů, proč jsem začala hlídat a redukovat váhu.~;)
Evelyn1968,2děti 6269
6.10.2022 16:39:37
Ani do ničeho jinýho ~t~
Evelyn1968,2děti 6269
6.10.2022 16:36:10
Na čůrání do svačinové krabičky v autobuse jsem asi nikdy nebyla dost mladá ~t~
Monika 123907
6.10.2022 16:30:02
Libiku, tak já počítám, že řidič i zastaví (stejně jako někomu, kdo potřebuje zvracet), ovšem ženy pak stejně mají problém, kam "s tím" zajít, že? Já mám z "potřeby čůrat" v buse skoro posttraumatický stresový syndrom, jezdila jsem 2-3 hodinové cesty hodně (celou VŠ a ještě dalších asi 8 let potom) a občas to tedy bylo na krev, abych vydržela. Dřív bylo zvykem dělat 10-15 min. pauzy cca v půlce trasy linky, ale pak tento obyčej nějak odpadl (přičemž celkové délka cesty se stejně nezkrátila, ten čas asi požraly nějaké rezervy pro případ komplikací v dopravě). A zároveň pak jednu doby byly běžně nedostupné záchody na autobusových nádražích nebo člověk potřeboval minci přesné hodnoty atd ...
Evelyn1968,2děti 6269
6.10.2022 16:28:31
Dneska mi píplo 10 tisíc kroků už v 11:-), naše plavání vypadá tak, že za dětmi behame/plaveme ve vodě ~t~ do bazénu a zpět celkem 4 km a pak ještě vycházka a nakup. Mám 15 tisíc a jdu zpívat, doufám, že budeme moct sedět :-).

K tématu, při tancování piju, když mám žízeň, vypotím několik litrů. I když v 16-17 letech jsme měli 3 hodinové taneční tréninky společenských tanců a nepamatuju si, že bychom nosili pití. Venku piju jen tam, kde je wc:-).

Na pohyb věřím, když nejim a necvičím, hubnu jen svaly, břicho zůstává a kila se rychle vrací .

Ale nejvíc věřím na spánek, o prázdninách hubnu nejvíc, asi se mi při nevyspani vyplavuje moc toho žracího hormonu.
Monika 123907
6.10.2022 16:25:00
Stará huso, u nás "nepít uhřátý studenou vodu" razila jenom babička. Ale na tréninky (dvouhodinové) jsme jako děti taky nenosily pití, já ale pít potřebovala, chodila jsem na záchod (buď jsem se jenom napila nebo si i došla; po napití jsem ale už znovu na záchod do konce tréninku nepotřebovala). V létě na venkovní kurty, kde nebyla pitná voda (chlemtaly jsme ovšem po tréninku vodu z hadice na kropení hřiště, pěkně hnusnou) jsem si nosila pití v láhvi, ale když viděl trenér, že piju během tréninku (byť ve vyhlášené krátké pauze na vydýcháhí) tak byl z té "drzosti" celý pryč. Vůbec jsem nechápala, proč by mělo pití vadit, asi se mělo jednat o "morálně volní vlastnosti sportovce", který to prostě vydrží a tím se zocelí? Ale hodně brzy potom se naopak začalo razit, že sportovci během výkonu mají pít, a to dokonce iontové nápoje, takže stejný trenér nás nakonec vysloveně nutil nosit si pití a ty ionťáky (tehdy nám vůbec nechutnaly - slané a sladké zároveň) nám dělali na turnaje do takového kanystru ~:-D
libik 142094
6.10.2022 16:24:55
No tím spíš, když šlo o výlukový bus, by řidič zastavil, jelikož nejel podle jízdního řádu.
Lidi si strašně komplikujou život, podle mě neexistuje busák, co by si radši nechal pomočit (pokálet) stroj.
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 22741  [Dalších 22541 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.