| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Ostatní : Vážím 100 kg - akce start

Akce start - Deníček
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 360] Názory 361370 z 78041  [Dalších 77671 >>]
Lendul* 37206

Pěkný den!

14.1.2008 8:36:01
Předně přeji RENATCE jen to nejlepší, hlavně zdraví, štěstí a KLID!

IVETKO, já seriál nesleduji, ale zkus dát dotaz do diskuze Televizní seriály, najdeš ji pod Záliby. Tam by se ti holky měly ozvat. ;)
Iveta* 43070

Zdravím z Ostravy

14.1.2008 8:15:29
Dobré pondělní ránko vám přeji, hubňulky. Nový týden = nové možnosti. Kdo by si chtěl zopáknout jednodruhový den, tak má dobrou šanci zítra - měsíc je v první čtvrti. Já jsem opět zvažovala půst, ale nechám to až na příští týden - na úplněk.
Tak jak jsem tady psala o tom svém "povedeném" zeleninovém čtvrtku, který jsem završila domácím uzeným bůčkem a váha mi za to nadělila 40 dkg navíc, tak hlásím, že už jsou zase pryč. V sobotu ráno jsem měla opět o 50 dkg méně.
No a včera jsem po dloooooouhatánské době sedla zase na rotoped a málem jsem to nezvládla. To je neskutečné jak jsem měla ztuhlé nohy. Ale vydržela jsem a to je hlavní.
Já jsem kdysi kdesi četla, že se nemá jíst později než hodinu před cvičením. O jídle po cvičení nevím. Ale vzhledem k tomu, že já mám čas cvičit až tak kolem desáté večer (včera od 22.13 do 22.49), tak už rozhodně potom jíst nehodlám.

Teď naprosto od věci. Holky, mám prosbu na některou z vás, která sleduje Dr.House. Já jsem si díl z minulého pondělí nahrála na video, ale zblbla jsem to. Nahrávání se mi vyplo v momentě, kdy House vysvětlil, proč se stal lékařem (příhoda s vrátným v nemocnici). Takže předpokládám, že tatínek nemocného hocha upadl druhý den opět do vegetativního stavu. Syna vyléčili? A proč ho tatínek tak moc neměl rád? A hlavně mě zajímá, jak to dopadlo s tím policajtem, který Houseovi šlapal na palce. Napoví mi někdo? Asi nejlépe na mail (tabra@seznam.cz), abych to tady nepřehlédla. :O))) Díky
*Renata* 32782

Re: Renatko,

14.1.2008 7:58:04
Děkuji :-D:-D:-D
Nesulka+Niky+Vil 6785

Dobré ranko

14.1.2008 7:45:56
Tý jo, nový vzhled nemám jen já, ale i Rodina :o)))
A jsou tu smajlíci :o))) :-);kR^

Majdo, ahojky. Hlavně že je Vojta už v pohodě. S tímhle byla Nika v nemocnici už 2x :o( Naposledy to bylo docela dramatické, ale nakonec to dopadlo dobře.
MÍŠA&FÍK 38466

Re: Ahojda všem,

14.1.2008 7:44:38
MAJDO, ahoj...... ;k

Vojtíškovi přejeme rychlé uzdravení !!!!! ;s
MÍŠA&FÍK 38466

Renatko,

14.1.2008 7:43:40
Krásné narozeniny!!!!!

Majda a Vojtíšek 45786

Re: Ahojda všem,

14.1.2008 7:35:25
dobré ráno, těšila jsem se jak si pospím, až budeme zase doma, a stejně jsem vzhůru už od 7. Ach jo.
S tím jídlem před a po cvičení. Podle toho článku co jsem četla tak když se cvičí na úplně na lačno, tak tělo nehubne tuky ale svalovou hmotu. Což není žádoucí. Ne, že by se zrovna měl člověk nažrat před každým cvičením, ale dát si jenom něco typu musli tyčinka a pod. Totéž i po cvičení. Protože nevolnosti může někomu způsobovat právě to, že cvičí na lačno a to taky není dobře. Asi každý podle svého gusta.
Využiju toho, že jsem takhle ráno aktivní a půjdu šlapat na stepper. Musím dopoledne s Vojtou za dětskou doktorkou, aby mi napsala paragraf a pak zajet na odpoledne do práce podepsat nějaké papíry. Do středy budu doma, všichni kolem nás marodí a nemám kam dát Vojtu. Nejdřív mě zachvacovala panika, co budu dělat, ale nakonec jsem si řekla, že nemůžu dělat nic, a tak práce bude muset ještě pár dní počkat. Aspoň udělám něco doma, potřebovala bych generální úklid ve skříních a tak vůbec. Před Vánocema jsem nestíhala.

Jdu na ten stepper.
Dašovanka 72055

Ahojda všem,

13.1.2008 23:41:36
tak jsem byla 4 dny mimo net a pracovala...ještě že jste tu moc neřádily, zvládla jsem dočíst docela rychle :-).
Všechno nejlepší k narozeninám, jmenovkyně !

Horory tu tedy jsou....bylo autíčko aspoň pojištěné? Hlavně že se nikomu nic nestalo...
Já musím zaťukat, že nejhorší horor je pro mě momentálně strach, že ztloustnu zas do metráku.Pořád ne a ne se po těch vánocích nakopnout. Chystám se na koupi rotopedu a lepší váhy...a hlavně zase začít tancovat.

Taky nerozumím tomu jídlu kolem cvičení. Mně až tak nevadí jíst před, ale když jsem chodila z aerobiku, chytal mě potom hlad a jedla jsem a nic nehubla. Tak radši nic. :-)Až tak za dvě hodiny.

Luck@ 52201

Re: Marti taky se připojuji Vše NEJ NEJ NEJ k narozeninám!!!

13.1.2008 23:25:55
Ještě jedna otázka pro MARTU s naším tématem nesouvisející. Neznáš ve Dvoře nějakého Klajšmída (nebo tak nějak). Montuje solární panely. Uvažujeme, že si je pořídíme a tento pán je asi nejblíž.
Luck@ 52201

Re: Marti taky se připojuji Vše NEJ NEJ NEJ k narozeninám!!!

13.1.2008 23:22:44
Ahoj všichni.

Nejdříve: sice se zpožděním, ale přesto přeji MARTĚ vše nejlepší k narozeninám. Samozřejmě zdraví, lásku, štěstíčko a spokojenost. Ať máš kolem sebe jen príma lidi!

Pak jsem ještě chtěla říci, že nám ve fitku říkala instruktorka, že si po cvičení máme něco malého dát. Třeba banán nebo müsli tyčinku. Jen si teď nemůžu vzpomenout proč....:-)))

Já jsem s váhou nehla (nebo možná jo, ale opačným směrem), jsem nastydlá a celý víkend jsem ležela. A jedla.

[<<Předchozích 360] Názory 361370 z 78041  [Dalších 77671 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.