| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Ostatní : Vážím 100 kg - akce start

Akce start - Deníček
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 400] Názory 401410 z 78041  [Dalších 77631 >>]
Jájaa3 43419

Re: AHOOJDA

10.1.2008 10:33:56
Všechny vás zdravím.

DANUŠKO,tedy Ty nemůžeš mít chvíli klid,pořád se něco se.e,viď.Tak držím palce,ať je brzy vše Ok:o))

O doktorech mě nemluvte,já tam byla minulý týden pro lístek na peníze,čekala jsem skoro dvě hodiny(a pak,že lidi přestanou chodit)
Jelikož mě měřil tlak(také nevím proč,když mě ho měří každých čtrnáct dní na gyndě),tak 30kč a pak za recept také 30kč.
Ale odnesla jsem si bonus,chytla jsem v čekárně rýmu a od včerejška mám pořádný kašel.
V lékárně mě nic nedali,jen co napíše doktor.Tak jestli to do zítra nepřejde,budu tam muset znova.Se na to vyprdnu velebnosti.
Eowyn+děti 18936

10.1.2008 9:54:00
Ahojda, hezké dopoledne

tak já včera sběhem událostí stihla asi jen půl hodinový tréning na tance a pořád jsem se chystala na tu sestavu od Jitušky na kolo, ale prostě jsem to nestíhala. Budto stihnu uklidit a obstarat domácnost a děti nebo se věnuju sobě a domácnost stojí. Já nevím, jak se to dělá, když někdo chodí do práce, to už mi vůbec není jasný. Tak jsem večer sedla aspon na 30minut na rotoped a pak jsem 30min posilovala, ale bylo to hrozný, to co jindy v pohodě zvládnu přes den, tak večer bylo utrpení a byla jsem z toho úplně vyřízená. Taky jak jsem přes Vánoce necvičila a ted zase posiluju, tak cítím každý sval.
no, ááááléééééé zlomila jsem těch 90kg, dnes to ukázalo 89,7, o půl kila míň než včera, tak mám radost, no za tu dřinu, aby ne, že?

Danuško, to mě mrzí, že máte v rodině takové starosti. Já bych opravdu ty naše zákonodárce nakopala ...a řeknu to naplno....do koulí.....ještě bych pochopila, že bude platit člověk, který vydělává, ale děti???? No, prostě kdybych to uměla, tak na ty šmjdy sešlu všechny nejhorší nemoci, at se v tom pořádně vymáchaj. :o( Fakt mě to strašně štve. Jestli nevyjdeme do ulic a neuděláme další pražskou defenestraci, tak všichni opravdu vymřeme. O čož jim nejspíš jde, nebudou muset řešit důchody, grrrrrrrrrrrrrrrr.

No, jsem se rozohnila, jdu něco dělat.
Dana11 44177

10.1.2008 1:01:45
Zdravím ze zmrzlého Litvínova, je tu zima...

Ivetko děkuji za info, stále to není konečná, je to dlouhá trať, dneska Vládík upadl a zlomil si ruku a hned je vidět jak mi schází
To s tatínkem je mi líto, vím jak starší lidé se bojí doktorů, já taky moc ale doufám, že to dobře dopadne a nemůžeš za nic, on to ve skrytu duše ví ale brání se tím, nechceme stárnout, to je tím, stydíme se za doktory a léky

já Vám tak závidím to hubnutí a cvičení, já nemůžu, asi jsem to chytla od juniora nebo z té dvoudenní zimy co netopili, bolí mě v krku, dusí mě to a brání v dýchání, zajímavé, jak je delší volno z práce, tak mě něco je, mě holt vyhovuje frmol, doufám že si to nepřivolávám. Jde na mě zase zimnice, tak za chvíli jdu do vany a pak hned pod peřinu. Ani jsem nikde nebyla, zase celý den doma a nic nedělala, už mě to štve, jen u plotny a v posteli, to je teda blbý volno.

Vládík byl dneska u psych. a ani mi neřekl ahoj a byl ráno pryč. připravila jsem mu peníze k dr. a vždy než odejde tak ho zkontroluju jak je oblečený a připomenu mu co má si vzít ssebou. Pochopitelně peníze zapomněl ale ta ho hnala, musel se vrátit a jít si pro těch 30,- korun. Myslím, že podruhý už nezapomene!

Tak Petr chodí k zubaři a praktický dr. kvůli nějaký bouli na tváři, tak zítra potřebuje 120,- a možná zůstane dva dny v nemocnici, prý mu to podruhý vyříznou. Čekáme na výsledky zda to není rakovina, já jdu na krev a k dr na tlak a pro prášky, to nevím kolik to bude stát a Oldovi vytrhli zub a taky platil. Tak nám ten Nový rok pěkně začíná. Junior měl chřipku, ležel 4 dny a zatím potřeboval jen léky v ceně 300,-. Chci ještě aby šel k dr. se nechat poslechnout, zatím prý nemá čas, učí se ve škole na maturitu, tak proto.

Tady vidíte jaký mám starosti a to žeru, léčím se jídlem, mě i když bolí zub, tak jím. Ale snažím se,

Jdu ahoj a snad to vše bude lepší, moc doufám, je toho nějak moc. Samá nemoc, už aby bylo jaro
Dana11 44177

10.1.2008 1:00:38
Zdravím ze zmrzlého Litvínova, je tu zima...

Ivetko děkuji za info, stále to není konečná, je to dlouhá trať, dneska Vládík upadl a zlomil si ruku a hned je vidět jak mi schází
To s tatínkem je mi líto, vím jak starší lidé se bojí doktorů, já taky moc ale doufám, že to dobře dopadne a nemůžeš za nic, on to ve skrytu duše ví ale brání se tím, nechceme stárnout, to je tím, stydíme se za doktory a léky

já Vám tak závidím to hubnutí a cvičení, já nemůžu, asi jsem to chytla od juniora nebo z té dvoudenní zimy co netopili, bolí mě v krku, dusí mě to a brání v dýchání, zajímavé, jak je delší volno z práce, tak mě něco je, mě holt vyhovuje frmol, doufám že si to nepřivolávám. Jde na mě zase zimnice, tak za chvíli jdu do vany a pak hned pod peřinu. Ani jsem nikde nebyla, zase celý den doma a nic nedělala, už mě to štve, jen u plotny a v posteli, to je teda blbý volno.

Vládík byl dneska u psych. a ani mi neřekl ahoj a byl ráno pryč. připravila jsem mu peníze k dr. a vždy než odejde tak ho zkontroluju jak je oblečený a připomenu mu co má si vzít ssebou. Pochopitelně peníze zapomněl ale ta ho hnala, musel se vrátit a jít si pro těch 30,- korun. Myslím, že podruhý už nezapomene!

Tak Petr chodí k zubaři a praktický dr. kvůli nějaký bouli na tváři, tak zítra potřebuje 120,- a možná zůstane dva dny v nemocnici, prý mu to podruhý vyříznou. Čekáme na výsledky zda to není rakovina, já jdu na krev a k dr na tlak a pro prášky, to nevím kolik to bude stát a Oldovi vytrhli zub a taky platil. Tak nám ten Nový rok pěkně začíná. Junior měl chřipku, ležel 4 dny a zatím potřeboval jen léky v ceně 300,-. Chci ještě aby šel k dr. se nechat poslechnout, zatím prý nemá čas, učí se ve škole na maturitu, tak proto.

Tady vidíte jaký mám starosti a to žeru, léčím se jídlem, mě i když bolí zub, tak jím. Ale snažím se,

Jdu ahoj a snad to vše bude lepší, moc doufám, je toho nějak moc. Samá nemoc, už aby bylo jaro
mraveneček +2 39127

9.1.2008 23:22:36
Hlásím, že mám také odcvičeno..teda odrotopedíno.Displey mi ukázal 51min..33,16km a 730Kcal...Jsem spokojená .Jdu se umýt a spát.
Dagmarka01 73900

AHOOJDA

9.1.2008 22:17:51
Hlásím jsem po kalanetice,naše cvičitelka je nemocná ,za ní vzala cvíčo zástupkyně a dala nám pěkně do těla.Taky je mnohem lepší víc jí je rozumět a má to grády, mohly by se holky střídat.Cvičili jsme s činkami a já blb si doma zapomněla vodu,padala jsem samozřejmě žízní.Ale tad jsem napitá ,vyspršená a spokojená že jsem dodržela co jsem si slíbila.

Zítra jsem sama v práci, knížky jsme konečně přecenili a spočítali(hrůza)jsem zvědavá jestli nekrachnem ,lidem se to zdražení nelíbí.Budu si hrát s výlohou teda 4mi. Moc mě to baví, vždycky si vše vyrábím teď tam dám z voskového papíru květinový závěs.Vypadá jako ledový květ nebo vločkový vodopád.A už vymýšlím Valentýnský výklad :-DDD .Už se to blíží Zaláskovaný den,jsem vždy zvědavá na nové Valentýnky od Albi, kolikrát se u nich chechtám jak divá :-))))

Jurášek pobrakává, chtěla jsem vám něco napsat, mám nějakou breptavou,ale asi musím jít k němu je dnes nějakej ukňučenej snad na něj něco neleze tak PÁÁÁ
Lendul* 37206

Pěkný večer!

9.1.2008 21:30:42
DAŠOVANKO, já mám váhu Hyundai ;-) Je digi, má rozlišení na 0,2kg. Toto mi stačí. A kupovala jsem ji měsíc po porodu :-D
Ad Petr Bende - znám, jsem maniak RS, tudíž i ČHS, ale musím říct, že v soutěži jsem upřednostňovala Horvátha. Vývoj poté mě zklamal, Bende je mnohem lepší. Ovšem jako chlap mi taky nic neříká - nebo neříkal? Koukala jsem na nové foto, .... :-D

Mám odjeto - nechala jsem na rotopedu za 54,5minuty 640kalorií na 26,8km. ;-)
Dašovanka 72055

Re: DOBRÉ RÁNKO :O))

9.1.2008 18:37:39
Díky za tipy na váhy... Ono to není deptající, je půlkilová a když je rafička vedle čárky, tak vím, že je to čtvrtkilo. Když já si zase myslím, že nějakých deset deka sem nebo tam se nedá počítat jako zhubnutí, to se jen stačí víc napít nebo mít v žaludku od včerejška něco pomaleji stravitelného a tak....jako prokazatelný úspěch beru právě to půlkilo. Mě deptá spíš to, že ukazuje jinak při prvním a dalším vlezení na ni. Asi bych ji měla zkusit vevnitř vyčistit :-).

Januto, on je dost rozdíl koukat na Petra v televizi a pak ho potkat naživo, vyzařuje opravdu zvláštní charisma. Možná bys pak změnila názor. :-) Ale když ti připomíná bývalého manžela, tak to úplně chápu.
Lygie(Dan,Niky,Anička† a //) 53908

Majdo

9.1.2008 17:59:55
až tu budeš mohla bys mi prosím Tě dát kontakt na toho obezitologa z HK??? Není to pro mne, ale kamarádka je po operaci a nabrala hodně kilo a nemůže to zhubnout a doktor jí řekl, že bezpodmínečně musí a ona by tam chtěla jet, aby jí poradil, co má dělat.

Jinak vás děvčata všechny zdravím. Gratuluji k úspěchům... já jsem také něco málo zhubla už se blížím pod hranici 66kg, tak snad se doplazím do cíle :o)
Dnes jsem si koupila digitální kuchyňskou váhu s počítáním KJ, tak jsem zvědavá jak se osvědčí :o)
Januta 46850

Re: DOBRÉ RÁNKO :O))

9.1.2008 16:00:33
Ještě reaguju na Petra Bendeho, já bych s ním musela být asi osobně v kontaktu, aby mne okouzlil, protože je zvláštní, že už když byl v Super star, říkala jsem si, tenhle kluk hezky zpívá, ale vůbec se mi nelíbí. Nevím ani, proč na mne takhle působí, asi proto, že je malý, nebo mi připomíná prvního manžela, prostě celkový pocit z něj je, že bych ho brala jako kamaráda, ale rozhodně pro mne nemá přitažlivost jako muž. Je zvláštní, že některým holkám se z něho podlamují kolena, ale jasně že to tak musí být, protože pak by někteří byli bez partnerek a někteří by nemohli stihnout ten nával, že jo.
[<<Předchozích 400] Názory 401410 z 78041  [Dalších 77631 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.