| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Ostatní : Vážím 100 kg - akce start

Akce start - Deníček

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 450] Názory 451460 z 78041  [Dalších 77581 >>]
Myšák*** 31646

Re: Krásný den všem

8.1.2008 11:30:00
Díky moc za podporu, jsem fakt ráda, že jsem tuhle diskusi otevřela, jste vážně supéééér. (Dnes mám odcvičeno o:)) )
Eowyn+děti 18936

8.1.2008 11:00:35
Add snídaně - taky jsem dřív nebyla schopná snídat. Ted už mívám ráno hlad, tak to jde.
Zkusila bych prostě poslat do žaludku nějaký základ - jogurt, kefír, nebo půlku krajíčku se sýrem, prostě nějaké minimum a pak tak za 2hodiny větší snídani, pak by to už mělo vyjít za další 2hodiny na oběd a máš to hezky rozložené a snídani jsi neodbyla.
Nesulka+Niky+Vil 6785

8.1.2008 10:58:40
Myšáku ještě mě napadlo, co třeba zkusit snídat ovoce. Třeba si nakrájet banán, nebo jablko, třeba by to bylo lehčí.
Eowyn+děti 18936

8.1.2008 10:58:35
Ahojte, tak to mě chybí do minima, co jsem měla ještě 600g a dobře mi tak.

Dnes jedu s vámi!!!! Ikdyž asi spíš okolo 14hod, až malý usne. Co znamenají ta čísla? jsem nějak mimo mísu - myslím to, že jedete na trojku nebo na pětku??????
Já si k tomu pouštím na PC Bydlení je hra nebo Banánové rybičky nebo Krause - prostě, abych se zabavila a nesledovala pořád displej, kolik mi ještě zbývá :o)
Jitk@ 46489

8.1.2008 9:53:23
Souhlas. I když... uvidím, jak dám do kupy to další, kdyžtak bych zkusila ji. Abych vám ji mohla rozeslat. Ale spíš to časově vypadá na tu 1.

OLČO, můžete si s Lendulkou podat ruce! Jste hvězdy!!!

Myšáku, úplně Tě chápu. Podobné pocity jsem při snídani měla taky. Ono se to zlomí. Dělej tak, jak radí holky. Pomaličku, polehoučku si zvykej. Nelámej to přes koleno, ale nauč se to.
OLČA 42044

Jituško :o))

8.1.2008 9:45:19
Děkuji za vločky.

Určitě si je dám!!
Nesulka+Niky+Vil 6785

8.1.2008 9:44:57
Myšáku já snídám pravidelně v práci. Doma jsem snídala co pamatuji od mala, než jsme šla do školy také jsem snídala, když jsem byla na MD také jsem snídala, takže to chce asi prostě pravidelnost.
OLČA 42044

Myšáku :o))

8.1.2008 9:44:07
To znám,takhle jsem bojovala taky.
Nesnídala jsem a jedla jsem až na oběd a pak až do věčera!!

Měla by ses nasnídat do 2hodin po probuzení.Zkus snídat po malích dávkách až po 2hod co jsi na nohách a postupně ten čas snižuj a přidávej porce.
Neboj jdeto.Taku už snídám a když to nestíhám tak mám hlad!!!
OLČA 42044

Ahoj a hezký den :o)

8.1.2008 9:41:36
Dorazila jsem ze školky,všude to klouže!!Děs běs.

Chtěla jsem se včera ještě podívat za vámi.Ale šla jsem do vany a pak(pač tu byl Romanek)jsem si lehla k TV a usnula.Vzbudila jsem se ve 12h a musela jsem ještě udělat nabídky na bistro.Tak jsem tu seděla pak do 1.30 a tááák jsem se těšíla do postýlky že jsem ani nepsala.

LENI,JSI HVĚZDA!!BLAHOPŘEJI :O)))
JA SE TAKY POCHLUBÍM.VÁNOČNÍ BONUS JE TEN TAM!!!-2KG :O))))
Myšák*** 31646

8.1.2008 9:33:26
Hezký den holky,

ad článek: všude se píše o tom jak je snídaně důležitá, ale nikde se nepíše, JAK se naučit snídat.
Zítra to bude týden, co jsem se rozhodla pro změnu životního stylu, zatím mi to celkem jde (teda krom včerejšího jednodruháku o:)) ) a hlavně mě to baví.
Ale snídaně je děs o:((, prostě do sebe nic nedostanu, leze mi to i ušima a vyloženě se musím hooodně přemáhat, abych snědla byť jeden plátek tmavého toastového chleba .... nemáte nějaký fígl, jak přemluvit tělo, že prostě snídat se musí?

Všem přeji pohodový a úspěšný den.

[<<Předchozích 450] Názory 451460 z 78041  [Dalších 77581 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.