Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Dana11 | 44177 |
|
|
Re: Ahoj holky,7.1.2008 11:25:07
Taky zdravím z Litvínova, přeji všem hezký den
máme již druhý den v bytě zimu a ani teplá voda neteče. Horkovod měl poruchu, spravili to včera a zase jim to ruplo vedle. Holky to vám je kosa, tak ležíme všichni v posteli a spíme, bdíme, zatím nikdo nechce ani jíst, takže jsme ještě nesnídali, hihi, ale dobře to pro mě není, pak bude nářez a slupnu kde co. tak to co jsem napsala už neplatí, rodinka se probudila, hurá. Taky přeji aby jste jednodruhák vydržely a Jituška je fakt jednička, jsem ráda že tu je i když nás nepotřebuje, protože tu její pomoc naopak my moc potřebujeme. Ivetko moc děkuji za tabulky ale pěkný pohled to není a co teprve až to bude vložený na tabulky, bééé....ale jaro dělá divy a musíme myslet na pěkné oblečení, které nám po zhubnutí bude slušet a na dovču, tak hurá do toho venku tááák hodně padá sníh, my zmrznem! Jdu dát něco do trouby, asi kocoura... |
| Dašovanka | 72055 |
|
|
Re: Ahoj holky,7.1.2008 9:51:00
Myšáku, mám to stejně. :-) Jak mám držet nějakou dietu, pořád brousím kolem jídla a sním toho mnohdy víc, než bych spořádala normálně.
Ivetko, díky za tabulku, no dalo se to čekat o vánocích....naše rekordmanka Jitka je neuvěřitelná. :-) A víš co? Půjdu do toho jednodruháku až zítra s tebou, když je to novoluní. Byla jsem dneska přinucena dát si k snídali polívku od manžela, je na ni pyšný a fakt je dobrá. :-) Váha je dokonce chlup před 90 :-( , omezení jídla při nemoci tedy nezabralo..spíš naopak....musím konečně začít zase s pohybem, který jsem kvůli různým neduhům od podzima neprovozovala. Možná dneska kouknu na ty rotopedy v Tescu, pojedu do Prahy (na premiéru Hamleta...těším se!) |
| Jitk@ | 46489 |
|
|
Ahoj holky,7.1.2008 9:42:37
hezký den, úspěšný týden!!
Jednodruhačkám zvlášť!! Viděla jsem tu probliknout známou ikonku. Ahoj Ori!! To je hezký, že vám vyšel páreček. Jenom dotaz, hned mě napadlo, zda-li Jiřík nebude mít jmeniny a narozeniny skoro stejně, co? :-)))) Zatím jsi ani tolik nepřibrala, i když vím, že jsi otěhotněla "hodně vysoko". TeĎ se s tím netrap, mysli na mimčo, však už to máš za pár a po šestinedělí se do toho pořádně opřeš, ne? K hezkým dětičkám patří maminka štramanda. Tak a teď k tomu mému hubnutí o Vánocích. Začátkem prosince jsem byla na operaci s tím očkem a tudíž jsem musela na čas vypustit spinning. Já závislák!!!... Do toho ty Vánoce, fakt jsem z toho měla hrůzu. Spinning jsem nemohla, ale rotoped ano. Tak jsem sedla k počítači k mé zásobě Mp3 a sestavila si padesátiminutovky podobně jako na spinnu. Střídání zátěží od minima po maximum a pěkné písničky ( u kterých se dokážu pořádně "vyžvejknout"). Teď to zkouší Lenduli a Mraveneček. Myslím, že jsou spokojené. Denně jednu sestavičku, k tomu jakž takž hlídat jídlo a šlo to. Ale nebojte, měla jsem jak cukroví, tak salát, tak chlebíčky, tak řízky.... A včera jsem po měsíci jela na spinn. Přišlo mi to nějaké lehké :-))) Venku svítí sluníčko, vyrazíme asi ven. Mějte se tu hezky a držte se!! Za týden je další vážení, tak ať jsou tam ta čísílka mnohem menší. |
| Iveta* | 43070 |
|
|
Zdravím z Ostravy7.1.2008 9:19:32
Dobré ránko, děvčata, a přeji všem holkám, které drží jednodruhový den, dobrou výdrž. Jen malá poznámečka, měly jste si to spíše nechat na zítra, zítra je novoluní a v tento den stejně jako o úplňku je dobré držet půst nebo ovocný či zeleninový den. Já osobně se psychicky připravuji na zítřejší půst. Doufám, že ho po dlouhatánské době zase zvládnu. Kdysi mi to šlo celkem bez problémů. Ale teď s mým roztahaným žaludkem to bude složitější.
Teď k tabulkám. Čekala jsem na všechny opozdilce, ale ozvali se mi nakonec jen dva: Danuška a (která z vás si ještě vzpomene...) Lůca. Takže malá rekapitulace, jak bývá dobrým zvykem. Jitka - 1,7 kg (naprosto neuvěřitelné, ta skoro nejštíhlejší z nás ještě přes svátky dokázala zhubnout... JSI PROSTĚ BORKA...a bohužel jsi jediná, kdo vůbec tentokrát dokázal jít s váhou dolů) na stejné váze zůstala jen Jana005 a teď ta opačná strana mince: Dagmarka + 0,1 kg Dašovanka, Eowyn, Míša + 0,5 kg Januta + 1,1 kg Brusinka + 1,2 kg Mraveneček + 1,3 kg Lendulinkcha + 1,4 kg Ajka + 1,6 kg Dana + 1,7 kg Chalinka, Olča + 2,0 kg Nesulka + 2,3 kg Iveta + 2,7 kg Lucka + 3,8 kg Tak takhle jsme po těch svátcích dopadly. No žádná sláva, ale o to více se teď určitě od začátku roku budeme snažit. Z tabulek jsem vyškrtla Anru a Oliii. Ale navrátila se nám Lůca, jak už jsem zmiňovala, a taky Zuzulík jako těhulka, chce mít nad sebou kontrolu. Co se týče tabulky mír, tak na to nějak hřešíte holky. Vůbec se neměříte. Některé se nezměřily už od pololetí a více. Zkuste se polepšit. Někdy ztracené centimetry znamenají více než ztracené kilogramy. |
| Myšák*** | 31646 |
|
|
Re: Dobre ranko7.1.2008 8:55:54
Dobré ránko,
taky držím palce všem co drží jednodruhák (já jablečný). Holky, držme se!!!!! A já jdu něco dělat, ať nemyslím na jídlo, pro mě je nejhorší zvládnout mysl, než hlad. Jakmile vím, že nesmím, tak se mi havou honí JEN myšlenky, co bych do břucha nacpala o:((. Máte to někdo taky tak? Fakt je to jen záležitost psychiky. V knihovně jsem vyhrabala straší knížku (1993) od Susan Powterové Přestaňte bláznit, tak čtu, je to obdoba E. Sipeky, taky super. |
| Dagmarka01 | 73900 |
|
|
Dobre ranko7.1.2008 8:02:07
Zdravím Vás vyjímečně po ránu.Demontovali nám novou kuchyň,kvůli plísni. A jsem šťastná,že se prokázalo,že vše vyvádí myčka.Nechtěla se mi demontáž a následná montáž platit.Zmenší mi skříňku o 1cm a snad to bude stačit,aby mohla zeď dýchat.
Jinak s jednodruhovou stravou mám dobré zkušenosti.Většinou je nejlepší o úplňku následující je 22.1.a baštím vždy jen celozrný chleba a piji jen vodu.Můžete se připojit snad nezapomenu nahlásit včas :-))) Dnes mě čeká první lekce aqaaerobicu tak večer poinformuju(jestli se neutopím i když kytovci jsou dobří plavci žééé) Mastím na vlak ČAUKY... |
| mraveneček +2 | 39127 |
|
|
Re: Krásné jednodruhové ráno!7.1.2008 7:45:50
Ahojky ,
všem dnešním jednodruhačkám přeju výdrž a zítra na váze úspěch :)). Ori...tak to je super, že bude páreček.No budete to muset zvládnout, i když to bude asi dost náročný... |
| Lendul* | 37206 |
|
|
Krásné jednodruhové ráno!7.1.2008 7:11:46
Všem, kdo do toho dneska jdete se mnou, přeji pevnou vůli a žádný hlad! Jen ať se nám to tělo nastartuje a konečně poslouchá!
Já poslední dobou se neflákám, makám, ale přesto mám dnes stejně, jako při hlášení 1/1. A na metru taky není rozdíl. Tak dneska se snad to tělo nakopne a pojede... |
| ori+eli07+jiřík08 | 50719 |
|
|
Mravenečku6.1.2008 22:59:08
Já jsem taky děsně zvědavá ženská:o))
Eliš už je přes deset měsíců. A čekáme kluka, malého Jiříka. No, tak uvidím,jak to pak půjde:o) |
| Myšák*** | 31646 |
|
|
Re: Ahoj šikulky,6.1.2008 20:18:37
Ahoj při neděli,
tak hlásím, že mám za sebou úspěšný den, kdy jsem nehřešila (ale ještě není konec, že o:Dzzzz). Cvičení jsem si odbyla během dne, páč i u nás napadlo dost sněhu, aby se dalo sáňkovat. Takže jsem tahala saně s dvojkama do kopce o:))) bylo to úžasné o:(, naše holky prostě pod kopcem nevstanou a nevyšlápnou si ho, ale sedí jak buchty, takže: "maminko jedééém". Dneska jsem zkoukla leták Tesca a jsou v akci 2 druhy rotopedů (cca 1500,- a 2000,-). |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.