Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Krevetka | 65934 |
|
|
Re: re:4.1.2008 20:54:04
Tak já jsem si dala cvíčo doma na posilování, ale to asi není to pravý...spíš něco, kde se budu pořádně hýbat...ta točna...dobrý nápad, vím přesně co myslíš a to mě i bavilo. Fitko bylo super, byly to chvíle, kdy nejen že jsem dělala něco pro sebe, ale taťka hlídal a já potom zašla s kámoškou na kafčo, nebo vínko...:-) bylo to fajn a motivace veliká. Tak jsem se na to tak pěkně naladila. Ten můj chodí 3x týdně plavat. Tak už jsem se nahlásila, že budeme chodit spolu. V pondělí mi teda začíná rehabilitace, ale na záda to je taky jako dělaný. Jéé já se těším. Jo a holky, jsem poblázněná, někde říkali, že při hubnutí nepít kafe...vy to dodržujete? A jak to vydržíte? Já neměla 2 dny a mám absťák:-)))
|
| Jitk@ | 46489 |
|
|
Re: Ahoj Šikulky :o)4.1.2008 20:46:41
No, konečně, OLČO, to je řeč!!! :-)))
Já jela s Tebou. Copak jsi necítila, jak Ti funím na záda?? |
| OLČA | 42044 |
|
|
Ahoj Šikulky :o)4.1.2008 20:43:52
Jsem po spinu :o)Kdo jel semnou???
Jsem uplně ko:o))) HOLKYneblázněte!!Ja jsem začala taky chodit cvičit mezi lydi a to jsem měla 112kg!!Nebylo mi sice veselo,ale ja jsem se řídila heslem "komu se nelíbím at se na mě nedívá" :o)))))) |
| *Luc1* | 45504 |
|
|
Jituš,4.1.2008 20:37:39
to víš,děda je takovej, že se mu na kolo práší, odkládá si na něj jen mikiny a ejhle, když ho chci půjčit, tak ho potřebuje,říká, jak na něm bude jezdit atd .. jsem zvědavá,kdy po mě bude chtít vrátit ten pás , měsíc mu ležel ve skříni a když ho mám já, tak určitě bude potřeba ..
|
| *Luc1* | 45504 |
|
|
Eo,4.1.2008 20:16:24
asi máš pravdu, budu se muset sebrat no, uvidím, ještě tomu nechám víkend
|
| Jitk@ | 46489 |
|
|
Re: re:4.1.2008 20:15:39
Holky, přidávám se k EOWYN.
Hezky, dokud jste plné elánu, vyražte někam za sportem!! A pravidelně. Ne jednou za uherský rok. Nejlépe, když si pořídíte pernamentku, ta vás donutí. A pokud tam nechcete z jiných než vzhledových důvodů (třebas finančních), tak zainvestujte do nějakého mučidla, které můžete mít doma. LŮCO, mejlík došel, odepíšu večer nebo ráno. Dědeček by Ti rotoped nepůjčil? To je dobrá věc pro domácí sportování. |
| Eowyn+děti | 18936 |
|
|
Re: re:4.1.2008 19:57:56
Teda holky, jde o vás nebo o ty kozy vyskákáný? Snad o vás, to budete koukat na to, jestli vás ty vyzábliny nesledují? Dlabejte na to, už to, že se sebou chcete něco dělat, je kus odvahy a nemůžete se koukat na ostatní, ale jen a jen na sebe!!!!
|
| *Luc1* | 45504 |
|
|
Re: ahoj holky4.1.2008 19:43:14
Holky,já taky doma nemám rotoped, má ho jen děda a pořád ho otravovat .. doma mám brusle, ale pořádně jsem se na nich nenaučila, hlavně tu neni ani moc kde jezdit a to počasí je nevyhovující.
|
| *Luc1* | 45504 |
|
|
re:4.1.2008 19:41:48
Krevetko, já bych také ráda chodila třeba s kamarádkou, ale jedna dojíždí a pak by nestíhala spoj, druhá nemůže kvůli kloubům a přítel zase kvůli tlaku, takže bych na to byla sama, nevím, jestli to mám zkusit, nebo né, jediné, co vím, je to, že by mě to možná i bavilo, jako dříve.
|
| Myšák*** | 31646 |
|
|
Re: ahoj holky4.1.2008 19:35:08
Krevetko, nejsi divná, taky nemám rotoped o:(, ale musím někde vyhrabat alespoň tajovou tu "točnu" na které stojíš a točíš se (bývá i v posilovnách) a na lepší počasí čekám taky : brusle, kolo - to je moje parketa..... jít do posilky nemám odvahu, protože si moc dobře pamatuji, jak i já patřila do skupiny štíhlých .....no coment
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.