| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Ostatní : Vážím 100 kg - akce start

Akce start - Deníček
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 420] Názory 421430 z 78041  [Dalších 77611 >>]
OLČA 42044

Re: DOBRÉ RÁNKO :O))

9.1.2008 8:57:27
Jo ani se neptejte co snídám.

Dala jsem si kakao a vánočku :o/
Ja jsem měla táááákovou chut.Ale lepší ted než večer.
OLČA 42044

DOBRÉ RÁNKO :O))

9.1.2008 8:56:24
To je paráda!!!Tady se zase hubne!!
Ja mám také méně:o)))

Ivetko s tatínkem je mi to líto.
Ale s koblihem jsi mě pobavyla.A zároven tě obdivuji zato že dokážeš celý den nejíst!!!Ja bych byla si nesnesitelná!!

Venku mrzne -6 ale přijemně,nefouká je to docela fajn.
mraveneček +2 39127

Re: AHOOOJ

9.1.2008 7:55:14
Holky gratuluju :))))))))))))

Mě se váha začala také opět hýbat směrem dolů...nějak jsem se rozjedla,ale to už sem snad opět zažehnala.Už můžu i rotopedit, tak to bude ok.

Ivetko ....za tatínka určitě nemůžeš...naopak jsi se mu snažila pomoci,ale oni moc starší lidé občas nechtějí.Držím palečky,aby mu bylo co nejdřív lépe.
Lendul* 37206

9.1.2008 7:48:01
Tak to je super! Oběma gratulace za výdrž. I když to číslo na váze stojí samo o sobě za to, že? ;-)
Nesulka+Niky+Vil 6785

9.1.2008 7:38:46
Já dnes na váze měla o 0,6 méně. Tak jsem docela spokojena.
Iveta* 43070

9.1.2008 7:33:11
To je fajn, Danuš, že to už budete mít vyřízené. Ale nevím, jestli mu ještě nebudete muset nechat udělat zápis v OP o omezení právní odpovědnosti. Já jsem v Míšiné občance uvedena jako právní zástupce.
Iveta* 43070

Dobré ránko z Ostravy

9.1.2008 7:21:03
Tak jsem ten včerejší půst zvládla jen s kávou, čajem a minerálkou. Sice kolem 13.hodiny jsem měla velkou krizi - zrovna jsem byla v Hypernově a byla jsem skoro rozhodnutá si koupit koblih, ale naštěstí ho neměli. Říkala jsem si: "vidíš Tabreová to je znamení shůry, že nemáš dneska žrát!" :O)) A dnes ráno mi váha ukázala o 1,3 kg méně.

Ale nedařilo se včera. Odvezli mi tátu do nemocnice s tachikardií a mozkovou příhodou. Odpoledne jsem tam za ním jela a domů jsem dorazila až večer, protože jsem až do čtvrt na šest čekala na doktorku, aby mi řekla, co vlastně s ním je. Má ochrnutou pravou ruku a prý se to může ještě rozšířit i na nohu (že se to stává), nebo to zůstane tak jak je a nebo to ochrnutí odezní. Táta byl protivný jako čert a řekl mi, že za to můžu já, protože jsme se předevčírem pohádali. Je fakt, že od minulého pátku jsem se s ním dohadovala kvůli tomu, že si má zajít k doktorovi. A předevčírem jsem mu řekla, že pokud se nerozhodne k doktorovi jít sám, tak mu pozvu doktora domů. Protože už více než 3 týdny nemůže pořádně dýchat, nedojde pomalu ani z jedné místnosti do druhé, aby se přitom nezadýchal. Hádal se se mnou, že mu nic není, ale přitom si mamce pořád stěžoval, jak nemůže dýchat.

A dneska jsem se rozhodla pro ovocný den.
Lendul* 37206

Krásné ránko!

9.1.2008 7:01:51
Já jsem včera večer nakonec nerotopedila, protože se mi v břiše začal roztahovat ten kefír a asi by to dobře nedopadlo. Ale dneska jedu určitě, to už musím ;-)
S napětím jsem si dnes stoupla na váhu, kolik se mi z toho jednodruhovévho dne vrátí - holky, nemám zpátky nic! Jsem moc ráda, to mě opravdu nastartovalo!
Holky, včerejší jednodruhačky - jak jste na tom? Zvládly? Odměnila vás váha?
Dana11 44177

9.1.2008 0:24:08
Nazdárek Hubnulky

tady to fachčí, to je paráda, já mám o 0,20 míň ale to se asi nepočítá. Já totiž ještě necvičím, ptala jsem se té ženské, které jsem půjčila rotoped a řekla že mi ho v pondělí vrátí a dnes jsem se jí ptala znova a řekla, že zítra ho již budu mít. To jsem zvědavá. Prý na něm chybí ta přezka na utahování rychlosti, tak nevím zda to dáme s manžou do kupu, podruhé si to rozmyslím, něco půjčit.

Jituško zrovna tady posůouchám Tvoji jedničku, je to hezký, bude se na to príma jezdit, zatím tady vykusuju citrón, pálí mě v krku, to jsem celá já, buťo makám a nebo jsem doma a kurýruju se.

Ivetko dnes jsem byla na jednání o Vládíkovi, tak prý až dostanu rozsudek, tak tam mám přijít a již to bude všechno. Tak má omezonou svéprávnost, je to jen na to aby nemohl nic podepsat, jsem klidnější.

A taky si od zítra nařizuji budíka kdy mám jíst, připadá mi, že jím furt a ještě něco mezi tím, mějte se hezky, ahoj zítra, to mám zase vyřizování v bance ohledně příkazů, papa
mraveneček +2 39127

Re: Krásný den všem

8.1.2008 23:28:32
Dašovanko .... já se nikdy o Bendeho nijak zvlášť nezajímala,ale v tom videu co sem dávala Míša, byl opravdu dost dobrej.Asi milej a skromnej kluk co?Moc mu ten úspěch přeju.
[<<Předchozích 420] Názory 421430 z 78041  [Dalších 77611 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.