| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Ostatní : Vážím 100 kg - akce start

Akce start - Deníček
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 390] Názory 391400 z 78041  [Dalších 77641 >>]
MÍŠA&FÍK 38466

Re: MARTO,

11.1.2008 8:34:49
I já mám Skype....a tudíž i já vím o Tvých narozeninách..... :-))))

Přeji vše nejlepší, spoustu lásky, hodně zdraví, kopu štěstí a málo špíčku !!!

Krásné narozeniny !

Lendul* 37206

MARTO,

11.1.2008 8:02:34
skype mi na tebe prozradil, že jsi dnes oslavenkyně. Tak si dnešen užij podle svých představ. A přeju ti, ať jsi spokojená!
Jitk@ 46489

Re: MARTI,

11.1.2008 7:15:10

PARDON, UŽ JSEM TO ASI ZAPOMNĚLA :-)))
Jitk@ 46489

MARTI,

11.1.2008 7:14:36
http://www.kvetiny-kytice.cz/data/USR_037_DEFAULT/Vonave_stesti.jpg

všechno nejlepší k narozeninám!!!
Dagmarka01 73900

Ahojda jsem smutná

10.1.2008 18:56:08
Ráno jsem se zvážila i když nemám a měla jsem o 1/2kg víc a to jsem si myslela,že po tom včerejším činkování by mohlo být něco malinko dole. To se snažím poctivě cvičit a jím zdravě a hlavně NEMLSÁM.Mám to ,ale dostat tak to je snad tím.

EO jsi skvělá já chci takýýýýýýý....................aby mi to takhle šlo.Ty na sobě makáš každý den já ob 2 až 3.Asi je to tíííím,že dobře víííím že....Teda zpívat po netu fakt nejde,ještě ,že mě neslyšíte :-)))

Dneska mám z rána zážitek.Prvně jsem vedla Juráška do školky na 7 hodinu a jak jsem chvátala ,tak jsem ho donutila sníst aspoň trochu snídaně a vypít čaj.No a on ten čaj hned v šatně vyblinkal ,ještě jsem to stihla uklidit a makala jsem na vlak. .A v tu chvíli jsem nevěděla jestli ho mám vzít ssebou do práce,jestli z toho něco nebude.Ale učitelka říkala,že mi kdyžtak zavolá. No nedalo mi to a volala jsem raději několikrát a byl spokojenej,svačil dobře...Dost se mi ulevilo snad nejsem moc velká maceška.Jsem ponaučená ,že když prostě snídat brzy po ránu nechce ,nebudu ho nutit,možná najedeme jen na cornflake nebo mléčný řez.

Zítra jdu na melíry a těším se jak si tam odpočnu.Jsem po té inventuře zdrblá.
A v sobotu na myslivecký ples je vyhlášený bude nás u stolu 22tak bude skvělá zábava(teda nechci to zakřiknout)Koupila jsem dnes manžovi červenou košily tak budeme ladit, mám z toho radost a jemu je to samozřejmě fuk ....chlapi :-DDD nic nechápou.

Jdu si trochu zacvičit, mám oproti vám mezery PAPA
Ajka Kuba 89, Maki 96, Adi 09 18094

HOLKY, PROSÍM POMOZTE NÁM!!!!

10.1.2008 15:58:20
POKUD MŮŽETE, NAJDĚTE SI CHVILINKU A PŘEPOŠLETE ODKAZ NA SVATEBNÍ HLASOVÁNÍ VŠEM SVÝM ZNÁMÝM, CO BY NÁM PŘIDALI HLASY!

nemůžu psát každému zvlášť, protože bych tady seděla celé odpoledne, ale asi všichni víte, že soutěžíme už asi měsíc o svatbu zdarma.
Nejdříve nás překvapili pořadatelé v prvním kole, když změnili podmínky a týden před skončením prvního kola napsali, že se soutěží o svatbu v Praze a bude vyhlášeno druhé kolo soutěže, o svatbu v Ostravě.
V prvním kole jsme nechtěli být první (sklončili jsme na 2.místě), protože bychom museli odjet na svatbu v Praze...tudíž jsme se s velkou vervou, Vás přátel, rodiny a známých vrhli do druhého kola a za Vaší podpory jsme byli téměř měsíc první s dvojnásobným počtem hlasů. Dnes se stalo však něco nevídaného a soutěžícím na druhém místě přibylo 2000 hlasů. Ještě včera měl Radim a Simča na 2.místě 1961 hlasů a my 4083 hlasů a teď odpoledne jsem otevřela hlasování a jsem v šoku, oni mají (Simona a Radim) 4235 a my 4394 hlasů. Naskočilo jim přes 2000 hlasů za jedinou noc!!!
Redakce webu prošetřuje jejich počin, jestli je to zmanipulované či ne.
Na diskuzi napsali, že obeslali všechny známé a známí další své známe a že udělali řetězové hlasování...tudíž Vás prosím o to stejné, pokud Vás to nebude obtěžovat, budu psát každý den prosbu o hlas všem svým známým a přátelům a Vy všichni přepošlete svým známým a přátelům. Dostala jsem dnes asi 50 emailů, ať to nevzdáváme, ať se pokusíme udělat to stejné...co udělali na prvním místě, tak Vás moc prosím, přepošlete tento mejlík všem možným potencionálních hlasujícím.

Vím, že dnes nemá skoro nikdo čas nazbyt a zatěžuji Vás....ale prosím Vás o přeposlání odkazu na soutěž všem Vašim známým.
Děkujeme Ajka a Zbyněk

A VŠEM, CO JSEM SLÍBILA, ŽE NAPÍŠU POKRAČOVÁNÍ SVÉHO ŽIVOTNÍHO PŘÍBĚHU NA TITULNÍ STRANU RODINY, UDĚLÁM TO, ABY JSTE VĚDĚLI, ŽE SI FAKT KOUSÍČEK ŠTĚSTÍČKA UŽ ZASLOUŽÍME. Zatím si ve stručnosti můžete počíst v profilu soutěže, kde máme deník. Ajka

Svatba Ajky
Ajka Kuba 89, Maki 96, Adi 09 18094

HOLKY, PROSÍM POMOZTE NÁM!!!!

10.1.2008 15:54:13
POKUD MŮŽETE, NAJDĚTE SI CHVILINKU A PŘEPOŠLETE ODKAZ NA SVATEBNÍ HLASOVÁNÍ VŠEM SVÝM ZNÁMÝM, CO BY NÁM PŘIDALI HLASY!

nemůžu psát každému zvlášť, protože bych tady seděla celé odpoledne, ale asi všichni víte, že soutěžíme už asi měsíc o svatbu zdarma.
Nejdříve nás překvapili pořadatelé v prvním kole, když změnili podmínky a týden před skončením prvního kola napsali, že se soutěží o svatbu v Praze a bude vyhlášeno druhé kolo soutěže, o svatbu v Ostravě.
V prvním kole jsme nechtěli být první (sklončili jsme na 2.místě), protože bychom museli odjet na svatbu v Praze...tudíž jsme se s velkou vervou, Vás přátel, rodiny a známých vrhli do druhého kola a za Vaší podpory jsme byli téměř měsíc první s dvojnásobným počtem hlasů. Dnes se stalo však něco nevídaného a soutěžícím na druhém místě přibylo 2000 hlasů. Ještě včera měl Radim a Simča na 2.místě 1961 hlasů a my 4083 hlasů a teď odpoledne jsem otevřela hlasování a jsem v šoku, oni mají (Simona a Radim) 4235 a my 4394 hlasů. Naskočilo jim přes 2000 hlasů za jedinou noc!!!
Redakce webu prošetřuje jejich počin, jestli je to zmanipulované či ne.
Na diskuzi napsali, že obeslali všechny známé a známí další své známe a že udělali řetězové hlasování...tudíž Vás prosím o to stejné, pokud Vás to nebude obtěžovat, budu psát každý den prosbu o hlas všem svým známým a přátelům a Vy všichni přepošlete svým známým a přátelům. Dostala jsem dnes asi 50 emailů, ať to nevzdáváme, ať se pokusíme udělat to stejné...co udělali na prvním místě, tak Vás moc prosím, přepošlete tento mejlík všem možným potencionálních hlasujícím.

Vím, že dnes nemá skoro nikdo čas nazbyt a zatěžuji Vás....ale prosím Vás o přeposlání odkazu na soutěž všem Vašim známým.
Děkujeme Ajka a Zbyněk

A VŠEM, CO JSEM SLÍBILA, ŽE NAPÍŠU POKRAČOVÁNÍ SVÉHO ŽIVOTNÍHO PŘÍBĚHU NA TITULNÍ STRANU RODINY, UDĚLÁM TO, ABY JSTE VĚDĚLI, ŽE SI FAKT KOUSÍČEK ŠTĚSTÍČKA UŽ ZASLOUŽÍME. Zatím si ve stručnosti můžete počíst v profilu soutěže, kde máme deník. Ajka

Svatba Ajky
Eowyn+děti 18936

Re: AHOOJDA

10.1.2008 12:13:45
tak jsem ted 3/4hodiny zamakala tance, co máme asi 4 choreografie a leje ze mě jak z čuněte, je to zábavnější než rotoped, asi budu střídat :o)

Jájo, jasně, že na to nečekej, to je jasný! Dnes se člověk musí všude probíjet.
Jájaa3 43419

10.1.2008 12:05:53
EOWYN,já vím,jenže on mě předepisuje léky na tlak,tak měl výmluvu :o((

Ale až tam půjdu tenhle měsíc,tak si tam asi zavolám předem,aby mě ten lístek napsali a pak jen zaťukám.
Sice mě ostatní asi sežerou,ale přeci tam nebudu,kůli dvou minutám,čekat zase dvě hodiny :O((
Eowyn+děti 18936

10.1.2008 10:38:18
Jájo, minule někde říkali, že když Ti Dr. nezměří tlak a neposlechne Tě, tak nemusíš platit. Tak se asi budu bránit :o))
[<<Předchozích 390] Názory 391400 z 78041  [Dalších 77641 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.