| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Ostatní : Vážím 100 kg - akce start

Akce start - Deníček

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 600] Názory 601610 z 78041  [Dalších 77431 >>]
Krevetka 65934

Re: ahoj holky

4.1.2008 18:54:58
Luc1 - s tím fitkem je to přesně moje obava. A ono to tak i je, po porodu jsem fakt dřela ve fitku 3x týdne po 1,5 hod pod dohledem a nestačila jsem se divit. Ale začátek nebyl lehkej, ty "vyzáblé slečny" si mě prohlížely jako exota:-) ale chodily jsme s kámoškou, tak to šlo, teď už je složitý se domluvit.
Krevetka 65934

Re: ahoj holky

4.1.2008 18:51:54
Tak jak se Vám dneska dařilo? Chci se zeptat, jíte těstoviny? Jako třeba těstovinový salát se zeleninkou? Já jsem včera umírala hlady, to asi není zrovna dobrej přístup. Budu za týden vážit sama pro sebe a uvidím, jestli bude nějaká změna. A přemýšlím o koupi rotopedu, jsem asi divná, ale nemám ho. Vždycky jsem spíš chodila plavat, ráda jezdím na bruslích, ale teď není ani tolik času ani podmínky.
*Luc1* 45504

Dobrý podvečer,

4.1.2008 17:56:48
tak mám dneska volno, po škole a víkend přede mnou.

Jak se na víkend těšíte Vy?

Jituško, poslala jsem Ti ten majl, jak jsme se domluvili.

Musím se Vám pochlubit. Děda si koupil takový ten vibrační pás,myslím, že VIBRA TONE - holky, to je super, je to opravdu příjemný, když jsem si to dala na břicho, tak mě to normálně uspávalo. Mohlo by to mít nějaký účinek.Ale nespoléhám se na to, je to přeci jen přístroj.

Tak ráda bych šla do posilovny, ale nějak nevím, bude tam plno slečen, který váží 45 kg i s postelí a už vidím ty pohledy .. áchjo :o(
Myšák*** 31646

Re: Hezký den..... :-))))

4.1.2008 17:06:21
Olčo, díky za tip na stránky Edity Sipeky, ty si večer prostuduju, na první kouknutí je to dost zajímavé. Na Dámu jsem už taky jukla a už mám diskusi v oblíbených o:))).
Jen co jsem zatím tak zběžně zkoukla, tak je to opravdu dost zajímavý postoj k životu .... její první knížku jsem právě objednala (ne, že bych musela mít všechno hned, ale akorát jsem objednávala knížku HP, tak jsem to vzala jedním vrzem)

Holky a mám prosím ještě jeden dotázek, jak je to s tím úplňkem?

MÍŠA&FÍK 38466

Hezký den..... :-))))

4.1.2008 15:20:26
Ahoj, zdravím z Plzně.

Včera jsem pomotala tu čokoládu a ještě jsem se chvástala, že bych byla pochválená - houby bych byla - Orion žádnou takhle "hodněprocentní" čokošku nedělá , to NESTLÉ........ono je to sice jedno a to samý, ale pod značkou Orion prostě není, to "luxusnější" zboží je NESTLÉ..... :-))))))

Ale jak už tu řekla EOWYN, ono na značce houby záleží, hlavní je ten obsah kakaa..... :-))))

Tak přeji zdravé mlsání...... :-)))))
Iveta* 43070

Tabulka

4.1.2008 15:03:56
Holky, dneska jsem aktualizovala tabulku s váhami a chybí mi ještě některé z vás:

Berrinka, Dana, Džuli, Jiřka, Káča, Libule, Marta, Mili, Monika, Pohodička, Šárka, Terka a Zuzka

Nebudu tedy ještě dnes dávat tabulku k vložení na společné stránky a dám šanci opozdilcům ještě do zítřka. OK?
Lendul* 37206

Re: Jitu , Mravenečku :o))

4.1.2008 14:55:10
Já teď jezdím s Jitkou její rotopedové sestavy a musím říct, že mě to baví mnohem víc než obyčejné šlapání u TV. Dřív jsem taky jezdila na dvojku, minimálně půl hodiny, nejdýl jsem jela 45min myslím. No, hlavně že děláme to, co nás baví ;-)

Myšáku, budu ti držet pěsti!! Já se do jednodruhového chystám příští týden, zatím uvidím, který den to na mě padne ;-D
Myšák*** 31646

Re: Ahoj

4.1.2008 14:40:16
Asi to už není informace pro vás, ale spíš pro nováčky jako jsem já, ale v Mladé frontě začíná každý pátek vycházet příloha o dietách a hubnutí. Dnešní díl je dost (teda pro mě) zajímavý.

Dneska jsem si nakoupila jablka a zítra si dám na pročištění ten jednodruhový den o:))) .... jen doufám, že to dokážu a nepodlehnu, pak podám hlášení.

Do tabulek se bohužel teď nezařadím, páč synátor zničil váhu a na novou si musím počkat, až se poplatí všechny lednové složenky o:(( .... tak doufám, že pak budu překvapená - teda mile :Dzzzz
Eowyn+děti 18936

4.1.2008 14:38:00
já myslím, že v rychlosti to není, když to spočítá stejně calorií za stejný čas, podle mě jsou rozdílné ty tachometry, neměří stejně
já jezdím na dvojku, prý na vyšší stupně jezdit nemám
Lendul* 37206

4.1.2008 14:25:41
EO, já jedu za půl hodiny 15km. Je to moje průměrná rychlost.
JITKO, MRAVENEČKU, jedu od osmi a já jedu jedničku. Potřebuju rozhýbat to břicho. Zítra bych ráda prubla trojku.
[<<Předchozích 600] Názory 601610 z 78041  [Dalších 77431 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.