Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| mraveneček +2 | 39127 |
|
|
Re: Ahoj šikulky,6.1.2008 19:50:32
Dašovanko - jednodruhový den si můžeš udělat jaký chceš a rybičkovej bych řekla, že není špatnej.
Tady holky nejčastěji asi drží chlebíkovej, ale rozmanitosti výběru se meze nekladou.A ten tvůj se mi moc líbí :)) Orbitrek tu moc holek zatím nemá.Jen asi Evabou a ta sem moc nechodí a pak jsou tu další 2 holčiny co o koupi uvažují.. |
| mraveneček +2 | 39127 |
|
|
Re: Ahojky:o)6.1.2008 19:48:25
Ahojky :)
Tak my dneska strávili den u tchánů,vrátili se s malou až večer a už spinká.Byla unešená ze sněhu.Večer jsem vyndala saně ze sklepa a zítra se musím jít podívat do Globusu po ohrádce. No nechtěla z nich slézt ani na chodbě :)) Jinak hubnutí.Od hlášení mám dole 1,2kg.I když zítra to bude asi méně,protože dnešní stravu bych rozhodně nenazývala dietní či racionální.Ale zítra už zase budu rotopedi¨t a v týdnu se i víc hlídat. Ori ...neboj ony půjdou kilíčka rychle dolů s dvouma malýma svištíkama :)). Kolik už je Eli?A víte co budete mít teď?Jsem zvědavka co? |
| ori+eli07+jiřík08 | 50719 |
|
|
Ahojky:o)6.1.2008 18:53:51
Ahoj holky
jdu vás jen pozdravit, nevím, jestli si na mě ještě pamatujete, ale chodila jsem tu za váma v létě:o)TAk koukám, jak se tu všechny máte a tak. Já jsem teda jako těhu a jsem úplně deprimovaná, přibrala jsem tak 5 kilo a to mě ještě čekají necelé čtyři měsíce. Jestli si na konci šáhnu až na 130,tak omdlím a už nevstanu. Váhu ted Jitušce neposílám, stačí mi,že ty děs běs čísla musím hlásit v poradně a na různých vyšetřeních...moje váha je ted vlastně veřejným tajemstvím. Doufám, že vám to hubnuýtí pěkně odsejpá a že se k vám zase někdy v květnu přidám...už aby to bylo. Mějte se. |
| Ajka Kuba 89, Maki 96, Adi 09 | 18094 |
|
|
Holčinky!6.1.2008 18:25:11
poprosím vás o hlasování.... neboť se vyloupli Martina a Lukas, kteří jsem na 3.místě a přibývají jim hlasy kosmickou rychlostí :-))
stačí dvakrát kliknout...jednau, aby jste se dostaly na web a potom dalším kliknutím přidat hlas......... děkuji Svatba Ajky |
| Dašovanka | 72055 |
|
|
Ahoj šikulky,6.1.2008 13:51:27
tak jsem se zase zaběhla do pracovního režimu a to znamená, že se budu objevovat pravidelně. Od prvního jsem se ještě nevážila, tak nevím, jestli se kila usádlila nebo se hýbou...pravda je, že máme všichni doma nějakého střevního bacila a moc nejíme. Běhat nemusíme, ale břicho bolí, škrundá a syn měl dokonce horečky.
Šla bych s vámi zítra do jednodruhového, s čím máte nejlepší zkušenosti? Mně by vyhovovaly třeba mořské ryby. Ty můžu v jakémkoliv množství a bez přílohy. Já totiž nevydržím den bez masa, mám z toho absťáky, že jsem jednou dokonce lízala masox :-D :-D. Danuško, aerobic..však jsem se s ním na podzim natrápila, taky se mi nohy motaly, ale zlepšovalo se to hodinu od hodiny a jaká to byla radost, když jsem ty povely začala zvládat! Chce to nevzdat se a z toho svého zmateného poskakování mít srandu. :-) Pak jsem přestala kvůli zádům a rehabilitaci, měla jsem podezření, jestli jsem to nechytla z toho, protože já se strašně potím v první půlhodině a pak se leží na zemi a půl hodiny posiluje a ta tělocvična byla docela studená.A pak ven do ještě větší zimy. No, mám permanentku, tak ji musím aspoň vychodit a pořád se odhodlávám, jestli nepočkat až do jara. Nesulko, ty jsi u velorexářů? :-)) Dělala jsem pro ně stříbrné a zlaté přívěsky na řetízek, nemáš ho taky? To by byla dobrá náhoda. Rotoped taky nemám a uvažuju o orbitreku, tak bych byla ráda, kdybyste mi k tomu něco řekly. Které z těch mučidel se vám zdá lepší? Blíží se mi narozeniny, tak bych si doma řekla. Teď jdu juknout na hubneme a cíle a taky se určitě přidám k závazkům, když mi poradíte, co a jak. :-) Hezký zbytek neděle! |
| Jitk@ | 46489 |
|
|
Re: Krásné nedělní ránko :o)6.1.2008 10:36:35
Majdi, je to smůla. Tobě do toho vždycky něco vleze, ale tenhle termín se zamlouval už loni v květnu, však víš. Máme víkend prodloužený, v tuhle dobu to je problém kvůli školám v přírodě a hlavně tohle byl spešl termín kvůli Nesulce, ten první květnový víkend je republikový sraz velorexů.
Snad Ti to vyjde na podzimní srazík. Gratuluju k návratu dvou sedmiček. Hezký číslo, viď?? Pojedeš na hrnky? 1.3.?? |
| Majda a Vojtíšek | 45786 |
|
|
Re: Krásné nedělní ránko :o)6.1.2008 9:56:41
Olčo, ahoj, na Horalku mi to letos nevyjde, protože mám předplacený zájezd do Paříže přesně v tom termínu, kdy se naplánovala Horalka. Jedině, kdyby se mohla Horalka posunout ještě o týden dopředu.
U nás v práci byl děsnej záhul do konce roku, teď je to trochu lepší. Taky mě konečně přešel ten hnusnej kašel, nemělo to konce, skoro 5 týdnů. Kdybych aspoň měla horečku, to už bych doma zůstala, ale takhle jsem jezdila od práce. Prostě trubka. A co ty? Kde vlastně děláš? Ráno jsem se vážila a hurá, má zase zpátky svých 77. Nedělala jsem nic, jenom jsem se normálně vrátila do práce a ke svému režimu. A nějak se to samo upravilo. Hurá!!! Teď můžu pokračovat směrem dolů. U mě to asi už nebude moc o jídle, myslím, že jím celkem v pořádku, ale budu se muset začít pořádně hýbat. Dneska se psychicky odhodlávám k návštěvě bazénu. Mám plavání moc ráda, akorát ty plavky :-(. |
| OLČA | 42044 |
|
|
Krásné nedělní ránko :o)6.1.2008 8:07:03
Snídám,tak jsem na vás kukla a tady nikdo :o)
VSTÁVÁT A CVIČIT :O))) MĚJTE SE HEZKY,PÁÁ |
| Lendul* | 37206 |
|
|
Re: dobrý večer!5.1.2008 22:15:31
Tak po těch bych měla hlad - po jablkách vždycky mám :-/
Bude nás víc, nebudeme se bát vlka nic ;-) |
| Myšák*** | 31646 |
|
|
Re: dobrý večer!5.1.2008 22:10:18
Leni, jasně že se budem podporovat, čím víc tím líp o:))). Já jdu do jablek, ta můžu v jakémkoliv množství, snad to vydržím.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.