Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| mraveneček +2 | 39127 |
|
|
Re: Krásný den všem8.1.2008 9:29:43
Ahojky :))
Také s váma pojedu.Chtěla jsem jet 5ku,ale uvidím jak mi bude do večera.Nějak mi přes večer a část noci vyřídili střevní broblémy.Tak uvidím.Možná že ta kratší varianta bude lepší.Ale já už se na tu 5ku táák těším. |
| Nesulka+Niky+Vil | 6785 |
|
|
Re: Krásný den všem8.1.2008 9:18:28
A zase článek o hubnutí. Pro nás to tedy není žádná novinka.
http://www.novinky.cz/clanek/130176-chcete-li-byt-stihle-snidejte.html |
| Lendul* | 37206 |
|
|
Re: Krásný den všem8.1.2008 9:16:58
Tak já dnes pojedu celou dobu na jedno ucho, protože mi právě volal L, že se mu objevila jízda v devět (večer)... Budu doufat, že Vika usne a bude spát, abych nemusela sesedat - to bych to totiž nedojela. A tím pádem volím nejkratší, tj. sestavu číslo 1, původně jsem chtěla dát trojku, ale co, jedničku jsem stejně dlouho nejela. JITU, souhlas?
|
| Nesulka+Niky+Vil | 6785 |
|
|
Krásný den všem8.1.2008 9:04:21
Dašovanko dnes mám také jednodruhový - chlebový den. :o)))
|
| Jitk@ | 46489 |
|
|
Re: Půst a vločkové dny8.1.2008 8:37:02
IVETKO,
zrovínka jsem chtěla reagovat, že jsi to asi špatně pochopila. Ještě, že jsem dočetla. Ze svojí hlavy to nemám :-))), tohle moudro mám od Sipeky. Jasně, že pošlu. Budu ráda, když se Ti to bude líbit a kilča budou mizet. Ať ta moje práce má taky nějaký efekt, co? Držím, pěsti. Týdenní úbytek asi kilčo, to je reálný! Tak do toho. |
| Lendul* | 37206 |
|
|
Re: Zdravím z Ostravy8.1.2008 7:58:57
Určitě ti to půjde, však už jsi toho dokázala hodně! ;-)
Jen nezapomeň zítra napsat, o kolik jsi zkrásněla ;-) Ať je to pro ostatní holky inspirací. A rotopedu se neboj, pojď do toho s námi, písničky jsou super a skvěle se na ně jede ;-) |
| Iveta* | 43070 |
|
|
Re: Půst a vločkové dny8.1.2008 7:56:38
NO JSEM JÁ TO ALE TELE, teprve teď jsem si ten Jituščin příspěvek přečetla pořádně a je to tam napsáno přesně tak, že vločkový týden začíná hned následující den po úplňku. Takže sorry za můj předešlý "inteligentní mozkový výlev". :O((
|
| MÍŠA&FÍK | 38466 |
|
|
:-))))8.1.2008 7:55:35
Ahoj a hezký den všem !!!!!
Dnes mám také jednodruhový den - jen stále ještě nevím jaký, právě jsem vstala...... :-)))))) Držím palce všem a večer ahoj ! M |
| Iveta* | 43070 |
|
|
Re: Zdravím z Ostravy8.1.2008 7:54:01
Díky za podporu, Lenduli. To je přesně to, co mě drží na téhle diskuzi. Že se v tom neplácám sama.
Jo a omlouvám se za zpoždění. Včera večer jsem si doma přečetla Renatčin mail, že jsem jí k vložení poslala jen tabulku s mírami. Jsem si toho teda fakt nevšimla. Jenže zaktualizované tabulky mám v počítači v práci, takže jsem tabulku s váhami poslala Renči až dnes. |
| Lendul* | 37206 |
|
|
Re: Zdravím z Ostravy8.1.2008 7:48:27
IVET, držím pěsti, zvládneš to, jako už několikrát předtím. A přeju ti, ať se tělo nastartuje a ať nám to oběma jde. Já jsem byla ještě před pár dny vzdálena od stovky 0,2kg... depka z toho pomalu na krku... nakonec se tělo umoudřilo a dneska mám bez 20dkg smazaný vánoční bonus.
Takže - jen do toho!!! |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.