| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Ostatní : Vážím 100 kg - akce start

Akce start - Deníček

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 630] Názory 631640 z 78041  [Dalších 77401 >>]
OLČA 42044

Ahoooj!!!!!!!!

3.1.2008 21:20:50
Přišla jsem z pawerjogy,šla jsem do vany a jsem jakási unavená.
Ale pozooooor,byla jsem vzorná.Odcvičeno a jídlo uhlídáno:o)))

mraveneček +2 39127

Re: Krásný Nový rok Všem!!!!!!!!

3.1.2008 21:13:16
Dagmarko...přišlo se na to, z čeho tě svědilo a otékalo to tělo?Je už to lepší?
No občas zvořeme každej něco,nejsme dokonalý :)
Dagmarka01 73900

Ahojda

3.1.2008 21:04:28
Teda tady je frmol jak na Václaváku,ani nestíhám dočítat.
Zdravím nováčky i já jsem tu krátce a holky jsou skvělý.Zrovna jsem po psychickém šoku(zvorala jsem něco v práci)tak jsem sežrala 70% čokoládu a při dočítání se mi trochu zlepšila nálada.
HOLKY JSTE SKVĚLÝ!!!!!!!
mraveneček +2 39127

Re: Ahoj!

3.1.2008 19:57:07
Eo- tak takové ubírání na váze to ti teda není co závidět...snad bude brzy lépe...

Krevetko, Míšo - já bych řekla, že se děti tu tkaničku naučí až bude ten správný čas.Klidně bych kupovala botky se sucháčem.No a věřím, že levákům se to od praváků vysvětluje hůře.

Jinak já také nějakou spešl dietku nedržím.Snažím se o všeobecná doporučení.
celozrné pečivo,flora light,kuřecí,krůtí šunka,spoustu ovoce a zeleniny,zakys,výrobky,jogurty max. do 3 proc. tuku.,20-30% eidam ,ryby,kuřecí, krůtí maso atd.

Samozřejmě, že občas ujedu, občas i víc,ale tak nějak se snažím se pak k tomu opět vrátit.

Spíš mi pomáhá držet se orientačně v rozmezí 5-7000Kj.Nepočítám jen odhaduju.Leccos už mám v oku.

A spíš mám rezervy ve sportování...tak se snažím alespoň cvičit doma na rotopedu a jinak to tak nějak střídám, co mi zrovna baví.Dlouho nevydržím u jednoho, pak mi to přijde stereotypní.
Ramalu 57083

3.1.2008 15:31:01
Eowyn, já taky když jsem kdysi zhubla 30 kg, tak už po nějakých 7 kg jsem musela kupovat všechno - hlavně kalhoty - nové, ale teď to tak bylo taky a přitom jsem sice hubla, ale ne z 98 na 81, jak jsem si naivně myslela, ale z kdovíkolika na 96??:-((( Ale protože jsem si kdysi psala každý den váhu (kontrola 1x týdně na váze v práci), tak vím kolik jsem vážila, když jsem odjížděla na dovolenou v roce 2005, kde jsem nosila stejné rifle, které mám na sobě teď a vím, že mám o 15 kg více.
Ramalu 57083

3.1.2008 15:25:21
Já to neberu jako rýpání, taky bych nevěřila, kdybych to nezažila na vlastní kůži. Já jsem docela robustní postavy - široké ramena, boky a hrudník...vždycky jsem vážila tak o 8-10 kg více než ostatní holky, které vypadaly jako já - už dětská dr. mi říkala, že mám těžkou kostru, tak vážím víc, než "normální" lidi:-)))) To mám po taťkovi - ten měří 185 cm, je štíhlý až hubený, ale váží něco málo pod stovku:-(, taky jsem mu to nevěřila, dokud jsem to neviděla na vlastní oči:-)

Ale to už je teď všechno fuk, jsem ráda, že jsem docentka na všech váhách v okolí - u našich, u doktora, u kamarádek - jak na mechanických, tak digitálních...všude odchylka max. půl kila:-)))
Eowyn+děti 18936

3.1.2008 15:23:12
Ahojte, teda tady to žije :-ooo

mě dnes váha ukázala o kilo míň než včera, bylo mi jasné, že jsem nažraná a snad se tělo pročistí, ale ono si asi řeklo, že to vezme z gruntu. Sedla na mě nějaká viroza, nemůžu jíst, jsem strašně unavená, bolí mě žaludek. :o((( Znám příjemnější způsoby hubnutí. A to jsem se dnes fakt těšila na rotoped. Ted jsem vyluxovala byt a jsem polomrtvá, tak snad zítra.

Krevetko, já jím podle rad dietologa, ale mám příliš přísnou dietu, ta by tě mohla odradit. Spíš udělej klasiku - jídla po malých dávkách, hodně často, vyhýbat se bílému pečivu a všemu kalorickému a hlavně hodně pít 3-4l vody denně zajištují úbytek, mám to vyzkoušené. A sladkosti nahradit 70% čokoládou, ta je zdravá a zažene chut na sladké.

Ramalu, taky si Tě pamatuju. Začínala jsem původně na 111kg, ted od října jsem začala hubnout ze 103,5kg, momentálně mám okolo 91kg a řeknu ti, že i těch 12-13kg je na mě sakra znát, kalhoty nosit nemůžu, visí na mně neskutečně, zimní bundu mám jako vypůjčenou a vůbec jsem ted o 2 konfekční velikosti menší, tak je to pro mě taky záhadou. Ale moje jedna známá váží víc než já, je ted po porodu a na fotkách vypadá úplně jinak než já, jako hubenina, vůbec nechápu, že má skoro 100kg. Ale asi taky záleží na výšce, pokud jsi vysoká, tak se to asi líp rozprostře :o)
Lendul* 37206

3.1.2008 15:11:32
Ramalu, já jsem dneska asi jen míň chápavá (viz příspěvek níže - dostává zabrat celý tělo včetně té myslící části), nechci rýpat, to ne. Jen si to asi nechám vysvětlit někdy osobně, ju? ;-)
Lendul* 37206

3.1.2008 15:09:23
Tak s náma po večerech jezdi na rotopedu nebo nějak cvič, pak nebudeš chtít jíst...
Akorát dneska teda nejedu, protože MS po půl roce (kojím stále a do toho jsem brala HA), mi dává zabrat - tak až zítra.
Ramalu 57083

3.1.2008 15:08:56
Lenduli, já to taky nechápu. A mrzí mne, že vypadám jako nedůvěryhodný člověk:-(
Vzhledem k tomu, že jsem před těhotenstvím společně s kolegyní v práci za podpory všech kolem zhubla skoro 30 kg, tak si opravdu všichni dobře pamatují, jak jsem radostně nakupovala oblečení....pak taky byli všichni svědky toho, jak jsem v těhotenství "pěkně" kynula:-(
Když jsem byla před Vánoci v práci, tak mi kolegyně, která je štíhlá a je docela vysazená na "velké" lidi řekla, že je super, že jsem se zase vrátila na váhu před těhotenstvím, když jsem jí řekla, že rozhodně tak málo nemám, tak mi nevěřila....a to je typ člověka, který si všimne každého kila....nevěřila mi ani moje vlastní mamka a uvěřila až když jsem před ní vlezla na váhu....mám rozhodně více v pase než předtím a přes prsa taky, ale přes boky a stehna to takový rozdíl není.....já jsem prostě hubla, takže jsem postupně kupovala menší hadry, ale rozhodně jsem neměla těch kdysi hlášených 81 kg. Taky proto jsem už ani neměla odvahu sem jít:-( Protože v té době jsem musela mít tak těch 96??:-( Fakt nevím a ani v tom případě nechci vědět kolik jsem měla po příchodu z porodnice:-(
[<<Předchozích 630] Názory 631640 z 78041  [Dalších 77401 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.