| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Ostatní : Vážím 100 kg - akce start

Akce start - Deníček
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 380] Názory 381390 z 78041  [Dalších 77651 >>]
Lendul* 37206

Pěkný večer!

11.1.2008 21:27:06
Mám za sebou rotoped, dala jsem si do těla, i když jsem zhruba ve třetině musela dolů, protože se mi vzbudila Vika. A ono se pak tak špatně zase začíná, bylo to zrovna uprpstřed kopce. No, nakopla jsem se a dojela a mou odměnou bylo propocené tričko. Jen abych měla odměnu i zítra na váze, chtěla bych už pokořit tu sedmičku na konci. I když co bych za ní ještě před pár dny, kdy jsem byla 20dkg od stovky dala, že? Nejsem já ženská? :-D
Zítra jedeme k mojí mamce, mají se ségrou svátek. Asi mě nemine nějaká dobrůtka, ale večer je v plánu opět rotoped, tak to nebude snad tak strašné, co? ;-)
mraveneček +2 39127

Re: Krásné dopoledne

11.1.2008 20:09:49
Tak já svůj jednodruhák zatím dodržela a že to bylo těžké.Malé jsem dělala k obědu palačinky.+ si je dali i 2 návštěvy co tu byli a všichni se mi tu oblizovali.No já věděla, že je nemám dělat zítra.To by špatně dopadlo :)

Tak jsem zítra zvědavá na výsledek snažení.
Dnešek jsme měly celý rozlítaný a te´d bych šla nejraději už spát,ale mám tu kopu prádla a už bych s tím asi měla něco dělat :(.
mraveneček +2 39127

11.1.2008 20:07:10
Ahojky kočky :))

Předně chci Martě také pogratulovat k narozeninám - přejy jen to nejlepší...

MÍŠA&FÍK 38466

:-)))))

11.1.2008 18:31:39
Ahoj, zdravím všechny šikulky a jejich rodinky a přiznávám, že jsem móóóóc ráda, že je páteka začínám se těšit na zítra, na hory..... :-)))))

Sníh vypadá v poho a snad i počasí by mělo být příjemné.... a zvědavá jsem i na pokroky našeho malého lyžaře.

AJKO, je "Tvůj" příspěvek skutečně Tvůj ?????

Změnila sis ikonku, nebo je to nějakej vtip ?????

Iveta* 43070

Zdravím z Ostravy

11.1.2008 14:24:36
Dnes jsem diskuzi nestihla, tak jen rychlovka před odchodem z práce. Zdravím vás a přeji krásný nadcházející víkend. Užijte si ho.

Hlásím, že jsem svému včerejšímu zeleninovému dni dala pěkně na prdel. Až do pozdního odpoledne jsem se držela zeleniny a potom jsem u mamky "potkala" domácí uzený bůček a dostala jsem děsnou chuť na maso. No co myslíte, že jsem si dala. No přece ten bůček. A kdyby jenom u mamky, pokračovala jsem v tom i doma (mamka má totiž ten bůček od nás :O). A váha mě dnes ráno potrestala přírůstkem +0,4 kg. Ale to zvládnu. MUSÍM. Dneska sekám latinu. Zatím to byla jen celozrnná kaiserka se sýrem a rajčetem, mandarinka, kedluben a rizoto se zeleninou a kuřecím masem.

Pádím do obchodu na nákup, potom rychle za tátou do nemocnice, ještě bych v 17 hod.chtěla stihnout schůzi k znečišťování ovzduší v Ostravě a potom domů.
Tak se mějte a v pondělí nashle.
OLČA 42044

Jíst či nejíst po sportu????? (časopis Puls)

11.1.2008 13:38:55
Při sportování dochází přibližně během 45min. k vyčerpání zásob glykogenu ve svalech a poté sahá tělo ke svým tukovým zásobám,z nichž čerpá energii až do dalšího jídla.Má to však své ale.Svaly zásoby glykogenu doplnuji nejrichleji 1hod po cvičení.Když se teda nenajíte,nedochází po cvičení k nárustu svalové hmoty.Platí,že čím více máte svalové hmoty,tím lépe a rychleji se tuky spalují.

Jituško,myslím že by jsi to mohla hodit i do deníčku a nechat to přístupné.Co ty nato???
OLČA 42044

11.1.2008 11:40:27
Mari,krásné narozeniny :o)))

Lygie(Dan,Niky,Anička† a //) 53908

Krásné dopoledne

11.1.2008 11:29:57
Moc vám děkuji za přání. :o) Dnes půjdem s manželem na takovou brzkou večeři, ale zítra bych měla mít párty s bowlingem tady u nás v Hotelu Safari v ZOO (doufám, že někdo příjde a že tam nebudu na konec sama ) Manžel to vzal do svých rukou a já vůbec netuším koho kontaktoval, takže jsem zvědavá jestli vůbec někdo ze známých a přátel dorazí :oP
Jen mě mrzí už mi řekl, že volal kamarád z Hradce, že nemohou přijet ač se moc těšili, ale jedno z jejich dvojčat upadlo do bezvědomí a vezla ho včera záchranka do Fakultky, prý už se mu to stalo asi před půl rokem a teď znovu, takže to je asi jedno z těch smutnějších překvapení, ale snad přijedou někdy až Pepíno uzdraví.
Eowyn+děti 18936

Re: dobré ránko

11.1.2008 9:39:13
Ajko, ale Radim a Simona tam už dnes nejsou, na druhém místě je Martina a Lukáš.

Marti, také přeji krásné narozeniny.

Ajka Kuba 89, Maki 96, Adi 09 18094

dobré ránko

11.1.2008 9:20:39
Vůbec by mě nenapadlo, že soutěž se může takto zvrhnout, i když mi bylo sděleno, že to je vlastně jen sbírání hlasů, ano je to sbírání hlasů.

Na rodinu jsem dala odkaz na hlasování jen na diskuze, kam jsem chodila, kde mě holky znají.

A v diskuzi na svatebním webu opravdu známý od Simony a Radima píše, že jim hlasovali známí, potom známí známých a další známí známých, takže získali za noc a kousek 2000 hlasů....proti tomu se dalo bránit jedině tak, že pošlu prosbu o hlasování známým a tí rozšíří dál....Bohužel.

Napsala jsem, že pokud vyhrajeme, vůbec mě to netěší a jsme ochotní se s Radimem a Simonou podělit a také, že mají třeba udělat finále z prvních párů a vybrat jeden. Včera večer jsme chtěli odstoupit, protože to je fakt hnus, ale všichni mi psali, ať neblbnu, že mám počkat na prošetření a vyřešení správce svatebníéh webu.
[<<Předchozích 380] Názory 381390 z 78041  [Dalších 77651 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.