| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Ostatní : Vážím 100 kg - akce start

Akce start - Deníček

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 560] Názory 561570 z 22741  [Dalších 22171 >>]
Termix 105545
6.9.2022 6:26:51
Já teď trochu bojuju s časovým posunem, přijela jsem teda teprve včera večer, ale vzhůru od 3 ráno, což nedává smysl ani trochu, protože v místě dovolené bych ještě ani nešla spát :-).
Termix 105545
6.9.2022 6:24:11
Knedli, do lockdownu sportoval můj syn čtyřikrát týdně a byl vyloženě hubený. Ve 13 a půl letech ho doma zavřel kovid, sport se online dělat nedal, sice jsme hodně chodili ven a denně hráli discgolf, ale ten každodenní pohyb plus tréninky, co měl před tím, to prostě nevykompenzovalo. Se sportem přestal úplně hned v dalším roce, kdy se zavřelo všechno znovu. Dnes má 178 cm a 75 kg. Vyloženě tlustý není, ale taková ta hubenost je úplně pryč a má špek na břichu. Já už takové páky na něj nemám. Jídlo má k dispozici doma a těžko ohlídám všechno. V lockdownu propadnul jedné hře na počítači a čte cca čtyři knihy týdně, jenže pohybu má málo.
Dcera má tréninky denně, někdy i dvakrát, a hubená taky není. Štíhlá ano, ale žádná tyčka.

My teď byli deset dnů pryč. Denně jsme měli opravdu hodně pohybu, chodili jsme minimálně 30 000 kroků každý den, spíše více, jedli jsme jen malou snídani a pak jedno jídlo v podvečer, a mám o půl kila více než před odjezdem. To fakt není fér :-).
babi_ 48341
6.9.2022 6:22:05
Spát jsem šla již krátce po desáté tuším, ale ještě v půl jedné jsem byla vzhůru. Nevím, co to. Dala jsem si večer blbě na noc žloutek s cukrem – holt strašná chuť… tak možná trávení a energie z toho cukru? Budík na 4:40 jsem nechala s tím, že uvidím. U mě je to (kvůli provozu) jet buď brzo, nebo pak až kolem osmé, takže bych mohla spát do sedmi nejmíň.
Vzbudila jsem se jako obvykle chvíli před budíkem – 4:35, a vstala bez utrpení. Váha ukázala 0,7 kg méně, než včera. Tak nevím, jestli ten cukr na noc občas nedat ~t~

Naběháno mám z víkendu, plánuji jednu trasu zítra a několik opět o víkendu. Takže včera a dneska lemra...
Slonisko 65085
6.9.2022 0:22:38
Evelyn:-), největší daňový guláš jsem vyráběla když jsem pro MM dělala daňové přiznání v letech kdy byl zároveň zaměstnaný v UK a v ČR.
Dnes mám jen 5500 kroků, moc tomu nerozumím protože jiné pracovní dny mívám aspoň 7000, svádím to na hodinky. Domů jsem přijela až v 8, zasekla jsem se v práci, takže ven už se mi nechtělo, a mé předsevzetí jít spát brzo taky nevyšlo, kluci mě ukecali na Star Wars, ale nelituju, posouvám budíka z 5 na 6, ať se aspoň trochu vyspím.
Evelyn1968,2děti 6269
5.9.2022 20:14:18
Ha ha, to je polévka, jakou svět neviděl ~t~, ale daním nerozumím, nevím, proč mi to mobil přepsal.

Vlastně, když jsem ještě měla dva zaměstnavatele, byla z toho pěkná daňová bramboracka ~t~
Kaipa 98564
5.9.2022 20:09:11
Daňovou polévku? Hoď recept, taky potřebuju zhubnout. ~;) ~t~
Evelyn1968,2děti 6269
5.9.2022 20:06:57
Tak dneska 22 tisíc kroků ~b~, zumba, spánek se normalizuje, díky Melatoninu jsem usnula už v 11 a mám naspáno nakonec 7,5 hod, podle hodinek kvalitní spánek. Ráno jsem se sice nekoordinovane motala, ale necelý 2 km pěšky mě probral a celý den pohoda.

K obědu zbytky~;)kuřete s rýži a večeřim daňovou polevku s nastrouhaný sýrem, kde mám furt brát ty proteiny ~t~?

Ale už zase 91,5 kg
Yuki 00,03,07 49504
4.9.2022 19:25:06
já mám dva kluky hodně hubený, třetí vypadá normálně, ale je to spíš lehce nad potřebnou váhou, a ten fast food využívají všichni stejně, jídlo doma taky stejný, ti dva mají rodiče s nadváhou nebo obezitou, ten třetí má maminku spíš hubenou, pohybu má ten třetí nejvíc, nemyslím si, že by se dalo určit takto jednoduše, co je viník
K_at 121378
4.9.2022 19:22:01
Knedli, no jo. Na jednu stranu tě úplně chápu. Na druhou....nikdy by mě nenapadlo, že moje dítě bude prostorově výrazné. ~d~ a ten bufet, nebo Fast food dáme také, no. ~d~
Yuki 00,03,07 49504
4.9.2022 19:19:39
kat, zkus to znovu a otravuj, je to jejich práce, tak ať ji dělají
[<<Předchozích 560] Názory 561570 z 22741  [Dalších 22171 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.