| OLČA | 42044 |
|
|
NESULKO :o)))))17.1.2008 17:05:11
Čert vem bugr.Hlavně že se holky bavily
![]() Jedna hezčí než druhá..................a ten dort.UUUUUUUUUUUUUUUAAAAAAAAAAAA pošly kousek ![]() |
| Nesulka+Niky+Vil | 6785 |
|
|
Re: Také zdravím všechny kostry! :-D17.1.2008 13:12:12
A proč je to tu 2x vážně netuším :o(
|
|
|
Re: Také zdravím všechny kostry! :-D17.1.2008 13:06:19
A takhle u nás vypadal mejdánek :o))) Byl to tedy na pět slečen takový bugr, až se divím, že na nás nepřišli sousedi.
Jediný okamžik kdy byly holky v klidu: ![]() Dortík na přání Nikči zelonožlutý s koníkem: ![]() |
|
|
Re: Také zdravím všechny kostry! :-D17.1.2008 13:05:07
A takhle u nás vypadal mejdánek :o))) Byl to tedy na pět slečen takový bugr, až se divím, že na nás nepřišli sousedi.
Jediný okamžik kdy byly holky v klidu: ![]() Dortík na přání Nikči zelonožlutý s koníkem: ![]() |
|
|
Re: Také zdravím všechny kostry! :-D17.1.2008 13:02:01
Dašovanko, také mi to nejde a na holky jen obdivně hledím. A jsem na tom podobně jako ty, mám tolik práce, že na nějaké cvičení a přípravu kvalitního jídla opravdu momentálně nezbývá.
K tomu jsme měli minulý týden 2x za sebou raut, tento týden na tiskovce raut, odpoledne měla Nikča mejdan, takže se zase baštilo a zítra máme novoroční večírek = zase raut. Já z toho jídla snad nevyjdu :o))) A nedej si když je to tak dobré a ještě to člověku dají pod nos :o))) |
| Dašovanka | 72055 |
|
|
Také zdravím všechny kostry! :-D17.1.2008 12:20:29
To mě teda rozesmálo
)))))).Jiřko, jo, ale nejen Gregor je o kvantitě, Kubáčová to taky žene, vydá snad všechno, co nafotí, až teď ta poslední série se jí povedla probrat. A Bartošová - má o 3 vydané pohledy víc, než Gregor. Holkyyyyy! Jak to děláte, že tak hubnete?? To je úžasný a gratuluju! Já vím, nežrat a makat. Já měla tolik práce, že mi ani jedno z toho zatím nevycházelo. Dneska mi váha ukázala 91, to už je krize, ale svádím to na tetu Bětu. ![]() Jestli zítra ta jednička nezmizí, začnu držet hladovku. Bože, kopněte mě někdo! Ještě jsem se po vánocích neprobrala! |
| Lygie(Dan,Niky,Anička† a //) | 53908 |
|
|
Re: Rekapitulace17.1.2008 9:28:22
achá, tak to jo
![]() |
| Iveta* | 43070 |
|
|
Re: Rekapitulace17.1.2008 9:21:27
Marti,
na tebe jsem nezapomněla, jen jsem tě nehodnotila, protože minule jsi váhu nenahlásila. A já dělám vždy rekapitulaci za 14 dní. Jenom minule (nebo předminule) jsem zhodnotila měsíční období, protože se nehlásilo hodně holek. A ještě k tabulkce. Vyřadila jsem Mili, protože si nenahlásila váhu už po čtvrté. A taky se nám vrátila do tabulky Anra. Ale to asi víte. |
| Lygie(Dan,Niky,Anička† a //) | 53908 |
|
|
Re: Rekapitulace17.1.2008 9:18:09
Ivetko na mě jsi zapoměla
![]() |
| *Renata* | 32782 |
|
|
Re: Rekapitulace17.1.2008 9:10:00
Holky, jsme dobrý, jen at nám to vydrží
![]() ![]() ![]() tabulku máte v albech |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.