Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Iveta* | 43070 |
|
|
Zdravím z Ostravy8.1.2008 7:37:43
Ahoj holky, tak dnes máme to "postní novoluní". Dneska ráno jsem vlezla na váhu a to jsem neměla dělat! Do stovky mi chybí už jen půl kila. Tak jsem si dala svůj osobní závazek - do prvního jarního dne mínus deset kilo.
Poslala jsem vám na maily článek o margarínech. Docela mě to dostalo. Kdo máte zájem o to co jíte, přečtěte si jej. JITUŠ, četla jsem tvůj příspěvek o půstech. Sipeky přece vždycky psala, že s vločkovým týdnem se má začínat hned o úplňku, ne? Já bych to taky brala, že nejsilnější vliv má ubývající měsíc hned po úplňku. Ale možná je to tak, jak píšeš ty - s týdenním zpožděním. A ještě jsem tě chtěla, Jitko, požádat, jestli bys mi mohla na můj mail poslat tu hudební sestavu na rotoped. Zkusím si to vypálit na CD. |
| Jitk@ | 46489 |
|
|
Půst a vločkové dny8.1.2008 7:22:32
Půst a vločkové dny
Je to vždy týden po úplňku,kdy měsíc ubývá. Vločky by se měly jíst na 2. večeři. Postní den je v den úplňku Rok 2008 první datum je půst, následuje týden, kdybychom měly dodržovat vločkové dny úplněk - 22.1., 23.1. - 30.1. úplněk - 21.2., 22.2. - 29.2. úplněk - 21.3., 22.3. - 29.3. úplněk - 20.4., 21.4. - 28.4. úplněk - 20.5., 21.5. - 28.5. úplněk - 18.6., 19.6. - 26.6. úplněk - 18.7., 19.7. - 25.7. úplněk - 16.8., 17.8. - 24.9. úplněk - 15.9., 16.9. - 22.9. úplněk - 14.10, 15.10. - 21.10. úplněk - 13.11, 14.11. - 19.11. úplněk - 12.12, 13.12.- 19.12. Je to jen očistná kůra pro naše tělo a NEMUSÍ se dodržovat každý měsíc ! POZOR NA VELIKOST PORCÍ !!! Na každou večeři stačí 2-3 lžíce vloček. Zalít vodou, možno přisladit medem. Nezalévat mlékem ani nepřidávat nic mléčného (mléko zahleňuje). |
| Lendul* | 37206 |
|
|
Re: Pěkný den všem!8.1.2008 7:17:24
OK, budu vybírat a přes den to sem hodím. Pojedeš až večer? Blbý je, že je dneska Ordinace, takže já budu muset do šlapek okamžitě poté, co uložíme Viku, abych z toho koukání pak něco měla - beztak pojedu kousek na jedno ucho ;-), abych slyšela, co si tam vyprávějí...
Během dopoledne vyberu ;-) |
| Jitk@ | 46489 |
|
|
Re: Pěkný den všem!8.1.2008 7:14:52
BINGO!!!
Co? Nechávám na Tobě, za odměnu.... :-)))) A už pracuju na 6. |
| Jitk@ | 46489 |
|
|
Jednodenní půst8.1.2008 7:14:17
Dovolila jsem si pro nováčky zkopírovat něco o půstu. Doufám, že rozumíte slovenštině :-)))
Pôstny deň neznamená, že budete celý deň piť iba tekutiny. Stačí, ak budete piť vodu a jesť tmavý chlieb. Pôst odľahčí organizmus a ten potom môže pracovať tak, ako má. V pôstny deň robte presne to isté, čo robíte v iné dni. Pite to, na čo máte chuť a na čo ste zvyknutá. Akurát si na tanier naservírujte chlieb. Ak sa to nepodarí tento týždeň, na budúci to možno už pôjde. Tipy na pôstny deň: 1. tmavý chlieb, voda 2. zemiaky, voda 3. ryža, voda 4. ryža so zeleninou, voda 5. rohlíky alebo pagáče, acidofilné mlieko 6. cestovina so zeleninou, voda Postní den by měl být 1×týdně,nejlépe v pátek ! Je to ideální den na pročičtění organismu před víkendem,kdy se většina z nás přeci jen drží méně. Vyjímkou je den při úplňku,kdy nám pomáhá s hubnutím vliv Měsíce. |
| Lendul* | 37206 |
|
|
Re: Pěkný den všem!8.1.2008 7:13:18
Že by Jitk@? ;-) A co vlastně dneska jedeme?
|
| Jitk@ | 46489 |
|
|
Re: Pěkný den všem!8.1.2008 7:12:04
No, hurá!!!
LENI, bezva!! Víš, kdo pojede s Tebou, kdo se přidá?? |
| Lendul* | 37206 |
|
|
Pěkný den všem!8.1.2008 7:01:23
Danuško, ty jsi mě rozesmála s tím jináčem. Já si tu stěžuju, jak trpím s MS, která mi po půl roce přišla a ty mě takhle podezříváš :-DDD
Ale všem, kdo chtěly zprávu o mém úbytku, můžu sdělit, že mám o něuvěřitelných 1,2kg méně než včera!!! HURÁÁÁÁÁ!! Dašovanko, já to zrovna včera četla, že Bende je v muzikálu, ale já poslední dobou čtu jen nadpisy, tak jsem nevěděla, o jaký muzikál jde :-) Hlavně, že se ti to líbilo. Tak holky, dneska jedu rotoped, kdo se přidáte? |
| Dašovanka | 72055 |
|
|
Re: Krásný večer přeju :-)8.1.2008 2:22:13
Zdravím v pozdní hodinu! Jsem pořádně nakopnutá :-)))), pozitivní energii bych mohla rozdávat!
Dani, já slyšela o tom topení, ale nevěděla jsem, že jsi z Litvínova, Snad už to bude dobrý. Já bydlím ve starém domě a míváme tu 20 - 22, jak je víc, už je mi vedro. :-) A v ložnici 15-16. Mravenečku - já jdu do pečivového dne zítra, poprvé, tak držte palce. :-) Míšo - před chvílí jsme dojeli z Prahy. Ano, je to obnovená premiéra Hamleta, já ho předtím neviděla a tak nemůžu srovnávat, ale prý je upravený pro USA, trochu kratší a hlavně se změnilo obsazení. Janek Ledecký hraje krále místo Hamleta a tuto hlavní roli přeobsadil. Hamletem je Petr Bende a je neuvěřitelně dobrý!!!! A ne proto, že je to můj kamarád, já bych mu klidně dobře míněnou kritiku řekla....ale dlouho už jsem neodcházela z divadla tak nadšená! Není tam hluché místo, má to spád, není moment, kdy bych se cítila rozpačitě nebo trapně...prostě úplně mě to dostalo a moc doporučuju. :-) |
| Dana11 | 44177 |
|
|
Re: Krásný večer přeju :-)8.1.2008 2:20:55
Ahoj Šikulky a vítej Nico
Sledovala jsem jak držíte jednodruhák a polívka by mě taky dostala, tu miluju Na moravě když jsme tam tak Tchýně dělá polívky a tááák dobrý a já jsem ten prvý co si nabírá, nedivte se, doma mě nikdo nic neuvaří, mám 4 chlapy a psa. Říkám jim čtyři z tanku a pes. Já když se držím, tak jedině chlebový s rohlíkama, pochopitelně tmyvýma, ale toho sním kvanta a výsledek pomalu vždy nula od nuly pošel. I bramborový je dobrý, na plátky pokrájet a zapéct v mikrovlnce, to je mňamka, ale taky kalorická. Kefír taky miluju ale neprožene mě, obdivuji Lendulinku, protože vypila asi za den jeden a půl litru, je to tak, To já bych vypila na posezení, jsem holt bezedná. A ještě jablíčkový, ten bych nevydržela, poněvadž po nich mám hlad. Jdu spát, zítra jedeme do Mostu a jsou zasněžené silnice a to já se bojím a to už teď, takže ahojky, mějte se a Leni držím palce ať váha leze dolů, jinak bych si už musela myslet, že jsi v jináči, ahojky a zima mě nebylqa, celý den jsme byli v posteli, všichni a od sedmi večer je to už v pořádku, jste hodné, že jste na mě mysleli, dík, papa |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.