| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Ostatní : Vážím 100 kg - akce start

Akce start - Deníček

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 570] Názory 571580 z 78041  [Dalších 77461 >>]
OLČA 42044

Krsné ránko z Moravy :o)))

5.1.2008 8:36:56
Vstáváme cvičíme :o)))

Musím se pochlubyt mám -1.20!!!!!!!!!!!!!!!
Ale tělo mě bolí ještě dneska :o)))

Danuško,to je pčesně to cvičení co jsem říkala že cvičím s "Olinkou".
Tedka vyšlo na DVD.Hned jsem si ho koupila:O)))
Dana11 44177

Re: hezké ráno

5.1.2008 1:15:14
Já se omlouvám, ale stále mi to psala stránka nenalezena, takže rodinka nezklamala.

Ještě k Lůce,

Lůco ten pás bych nepoužívala, rozhází Ti vnitřnosti, žlučník a ledviny budou bolet, používej ho raději méně. Jinak vítej, těším se na Tvoje příspěvky a přeji Ti aby váha šla dolů a nebyla jak na houpačce.

Takže jsem mailík Ivetce poslala, mějte se, papa
Dana11 44177

Re: hezké ráno

5.1.2008 1:13:54
Já se omlouvám, ale stále mi to psala stránka nenalezena, takže rodinka nezklamala.

Ještě k Lůce,

Lůco ten pás bych nepoužívala, rozhází Ti vnitřnosti, žlučník a ledviny budou bolet, používej ho raději méně. Jinak vítej, těším se na Tvoje příspěvky a přeji Ti aby váha šla dolů a nebyla jak na houpačce.

Takže jsem mailík Ivetce poslala, mějte se, papa
Dana11 44177

hezké ráno

5.1.2008 1:10:07

jsem první!!!

Já chci taky na Horalku!

Takže: jdu se zvážit a změřit, nechtěla jsem ale přeci to nepokazím. Já byla prvního v práci, druhýho taky, takže vážení, na to jsem ani nepomyslela i když jsem chtěla, i tak jsem vždy přišla do práce pozdě. A od včerejška ležím, válím se, mám takovou poloviční chřipku a to ráno jdu zase na dva dny do práce, takže se nadopuju a snad vydržím. Ale se cvičením nepočítám, což mě štve¨§ K Ježíšku jsem dostala tu točnu, druhou mám v práci a zase nic. A taky jsem dostala AEROBIC od Šípkové, prý pro každý věk, hihihi, to si asi dělá srandu, protože já jim nestačím ale snažila jsem se a doufám že po nachlazení se to zlepší, ale musím být sama a nevím zda se nepropadnu do přízemí, bydlíme v devátém patře,

Takže Vás všechny zdravím, vítám navrátilky i nové tvářičky a přeji Vám hezké hubnutí a předváděcí molo 1.3. v Ikei!!!! Už se těším....

Tak jsem se zvážila, nesměla jsem to odkládat na ráno, neb bych to zase nestihla, takže přes Svátky něco okolo dvou kil navíc, to bych byla spokojená, ale když se podívám kolik jsem vážila při závazku u Jitky na začátku července 07, tak mám navíc asi o 8 kilo navíc!!!! Hned se jdu podívat do tabulek na Hubneme i na cíle.
Takže moc prosím Jitušku aby zase nás hlídala a vyhlásila přihlášení do závazků, prosím,

Jdu se změřit a poslat Ivetce váhu s mírami.

A přidávám se k Nesulce, žádnou dietu ale malé porce, častěji a bez smažení!!! To jsem zvědavá, ale nechci tady psát jak jsem hřešila, to mě právě nemotivovalo, ale chci tady jezdit na rotopedu. Takže když budu v pondělí fit, tak při ulici a nebo od 20ti hodin s někým pojedu. Kdo se přidá, děkuji předem.

Jdu, zase občas zaskočím, nějak mi ta práce letos dává zabrat! Ahojky
Dana11 44177

hezké ráno

5.1.2008 1:01:56

jsem první!!!

Já chci taky na Horalku!

Takže: jdu se zvážit a změřit, nechtěla jsem ale přeci to nepokazím. Já byla prvního v práci, druhýho taky, takže vážení, na to jsem ani nepomyslela i když jsem chtěla, i tak jsem vždy přišla do práce pozdě. A od včerejška ležím, válím se, mám takovou poloviční chřipku a to ráno jdu zase na dva dny do práce, takže se nadopuju a snad vydržím. Ale se cvičením nepočítám, což mě štve¨§ K Ježíšku jsem dostala tu točnu, druhou mám v práci a zase nic. A taky jsem dostala AEROBIC od Šípkové, prý pro každý věk, hihihi, to si asi dělá srandu, protože já jim nestačím ale snažila jsem se a doufám že po nachlazení se to zlepší, ale musím být sama a nevím zda se nepropadnu do přízemí, bydlíme v devátém patře,

Takže Vás všechny zdravím, vítám navrátilky i nové tvářičky a přeji Vám hezké hubnutí a předváděcí molo 1.3. v Ikei!!!! Už se těším....

Tak jsem se zvážila, nesměla jsem to odkládat na ráno, neb bych to zase nestihla, takže přes Svátky něco okolo dvou kil navíc, to bych byla spokojená, ale když se podívám kolik jsem vážila při závazku u Jitky na začátku července 07, tak mám navíc asi o 8 kilo navíc!!!! Hned se jdu podívat do tabulek na Hubneme i na cíle.
Takže moc prosím Jitušku aby zase nás hlídala a vyhlásila přihlášení do závazků, prosím,

A přidávám se k Nesulce, žádnou dietu ale malé porce, častěji a bez smažení!!! To jsem zvědavá, ale nechci tady psát jak jsem hřešila, to mě právě nemotivovalo, ale chci tady jezdit na rotopedu. Takže když budu v pondělí fit, tak při ulici a nebo od 20ti hodin s někým pojedu. Kdo se přidá, děkuji předem.

Dana11 44177

hezké ráno

5.1.2008 1:00:57

jsem první!!!

Já chci taky na Horalku!

Luck@ 52201

Re: :o))

4.1.2008 23:17:18
Ahojda, je tu někdo, takhle v noci?

Taky mám doma MF Dnes, jak psal myslím MYŠÁK. Byl tam takový ledničkový tahák s velkým nadpisem ZHUBNĚTE, tak jsem si ho přicvakla na ledničku.....:-)))))
Zítra prostuduju tu přílohu. Velmi mě totiž zaujal titulek: LETOS TO DOKÁŽETE........:-)))))

NESULKO, na Horalku pojedu, jen když do té doby něco zhubnu........néééé, to byla legrace. Mám to nejblíž, tak by byla ostuda, kdybych se neobjevila.

Já chodila od podzimu na spinning jednou týdně. Jak mě se vždy nechtělo! Ale pak jsem měla fajn pocit, to musím říci. Ale ten přísun kalorií to jedno cvičení nevytrhlo.
OLČA 42044

:o))

4.1.2008 22:28:36
Dobrou noc :o))
OLČA 42044

Myšáku :o))

4.1.2008 22:26:19
Když je uplněk,tak se jako poslední jídlo(2h před spaním)papají vločky.

Zaliješ je horkou vodou a pak dochutíš nebo papkaš jen tak.
Někdo dochucuje medem,ovocem...........ja banánem.
Má to pročistit tělo,někdo potom hubne ale někoho to zacpává.
Myšák*** 31646

Re: Luc1

4.1.2008 22:01:03
Holky, jak je to s tím úplňkem?
[<<Předchozích 570] Názory 571580 z 78041  [Dalších 77461 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.