Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Myšák*** | 31646 |
|
|
Re: Hezké ráno, hezký den, přeju všem!!4.1.2008 9:51:10
Ahoj holky,
moc děkuji za milé přivítání. Přiznám se, že dneska jsem UŽ 3 den na "cestě za zdravím" a zatím mě elán neopustil. Dneska jsem se snad prvně !!!! v životě nasnídala - včera jsem totiž ještě trošku studovala veřejné články na vašich stránkách o:))) a musím říct, že jsem tam našla dost cenných rad. Takže po ránku to byla snídaně a pak když jsem šla ze školky, tak jsem to vzala velkou obklikou a docela dost ostrou chůzí, takže jsem přišla totálně zplavená :Dzzzzz |
| Eowyn+děti | 18936 |
|
|
Re: Hezké ráno, hezký den, přeju všem!!4.1.2008 8:56:31
Hojte, dobré ránko, hlásím, že je mi malinko líp a váha taky malinko nižší, tak jsem spokojená :o)
Tak jsem dočetla, také vítám Myšáka a holka, řeknu Ti, Tvůj popis je jako ušitý na mě, takhle přesně jsem se spravila já!!! Holky už teorii propraly. Tak jen k té čokoládě - neb se považuji za odborníka na základě své závislosti. Nejlepší je asi Figaro - je lahodná, pak jich je spousta dalších, v Lidlu mívají výběr. Nebo třeba od Dagmarky jsem ted dostala výstavní - Original Carla Czech choko - to je věc. Jak jsem mluvila o tom, že jsou zdravé - měla jsem na mysli, že obsahují antioxidanty a tělu prospěšné látky - na většině z nich je napsáno, že je zdravá, ALE JAKO U KAŽDÉ SLADKOSTI POUZE V PŘÍPADĚ, POKUD SE JÍ PO MALÝCH DÁVKÁCH. A nutno říct, že po velkých dávkách jíst nejde. Kdo zkusil, tak potvrdí. Pro mě NIKDY nebyl problém zbouchat tabulku čokolády, přiznám se, že jsem ani nevěděla, že se dá jíst jen kousek, pro mě bylo samozřejmé, že ji sežeru celou. Ale tahle je tak hutná, že to po větších dávkách ani nejde. Prostě utlumí potřebu sladkého už po dvou kostičkách. No, ale na základě testů, které mi pan dokror provedl, tak on sám uznal, že to u mě bez sladkého nepůjde a mám mít tuto čokoládu neustále u sebe a v případě krize si s ní doslova ucpat pusu - Dagmarce myslím řekl něco podobného. Mám ted ty záchvaty na sladké mnohem málo častěji. Nasadil mi Dr. nízkoglykemickou dietu, takže mi po jídle nelítá hladina cukru a proto nepotřebuju další cukr dodávat. Ale občas se to stane, tak se prostě "ucpu". Nebo tím řeším krizovky, když jsme třeba u tchýně a ona po obědě udělá kafíčko a na stůl postaví nějakou buchtu, tak já si ulomím tři kostičky čokošky a namáčím si je v kafíčku a vychutnávám a jsem blažená :o) No, ale jak říkám, to jsem já - blázen do sladkého. |
| OLČA | 42044 |
|
|
Hezké ráno, hezký den, přeju všem!!4.1.2008 8:02:13
Ahoj ahoj ahoj :o))
Nestihnu dočíst,pač běžím do školky. Ale odpoledne se stavím a dočtu. Myšáku ahoj a výtej. Majdi ahoj ahoj ahoj. Jak je v práci?? Pojedeš na Horalku?? |
| Majda a Vojtíšek | 45786 |
|
|
Re: Hezké ráno, hezký den, přeju všem!!4.1.2008 7:38:46
Připojuju se k Jitce. Ahoj kočky.
Myšáku, je pochopitelný, že když máš 3 děti, z toho 2 malé, tak to není lehké. Ale měla by sis uvědomit, že jinak už to nebude. A jen tak samy od sebe ti kila taky mizet nebudou. Neboj se toho, ze začátku bych se určitě soustředila na pravidelnost a menší porce, každé 3 hodiny. Poslední jídlo 2-3 hodiny před spaním. Mě nejvíc pomohlo zapisovat si, co jsem za celý den snědla a pak jsem si na www.flora.cz spočítala, kolik to je kalorií. Tím získáš představu, kolik toho za celý den sníš. Měla by ses držet v rozmezí 5000 - 6000 KJ za den. Ale nepomůže, když je sníš najednou večer. Držím palce, aby se ti to povedlo!!!! Věřím, že jo, v létě budeš kočka. Já jsem tady začínala s 93 kily a dneska mám 77, to je váha, kterou jsem měla před těhotenstvím. Ale trvalo mi to dlouho. Nejhorší je, že něco zhubneš, mám radost, trochu si polevíš a najednou je z toho pracně zhubnutýho kus zpátky. Tak zase začínáš.... opravdu je to hodně o disciplíně. Jitka je jak skála a taky jak s váhou zatočila. Až budeš v deníčkách, uvidíš, že dokázala neuvěřitelně zhubnout. Mě chybí ještě asi 6 kilo, ale musím počítat s Vánocemi, takže 8. No,a le věřím si. Mažu do práce, dneska jenom na dopo, pak se chci trochu pokoukat po krámech, jestli něco nepotkám. Potřebovala bych něco na sebe do práce. Nějakou zajímavou košily a tak. Držte palce, ať na něco narazím. Papa |
| Jitk@ | 46489 |
|
|
Hezké ráno, hezký den, přeju všem!!4.1.2008 7:19:54
Čau kočky!!
Myšáku, klidně se přidej! Jak jsem tak prolétla Tvůj příspěvek, tak děláš vše proto, aby si přibírala :-))) Pokud chceš být vážně kočka, tak tohle musí přestat a žádné výmluvy, že nevydržíš!! Holka, a snad Tě teď neodradím, to co začneš praktikovat, si budeš muset dokonce oblíbit. Protože shodit deset nebo dvacet kilo je celkem hračka, ale udržet to potom, to je makačka. To mi věř. Vím, o čem mluvím. Ke sportu, jsem taky vesnická. Za sportem dojíždím. Občas. Úplně jsem propadla spinningu. Domů jsem si pořídila rotoped. V létě vyrážím na kolo. Stačí hoďka denně. Času nemám nazbyt, hlavně v létě, ale sport se mi stal odpočinkem (neházím "nožky hore"). Navíc, to, že se stal každodenní součástí života, mi teď moc pomáhá při udržování. K dělence. Ano, držela ji Renatka, ale myslím, že už nedrží. U téhle diety je důležitý, že zvolený způsob stravování musíš dodržovat stále, tedy i potom, co zhubneš, jinak ........ jseš tam, kdes byla a ještě s bonusem. Naše Renča se zašla podívat do posilky, a tam jim nechala nějaká kilča. Teď tam dokonce i pracuje. Ad čokoláda, to je vyřízený v minulém příspěvku. Jen ještě dodám, že když já hledala něco sladkého na zub, tak jsem baštila sušený ovoce nebo jen tak rozinky, naštěstí je můžu :-))) Tuk ve své stravě potřebuješ, jde o to jaký. Vyhýbej se tučným potravinám, opravdu studuj složení, nízkotučných výrobků je teď hafo. Zpočátku u Tebe jistě bude stačit, když si odvykneš od těch zmiňovaných večerních "orgií". Držím pěsti, uvidíš, že Ti to půjde. A pokud to opravdu myslíš vážně, tak o pár příspěvku níž je vzkaz pro Ramalu a Haňul, s návodem, kam zaslat dnešní váhu. Máš možnost být ještě v tabulkách. Ivetka by je dneska měla dodělat. Páček. |
| MÍŠA&FÍK | 38466 |
|
|
Re: Dobrej večír..... :-))))3.1.2008 23:53:55
Krindapána !!!!!!
Omlouvám se za překlepy, nečtu po sobě, ale tohle mě praštilo do očí...asi už nebudu pít...... :-))))) A polepším se, slibuju..... :-)))) EO, přej brzké uzdravení !!!!! DAGMARKO, také by mě zajímalo, z čehos měla tak strašnou alergii...zjistlili lékaři něco ??? Při předtavě, že bych takhle "extra" vylepšená chodila do práce, mezi lidi...BRRRRRR !!!! Je dobře, že máš už klid !!!! Tedy....už to přešlo, že ??? Nebo se pletu ???? |
| MÍŠA&FÍK | 38466 |
|
|
Dobrej večír..... :-))))3.1.2008 23:48:41
Zdravím sespolek po opět náročném dni a hlásím, že jsme se celý den celkem držela, ovšem teď večer jsem svou snahu zpečetila svařákem...asi nic moc, že ???
MYŠÁKU, krásná ikonka :-))))), vítej mezi námi...... :-))))) Říkala jsem si, že se pokusím odpolvědět na Tvé dotazy - teorie mi totiž, narozdíl od praxe, vždycky šla, ale někjak jsme zapomněla.....že by toho svařáčku bylo poněkud více než je zdrávo ???? Jo ! Dělená strava ! Tady z nás, drží, nebo držela, dělenou stravu RENATKA a musím říct, že spolu s hodně poctivým cvičením v posilovně s ní tento způsob stravování udělal skutečné divy - z boubelky je kočka....ale je za tím hodně dřiny.....:-)))) Určitě Ti napíše sama, jen co se objeví...v pauze mezi cvičením..... :o))))) Nízkotučná strava : O tu se tu více/méně snažíme všechny.....někdo samozřejmně přísněji, někdo jen tak už podvědomně při nákupu sahá pro nízkotučné výrobky. Jednodruhový den : Tohle drží holky jednou za čas, baští při tom něco "zdravého", ale vždy, jak už napovídá název, vždy jen jeden druh potraviny. Často se tu objevuje chlebový den, ten je asi nejjednodušší, někdo drží zeleninový, dnes Jitka prubla kefírový.....patrně měla hodně času........... ......že ???Vždy místo každého jídla si vezmeš právě kousek chleba.....okurky.....kefíru.....a takhle to držíš celý den. Jednodruhový den by Ti měl pomoci "vyčistit" tělo a nastartovat na hubnutí. Někdo i zhubne, ovšem byli tu i tací, kteří se při jednodruháku spravili..... :-))))))) Jasný je, že se to s množstvím nesmí přehánět - ostatně to nikdy, že ??? A čokoláda ???? Já tedy čokoládu nemusím....kdybych ještě "ulítávala" na čokoládě, mám 200kilo ...ale myslím, že na značce nezáleží, jen by to měla být co nejpoctivější čokoláda, samozřejmně hořká, nepřislazovaná....a já, už z profesního hlediska, bych doporučila Orion...hihihihihi...a mí šéfové, vědět o tom, by mě jistě pochváliii..... :-))))))) Ale jak psala Eowyn, že je zdravá, tak bych se zasmála........a přidala, že určitě je, ale musí se užívat jako lék....po čtverečkách...pokud se to "zdraví" baští po tabulkách, řekla bych, že ztrácí veškerou léčivost...... :-))))) Je to asi jako s tím spalováním u vína....2 deci a dost.....a jak je možný, že jsme dneska vyzunkli 0,75l ve dvou...to mi řekněte - to se budu zase, při vážení, divit...CHECHT ! Ale myslím, že každá z nás, moc dobře ví, co je pro ni dobré...jen to víme někde v podvědomí......a ta mrcha, mlsná, ta nás často přesvědčí o své chuti.....co, ženský, nemám pravdu ???? Každopádně žádné drastické diety nemají smysl, protože není úplně tak velký problém zhubnout, o tom jsme se tu nejedma přesvědčila, ale váhu udržet...a drastickou dietu nikdo moc dlouho držet nevydrží.....a potom je tu JO-JO efekt, náš velký kamarád.....takže , jak říká Jitka, my nesmíme držet diety, my musíme změnit životní styl..... Jó, teorie, ta by mi šla....... Přesně jak napsal Mraveneček - hodně zeleninky, ovoce, celozrnné pečivo, lIbové maso, nízkotučné sýry, hodně vody....a pohyb....A VYDRŽET !!!!! Nerozepsala jsme se moc ???? Asi jo.....ale už asi lepší nebudu........ :-////// RAMALU, ahoj, vítej zpět, také si Tě pamatuju, ovšem přiznám se, nějak jsem Tvé hubnoucí úspěchy nepostřehla.......asi ty tabulky až tak důkladně nesleduji......každopádně, přeji, ať se Ti s námi opět daří !!!!!! POHODIČKO, včera jsem ouplně zapomněla pochválit Tvé krásné holčičky - jedna hezčí než druhá......jsou to princezničky...... a maminka bude extra kočka co nevidět....... :-))))) KREVETKO, určitě bych z kličky nedělala žádnou velkou událost, umí/umí, neumí/ neumí...však se svět nezboří...... :-)))))) My máme ..tedy, Filda má, také všechny boty do školky na suchý zip - a je klid...... :-)))))) A víte co jsme dnes zjistila ?? Tatínek, ač pravák, zavazuje si kličku jako levák , proto se to syn, levák, naučil od něho daleko snadněji a hlavně v klidu, než když jsem se o to pokoušela já, pravák. Co jsem ještě chtěla ??? Že by popřát dobrou noc ???? Tak jo, mějte se báááájo a zítra večer ahoj ! M |
| Myšák*** | 31646 |
|
|
Ahoj3.1.2008 22:57:46
Ahoj hubňulky, můžu mezi vás? Včera jsem na návštěvě vlezla na váhu a bylo tam téměř 100kg o:(((,měřím 173cm, takže jsem tu správně?
Organizovanému cvičení asi moc nedám, nikdy u toho nevydržím. Mám 3 děti (11 a 2x 3,5 roku) a večer jsem ráda, že mám chvilku klid a můžu si "hodit nožky hore" a dát si pár decek dobrého vínka, taky bydlíme na vsi, takže bych musela dojíždět a na to jsem moc pohodlná o:(( . Takže u mě je to spíš o tom domácím pohybu. Mým problémem je to, že dopoledne nemusím jíst vůbec, kolem poledne si dám něco lehkého, ale tak okolo 19,00 to začne: vínko, sýr, uzeniny .... jako zákusek občas oplatečka, čokoláda..........!!!! Prostě jsem prasátko. Mám na vás zkušenější hubňulky pár otázek (teda pokud můžu): 1)dělená strava - vyhovuje vám? Jak na to? 2)beztuková/nízkotučná dieta - co to vůbec je, máte nějaké vychytávky? 3)jednodruhový den - když jsem vás dočítala pár stránek zpět, tak jsem narazila na tenhle termín, řeknete mi k tomu něco bližšího? 3) 70% čokoláda - jaká značka? Omlouvám se, že jsem to na vás tak všechno vychrlila, ale jsem v tomhle opravdu laik , problém s váhou jsem nikdy neměla, takhle pěkně jsem nakilovala během posledního roku a jsem z toho opravdu zoufalá a všude se mluví o tolika různých dietách a hubnoucích plánech, že mi z toho jde hlava kolem O:(( |
| OLČA | 42044 |
|
|
Dobrou noc :-)3.1.2008 21:57:15
Nějak mě to vstáváni do školky zmohlo.Pujdu do hajam.
Chci se naučit vstávat o něco dřív pač se nestihám nasnídat a to je problém,pač jím pak bud za pochodu nebo až obědvám. Tak pááá |
| Jitk@ | 46489 |
|
|
RAMALU a HAŇUL,3.1.2008 21:22:33
pokud, holky, chcete zpátky do tabulek, tak se ráno zvažte, změřte přes boky a v pase a pošlete to Ivetce (tabra@seznam.cz). Raději připiště i výšku, z tabulek jsme vás pro dlouhou absenci vyřadily a Ivetka ta data asi nearchivuje.
Stihnete tak být ještě v tabulce k 1.1. A pěkně budete mít zdokladováno, s číme jste začínaly. Tak ať se vám daří. Více na rodina.cz/nasecile. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.