Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| OLČA | 42044 |
|
|
Dobrý večer!5.1.2008 21:52:34
Mám zplněno!Odcvičeno!!
Jdu zítra do práce,tak se tady mějte báájo :o)) Leni,jdu do toho s tebou,ale ja pujdu po pečivu.Kefír bych nepozřela :o/ Tak v pondělí.Páááá |
| Lendul* | 37206 |
|
|
Re: dobrý večer!5.1.2008 21:17:53
Myšáku, já jdu do jednodruhového dne v pondělí - tak se tu můžeme na dálku podporovat - co, bereš? ;-)
Jinak jsem si odjela rotopedovou sestavu a jsem hotovka - ale zvládla jsem to ;-) Zítra budeme sklízet Vánoce, to mě tak nebaví - vždycky to s nadšením věším, ale kdyby to tak chtěl někdo sundat za mně... |
| Myšák*** | 31646 |
|
|
Re: dobrý večer!5.1.2008 18:50:53
Hezkou sobotu,
na dnešek jsem měla naplánovaný jednodruhák, ale asi je nesmysl to držet o víkendu, kdy jsme všichni doma a jsou návštěvy, ale držím se, dneska UŽ 4 den!!! o:((, takže ho přesouvám na pondělí jako očistu po víkendu. Krevetko, zrovna dneska jsem koukala, že ty točny mají v Kaufu v akci ode dneška za cca 150,-!! Já už jí vyhrabala a večer se budu "kroutit" + pilates. |
| Krevetka | 65934 |
|
|
Re: dobrý večer!5.1.2008 18:14:48
Ahoj všem, tak jak si užíváte víkend?
Já jsem teď chvíli studovala různé diety a hubnoucí programy... Má někdo zkušenost s výživou podle krevních skupin? A kde koupím tu "točnu"? Ve sportu? Jsou luštěniny, konkrétně třeba fazole - kalorické? Dneska se docela držím, k obídku jsem měla zeleninový salátek a kuře mňam. A láká mě ta točna, tak jí zakoupím, pokud jí seženu. Jo, ale kafíčko už bylo. Místo cukru jsem dala ždibíček medu. Tak Vám přeju pěkný zbytek soboty a držte se! |
| OLČA | 42044 |
|
|
Danuško :o)5.1.2008 13:38:07
Ja musím být taky sama.A dupat mužu,jsem v RD :o)))
Když si na té kazetě/nebo dvd popojedeš tak je tam 30min posilování.Je super. |
| PAJA |
| • |
DOTAZ5.1.2008 12:45:02
Zdravím všechny hubňulky,
předem se omlouvám, že sem lezu, ale mám na vás dotaz. Hlavně tedy na někoho kdo má doma orbitrek- eliptical. Já jsem uprosila Ježíška a on mi tento " mučící" stroj naježil a chtěla jsem se zeptat jak na něm cvičit. Před tím jsem téměř dva roky rotopedila, ale vždy mě po 1 a více jak hodině pěkně bolela sedinka:-(( A je fakt, že po 10 minutách na orbitreku jsme víc schvácená a spocená než po hodině na rotopedu. Já tedy rotoped nehaním, vždyť jsem pomocí úpravy jídelníčku a cvičení na něm zhubla víc jak 15kg, ale už to chtělo změnu. Takže ještě jednou prosím o radu jak s orbitrekem:-)) Včera jsem například na něm byla 45 minut, uběhla jsem 16,7 kilometrů a spálila 380 kalorií. Je o moc? Málo? Běžela jsem na druhý nejnižší stupeň a ke konci střídala po pěti minutách jedničku a dvojku. Ale tedy víc jak 45minut by jsem už nedala!! Jak dlouho cvičíte vy? Předem moc moc moc díky za odpovědi. |
| mraveneček +2 | 39127 |
|
|
Re: hezké ráno5.1.2008 12:24:52
Danuš ...no jasně :)
Taky se mi aerobik líbí, ale jsem na to dřevo, když už pochopím co z nohama, tak když přiřadí ruce...jsem v koncích :(...musí to být pak úžasnej pohled |
| Dana11 | 44177 |
|
|
Re: hezké ráno5.1.2008 12:21:03
Přeji hezký den,
Mravenečku Ty chceš aby Stovky byly v TOPce, že? Zatím zmenšuji porce ale moc necvičím, kondička v háji ale já ji tu s Vámi najdu i když to letos bude dýl trvat. Olinko mě se cvičení Aerobicu moc líbí ale nestíhám, hihihi, proto mě nikdo nesmí vidět. Od pondělí jdou kluci pryč a já tak budu zkoušet, ty kroky se mi líbí ale Ty můžeš doma dupat, viď? Jsem zvědavá co vymyslím a kdy na mě někdo přijde, že mu padá omítka, ale s hudbou je to príma, je to příprava na plesy.... |
|
|
hezké ráno5.1.2008 9:02:02
Ahojky,
přeju krásný den a a´t vám jde hubnutí od ruky.Já včera jela na rotopedu sestavičku.Dneska mám sice o 200g víc,ale i tak pořád o 4-500g méně než před jednodruhovým dnem :)). Ne vždy se vše z něj udrží...a to by mi to šlo až moc snadno a rychle a to také není dobré.Takže já jsem spokojená.Te´d si dávám o víkendu pauzu a pojedu až v pondělí. Dagmarko...jéjej, to je smůla s tou čokoládou.No alespoň už víš jak na tom jsi. Já chodila od srpna -listopadu do posilky,ale na mě to mělo nějaký opačný efekt.Najednou jsem měla pořád chutě na sladké a hřešila jsem.Říkala jsem si, že to pak vysportuju a tudy cesta nevedla.takže jsem pak naopak 2kg přibrala. A to je tam tak príma majitelka a trenérka. Až se mi ota vrátí ze služebky, tak to ale obnovím,ale budu se muset o to víc hlídat. Včera jsem také zahlédla, že u nás otvírají kurz břiš.tanců od února, opsala si jejich straánky, tak o nich přemýšlím...Jo vždy mě nadchne něco nového.Musím to prostudovat. |
|
|
hezké ráno5.1.2008 9:01:36
Ahojky,
přeju krásný den a a´t vám jde hubnutí od ruky.Já včera jela na rotopedu sestavičku.Dneska mám sice o 200g víc,ale i tak pořád o 4-500g méně než před jednodruhovým dnem :)). Ne vždy se vše z něj udrží...a to by mi to šlo až moc snadno a rychle a to také není dobré.Takže já jsem spokojená.Te´d si dávám o víkendu pauzu a pojedu až v pondělí. Dagmarko...jéjej, to je smůla s tou čokoládou.No alespoň už víš jak na tom jsi. Já chodila od srpna -listopadu do posilky,ale na mě to mělo nějaký opačný efekt.Najednou jsem měla pořád chutě na sladké a hřešila jsem.Říkala jsem si, že to pak vysportuju a tudy cesta nevedla.takže jsem pak naopak 2kg přibrala. A to je tam tak príma majitelka a trenérka. Až se mi ota vrátí ze služebky, tak to ale obnovím,ale budu se muset o to víc hlídat. Včera jsem také zahlédla, že u nás otvírají kurz břiš.tanců od února, opsala si jejich straánky, tak o nich přemýšlím...Jo vždy mě nadchne něco nového.Musím to prostudovat. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.