Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| mraveneček +2 | 39127 |
|
|
Re: AHOOOJ8.1.2008 23:23:13
Ahojky...
Na tabulky také juknu. Jsem blázen, před chvilkou jsem dorotopedila...dřív jsem to nějak nestihla. Ale je mi teď příjemně :))) No já jíst jablíčka, tak to teda nevydržím .A nebo bych jich snědla tolik, že i ten jednodruhový den by neměl asi cenu :))) |
| MÍŠA&FÍK | 38466 |
|
|
Re: AHOOOJ8.1.2008 22:18:13
DAGMARKO, představ si, že i ostříhání platí, ale moc se s tím nechlub....:-))))))
Já jednou, cestou k popelnici ,upadla a odřela si koleno....a tos měla slyšet těch řečí tady, že to je nekalá sutěž, a že odlamování končetin ani jiných údů není přípustné..... :-))))) Jo, a ještě k dnešku - pedikůra se z nedostatku (mého) času nekonala, jen mamikůra......a to asi na váze fakt nepoznám..... :-((((( Filip byl už utahanej, nechtěla jsem ho brát ještě s sebou a zase být tak dlouho pryč jsem nechtěla, tak jsem se objednala na příští týden. Jablíčka...já někdy MUSÍM posnídat jablko - mám pocit, že nic jiného bych nesnědla ani náhodou....ale snídám pravidelně, odjakživa....to já se zas neošidím, to né, na to se mám moc ráda..... :-)))))) |
| Dagmarka01 | 73900 |
|
|
AHOOOJ8.1.2008 22:12:41
Nesulko ,Myšáku myslím,že Editka říká ovoce k snídani NEE ,až k přesnídávce.
Míša Fík to jsem se nachechtala s tou peďoškou.Jdu v pátek ke kadeřnici,platí i ostříhání :-))))) Holky dnes jsem necvičila ,teď jsem dostěhovala zpátky kuchyň jsem KO.Zítra razím na Kalanetiku Tak Páček... |
| MÍŠA&FÍK | 38466 |
|
|
Re: DAŠOVANKO..... :-)))))8.1.2008 21:58:10
Ještě mi to nedá...vím, že to sem nepatří, ale nemusíme mluvit jen o jídle, že ????
Dřív mi to přišlo takové zženštělé....ale je fakt, že jaké mě přijdou něčí vlasy je fakt úplně putna..... :-)))))))) |
| MÍŠA&FÍK | 38466 |
|
|
Re: DAŠOVANKO..... :-)))))8.1.2008 21:54:01
Jasně, Ty ho znáš osobně...já také u svých přátel neřeším, jak vypadají....jsem na ně tak nějak "zvyklá"...... :-)))))
Ale u cizího člověka, zvlášť takhle mediálně známého, tam se ten vzhled asi přeci jen trošku vnímá.... Ale pokud jsou změny k lepšímu, není nic lepšího než pochválit.... :-))))) |
| Dašovanka | 72055 |
|
|
Re: DAŠOVANKO..... :-)))))8.1.2008 21:35:30
Míšo,
no, já ho vnímala vždycky jinak, než přes vlasy...ale tohle říká hodně lidí :-). Zuzka je moc milá a jsem ráda, že jim to klape. Já taky trošku zhřešila...měla jsem med v čaji, počítá se to? Ale jinak jsem se sebou spokojená, málokdy se mi daří v jídle se nějak moc omezovat...a manžel dneska dělal roštěnky - mmmm! |
| OLČA | 42044 |
|
|
Re: Dobrou noc :o)8.1.2008 21:23:52
Dašovanko,děkuji :o))
|
| OLČA | 42044 |
|
|
Dobrou noc :o)8.1.2008 21:23:20
Jdu do Hajánkova.Ráno musíme brzy do školky,mají divadlo :o)Tak páááááááááááááááá
|
| MÍŠA&FÍK | 38466 |
|
|
Re: DAŠOVANKO..... :-)))))8.1.2008 21:17:47
Sluší mu to, to je fakt!
Takhle se mi líbí víc, než když nosil tu zvláštní patku - tohle je chlap..... :-))))) A slečna je taky moc sympatická..... :-)))) Jo, a jabka - zatím žiju.-....... :-)))))) A zhřešila jsem - měla jsem žvejku.................chi chi chi .....samozžejmně bez cukru..... :-))))) |
| Dašovanka | 72055 |
|
|
Re: DAŠOVANKO..... :-)))))8.1.2008 18:14:37
Míšo,uáááááááááááááááááááááááááááá!!!!!!! Tedy nevím, jak tady, ale tohle u nás bendemilů používáme jako výraz největší radosti. Celý den vyhlížím recenze,mám zatím videa dvě a čtyři články a mám radost, že ten náš kluk dopadá dobře, že to není jen můj zkreslený pohled. :-)
Jo a z jablek hlad mít asi budeš, já taky mívám..jabka totiž podporují trávení, mají enzymy a když mě trápil žlučník, jedla jsem je, aby se mji ulevilo po každém tučném jídle. Olčo a Leni - gratuluju!!!!!! Já se zatím držím, i když nevím, jestli 3 ty velké celozrnné rohlíky sypané sezamem a mákem, jsou to pravé, v semínkách je tuk. ale držím poprvé, tak snad se to dá odpustit. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.