| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Ostatní : Vážím 100 kg - akce start

Akce start - Deníček

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 610] Názory 611620 z 78041  [Dalších 77421 >>]
Nesulka+Niky+Vil 6785

Re: Ahoj

4.1.2008 14:11:06
Myšáku také tě vítám. Zrovna jsem narazila na tvůj dotaz k jednodruhovému dni. Určitě už ti holky napsaly o co jde. Já po včerejším mám o 400g méně :o) Není to sice moc, ale povalováním a žraním jsem si asi zase rozhodila metabolismus.
Eowyn+děti 18936

Re: Jitu , Mravenečku :o))

4.1.2008 13:57:35
Tak to vás vezmu k nám, tady není o kopce nouze a tím pádem se budu muset přidat :o)

Jo a Lendul, jsem si na Tebe vzpomněla - jak jsem jela na rotopedu u tchánů, tak jsem tam zajela za 30minut oněch 400cal, ale ujela jsem 14km, kdežto doma ujedu 11km. Tobě to taky počítalo víc, že jo? Švagr to okomentoval, že u nás v kopcích to jde hůř než dole v kraji, tak asi to bude tím :ODDDDDDDDDDDDD
Jitk@ 46489

Re: Jitu , Mravenečku :o))

4.1.2008 13:50:08
Někam hodně daleko a samý kopce tam jsou :-)))
OLČA 42044

Jitu , Mravenečku :o))

4.1.2008 13:48:27
Ja se přidávám,jedu v 17.15 :o))))Kam jedem???

Jdu na spin,budu na vás myslet!!
OLČA 42044

Myšáku :o))

4.1.2008 13:47:02
No vydíš,pomalinku ale jistě.Spousta znás takhle začínala :o))

OLČA 42044

Ahoj :o)

4.1.2008 13:45:43
Mišáku,holky už ti všechno řekli.Tak asi není co dodávat.

Jen k dělené stravě,není to na pořát.
Sama jsem ji kdysi zkusila.Ano,začátej je ok.........něco shodíš .........ale,jak už jsem řekla,jakmile ji přestaneš dodržovat jsi na svém i s bonusem:o/

Promě je nejdhorší se hlídat v jídle.Bud jim málo -nebo moc.Pohyb mi vuuuuubec nevadí,dokonce mi chybí:o)Ale taky jsem si musela zvyknout.

Jestly chceš mrkni na stránky s Editou Sipeky,najdeš tam jistě spoustu užitečného.

http://www.editasipeky.sk/www/
http://diskuse.dama.cz/diskuse.php?d=1459

A tady jsou nějaké recepty : http://www.probio.cz/recepty.htm
Jitk@ 46489

VÝZVA!!!

4.1.2008 13:41:26
Psala mi Ivetka, chtěla by dodělat tabulku a chybí ji údaje od..

Dana, Džuli, Jiřka, Libule, Marta, Mili, Monika, Pohodička, Šárka, Terka

Tak, Šikulky, vyndejte váhy a šup na ně. Jestli jste přes svátky něco nabraly, tak se před tím stejně neschováte. :-))
Jitk@ 46489

Re: ahoj holky

4.1.2008 13:39:54
Já se přidám.

Co jedem?
mraveneček +2 39127

Re: ahoj holky

4.1.2008 13:28:25
Čus bus holky,
tak jste mi tu s čokoškou nahlodali, že jsem ji jednu 70% dneska koupila a 2 čtverečky už zblajzla.

Po tom jednodruhovém dni si to můžu dovolit :)))

Večer pojedu od osmi na rotopedu...přidáte se se cvičením někdo?

Myšáku- vítej a přeju ať se ti daří!
Ajka Kuba 89, Maki 96, Adi 09 18094

ahoj holky

4.1.2008 10:20:32
Ramalu, já si tě pamatuji, protože jsi ze stejného města, jako já...Haňul si také vzpomínám a Myšáka vítám...

Včera jsem byla na kardiologii se svou nejvyšší váhou, co jsem tam kdy zavítala...jelikož naposledy jsem tam byla v době rozvodu a měla o 20kg méně...Pan doktorovi jsem slíbila, že zase shodím nějaké to kilo dolů a po novém roce místo sladkého chroustám mrkev a jím velmi malé porce....snažím se, co tři hodiny...Pan doktor, velmi fajn chlap, v mém věku mi řekl, že ženy vždycky vydírá, jestli mají rády své děti, jestli se chtějí dožít vnoučat....protože nadváha vede ke zdravotním potížím..a v USA už bylo dokázáno, že neumírá nejvíce lidí na kouření, ale na obezitu...a s ní spojené nemoci...prý to dojde za 10-15let k nám, zatím se o tom nemluví...
[<<Předchozích 610] Názory 611620 z 78041  [Dalších 77421 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.