| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Ostatní : Vážím 100 kg - akce start

Akce start - Deníček

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 530] Názory 531540 z 78041  [Dalších 77501 >>]
Nesulka+Niky+Vil 6785

Re: Jituš

7.1.2008 14:06:46
Já tady raději ani nepíšu co jím či nejím. Tedy ono to není tak hrozné, kromě dnešního oběda. Byla jsem v restauraci a dala si karbanátky s bramborem a ony byly v trojobalu :o( Ale z brambor jsem jenom uždíbla a polévku jsem si nedala i když zaplatila jako součast menu.
Lendul* 37206

7.1.2008 14:02:48
JITKO, chutná, chutná, zrovna tu popíjím tři deci višňového k obědu. Dvě mi zbyly ke svačině (pokud mi upírek zase trochu neodsaje) a neochucenýá je k večeři. Tož tak. Jen doufám, že mi to bude platné. Bylo mi prorokování sezení na WC, ale já už tam dva a půl dne nebyla :-/ A to jsem tomu kefíru tak věřila... Nekoupila já si něco špatného? :-O
OLČO, jak se držíš?
MÍŠA&FÍK 38466

AHOJ !

7.1.2008 14:02:48
Ahoj vespolek, zdravím z Plzně, kde se nám včera poprvé ukázala paní zima v bílém kabátě.....a dneska už ho zase....pomalu, ale jistě, svléká...takže břečka.....no, jsem zvědavá, zdali to večer nebo přes noc umrzne a bude klouzačka .... :-o((((

Tak, meteorologické okénko bychom měly za sebou..... :-))))))

Přečetla IVETČINO upozornění na novoluní....sice tedy vůbec nevím, co to je, ale do jednodruháku bych taky mohla jít...jen ještě nevím, co si dám....možná jablíčka jako MYŠÁK....ty já můžu, na těch jsem i docela závislá.....nebo ledový salát - ten můžu taky.....ještě to promyslím.... :-)))))

ORI, vítej a blahopřeji k miminku.....nějak mi vypadlo, že jsi matka čekatelka, jen jsem postřehla, žes zmizela..... :-)))))
A jestli můžu, tak jen.....JIŘÍK je moc hezké jmého...moje kamarádka mám manžela, říká mu JÍRO a mě se to moc líbí....a sem nedávno chodila holčina a ta má malého JURÁŠKA - kouzelné..... :-))))))

Já bych do JIRKY šla i kdyby to bylo blízko narozenin - vždyť je to fuk.

Ale hlavně přeji, ať se vám dobře daří a mrňata jsou v pořádku - obě..... :-)))))

DAŠOVANKO, píšeš že jedeš na prmiéru Hamleta.....to je nějaká obnovená premiéra ????
Mám pocit, že muzkál Hamlet už "bežel"....nebo to je něco jiného ????

My byli v sobotu na Šumavě, v Železné Rudě s lyžařskou školou.
Bylo náááádherně, dopoledne svítilo sluníčko, odpoledne už né, ale větřík se ani nehnul,sníh byl úplně přesně akorát, suchej, křupavej ..... a jak jsem měla strach, že mi bude zima, tak jsem odkládala jednu vrstvu za druhou - jako cibulička..... :-)))))

Filípek se naučil :

chodit na lyžích
dupat na lyžích
chodit na lyžích do kopce
otáčet se na lyžích
plužit na lyžích
jezdit na lyžích
jezdit na vleku
nastupavat na vlek
vystupovat z leku
zastavit na lyžích

..............................a když došlo na nácvik oblouků předvedl několik hysterických scének a šel se klouzat po prdeli na železniční násep, protože už toho měl asi plný zuby - ale musím říct, že do 15ti hodin se snažil na jedničku !!!!!

Takže suma-sumárum, nato, že byl do soboty ráno lyžemi nepolíbený, zvládl vše perfektně.....a už se těšíme....tedy, já určitě......na další sobotu, jak si vše zopákneme..... :-))))))

A 19.ledna razíme na týden na Šumavu, na Srní, tak tam budeme také, doufám, trénovat a pak další víkendy budeme ve škole "za frajery"....... :-))))))

Včera , jak jsem již psala, napadl sníh, tak jsme byli celý den na bobech, jen s přestávkou na oběd.....nakonec byl Filda mokrej od hlavy až k patě - dělali s kamarádem hlouposti a fakt byli jak sněhuláci.....ale vyřádili se dosytosti.

Dnes jdeme na cvíčo - tedy....správně je : Filip jde na cvíčo a potom ke kamarádce na kus řeči a vyzkoušet větší lyžařské boty, ty naše jsou tak nějak akorát a mám pocit, že v trošku větších by bylo pohodlněji.... :-))))))

No, a co se týče hubnutí ????

V jídle se hlídám, krom několika gumových pavouků, které jsme snědla Fíkovi cestou z hor, mám, myslím, čisté svědomí.....no, uvidíme při vážení..... :-OOOO

DANUŠKO, o ZMRZLÉM Litvínově jsem slyšela v televizi, hned jsem si na Tebe vzpomněla.......já bych to viděla na nazutí bruslí a vytírání ledu na zimáku....co ?????

Nebo jste se zahřáli teplem živočišným ????

MYŠÁKU, já myslím na jídlo nějvíc, když se nudím....nebo nudím.....spíš , když nemám nic moc na práci.....to bych kolikrát sežrala cokoliv.
A i když já docela ujíždím na zdravých věcech(ovoce a zelenina je má závislost od dětství), tak přeci jen, jak se to počítá na kila, už to zdravé přestává být....nebo spíš...zdravé to je pořád, ale linie úpí..... :-)))))

Tak si říkám : "Co nekoupím, nesežeru!"

A fakt nic "neschváleného nekupuju"

Ale u mě je problém spíš s pohybem, takže to je zase jiná kapitola..... :-////

Jo, měla bych trošku poklidit, přijde na skok kamarádka, tak ať se nezděsí..... :-)))))
Přeci jen, dva dny jsem byla od rána do večera pryč.....a doma je sakra znát..... :-//////

Ahoj ! M

OLČA 42044

Ahoj Šikulky :o)

7.1.2008 13:51:23
Myšáku,Susan Powterovovou - Přestaňte bláznit.Mám taky!!Leží mi na nočním stolku a Editou Sipeky :o)))
Tyhle knížky mě vždy nakopnou!!
DOBRÁ VOLBA :O)))

JITUŠKA,to je naše hvězda!!!Bravo!!Jsi skvělá!!
Jitk@ 46489

7.1.2008 13:44:43
ORI,

já to tak tipla, protože Jiříky v rodině máme a vím, že to je 24.duben. Tak jsem naschvál vzala kalendář a zjistila, termín porodu máš asi tomuto datu hodně blízko, co? Mně se to jméno líbí, moc, ale vím, jak děti mrzí spojené narozky a jmeniny. Jako rodiči se mi to ale zdá praktický :-)))
A ten váhový skok?? Možná se zavodňuješ (jen tipuju), jak jsi na tom s otoky?

LUCKO!!!!
Pokud chceš váhou začít hýbat směrem dolů, tak takhle věta.....ale to nevadí, protože to odpoledne vyjedu na spinnu, by neměla padnout. Ale on to byl jen čtvereček, viď?

DANUŠKO, chyba lávky. Já vás potřebuju a moc. Jsem tu ze zcela zištných důvodů. Sama nejlíp víš, jak se z cíle může člověk rychle dostat blízko startu a nebo přímo na něj. Tak proto tu jsem. A navíc, strašně byste mi chyběly!!

LENČO, tak co kefírek? Chutná, chutná??
ori+eli07+jiřík08 50719

Jituš

7.1.2008 13:21:36
Díky za podporu...vidíš, to s tím svátkem a narozkama blízko u sebe mě nenapadlo, nahodím to jako pádný argument na rodinné radě a třeba manžel povolí, i když nevím nevím, stojí si za tím Jiříkem jako skála:o)))
Jo, na šestý měsíce ten přírůstek ještě ujde, ale ted mě v sobotu dorazilo, když jsem ráno stoupla na váhu a měla za JEDEN den o 2kg! víc, to snad ani není "technicky" možné, ne? A to jsem ten den předtím ani nějak zvlášť neujížděla, nechápu, to tělo si prostě dělá lautr, co chce. Anebo se zbláznila váha:o)
Luck@ 52201

Re: Ahoj holky,

7.1.2008 13:21:21
Taky vás všechny zdraví, jak se máte při pondělku?

Ty co drží jednodruhák se mají určitě bezvadně, protože mají DOBRÝ POCIT...:-))
Tak to hezky zvládněte a zítra čekám nahlášené úbytky.

Já dnes zhřešila čokládou, ale to nevadí, protože to odpoledne vyjedu na spinnu.
Taky se musím pochválit, jak se mi daří dodržovat pitný režim. Ježíšek mi nadělil termosku jako konvici a já si do ní udělám 1,5l ovocného nebo zeleného čaje a popíjím. Dvě konvice udělám hravě.

DANI, ve zprávách říkali, že už napouštějí horkou vodu, ale do domácností, že se dostane až večer...:-((((( Tak jedině vyrazit někam ven, třeba na lyže, nebo na brusle, to by si zabila dvě mouchy jednou ranou.....:-)))))
Jájaa3 43419

7.1.2008 11:47:44
Ahojky,všechny moc zdravím
tak se to u nás konečně dostává do zajetých kolejí.Děti jsou ve škole,tatínek v práci a já mám konečně chvíli čas na internet :O))

No čas,měla bych se dát do nějaké práce.
Potřebujeme přestěhovat ložnici(slíbili jsme Kátě větší pokoj,aby se jí tam vešly všechny kamarádky)
Jo,to jsme ještě nevěděli,že se do takového malého pokojíku tři nevejdeme,ale nedá se nic dělat,sliby se maj plnit nejen o Vánocích.

DANUŠKO,také jsem včera na Tebe myslela,když to říkali ve zprávách.A buď ráda,že u vás padá sníh,u nás prší :o((

Jdu kouknout,co je nového
Lendul* 37206

7.1.2008 11:29:31
Danuško, já to četla a hned jsem si na tebe vzpomněla - je to hrozný... Snad neumrznete... Zapni tu troubu na plno! A nebo jen malinko a šoupněte si tam ohřát nohy ;-)
Lendul* 37206

7.1.2008 11:25:44
Holky, jak vám to jde? Já mám zatím v sobě 0,4l meruňkového kefíru (snídaně 0,3 a svačina 0,1 - 0,1 mi vypila malá ;-)) a je to dobrý. Až usne, půjdu s ní. mám doma nespavce a v takovýchto dnech (kdy není moc práce) dospávám. Za čtvrt hodiny se mi dopeče chleba a to už by měla spát. Takže i kousek dne zaspím ;-)
JITKA je opravdu borka. A na její sestavičky se jezdí suprově. Teď jsem poslední tři dny jela, dneska si dám pauzu, musím vyžehlit a taky mám ten jednodruhový den, asi by po něm nebylo moc síly, a zítra jdu zase na to ;-) Každým dnem čekám, že to začne působit!
[<<Předchozích 530] Názory 531540 z 78041  [Dalších 77501 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.