Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Krevetka | 65934 |
|
|
Re: Ahoj!3.1.2008 15:06:30
Lenduli, já to mám hlavně o pevný vůli...a moje zhouba je baštění večer, jinak bych myslím ani tak s váhou neměla problém,
Přes den nemusím jíst. A večer pátý přes devátý. Jsem čuňátko...co, spíš prase. Jak Marfuša v Mrazíkovi si připadám, když zalehnu a cpu se...no fuj. |
| Lendul* | 37206 |
|
|
Re: Ahoj!3.1.2008 14:55:09
Neříkej, že si všichni pamatují, jaké kalhoty jsi nosila před těhotenstvím a z toho usuzují, že jsi na své váze?
Tenkrát jsi nám pomáhala v soutěži s Komandem, hlásila jsi tu v červnu 81kg. Já to nechápu - na Olče je těch jejích dvacet kilo tak nádherně vidět, kupuje nové oblečení. Ale nechápu, že na tobě to vidět není, ale vejdeš se do starého oblečení a ostatní si myslím, že jsi na staré váze... Já to asi nepobírám... Krevetko, první den je hodně důležitý, tak držím pěsti!! Ad jídelníček - nedodržuji, co jíst, spíš co nejíst. Chleba si peču tmavý doma, snažím se o ovoce a zeleninu a nejíst sladké - moje zhouba :-( |
| Nesulka+Niky+Vil | 6785 |
|
|
Re: nemám pas...3.1.2008 14:54:50
Ramalu asi hodně elastenu :o))) Ale to je jedno, teď už máš váhu co váží správně :o)
|
|
|
Re: nesulko3.1.2008 14:53:50
Krevetko nelam si s tím hlavu. Boty na sucháč jsou dobré řešení :o)
|
| Ramalu | 57083 |
|
|
Re: nemám pas...3.1.2008 14:53:22
Tak jsem ty kahoty schválně vytáhla a oblíkla...a v pohodě:-) Až příjde drahá polovička z práce, tak se nechám vyfotit a zkusím najít fotku z toho roku 2005, kdy mám o 15 kg méně a mám je na sobě:-))) Asi mám těch 15 kg v břichu a na hrudníku, protože v nohách a zadku asi tak moc ne:-( I když nedělám si iluze, beztak se ty rifle vytáhly:-(((( Ale celé léto jsme je nosila, a to jsem měla ještě více:-O Tak nevím:-(
|
| Krevetka | 65934 |
|
|
Re: nesulko3.1.2008 14:51:48
Asi to není zrovna nej řešení, ale kupuju z toho důvodu botky na suchý zip.
Kamarádek holčičky to taky zvládají a to moje dítě na to kašle. Snad to tam nebudou chtít vidět a do září to snad dotrénujeme |
| Krevetka | 65934 |
|
|
Re: nemám pas...3.1.2008 14:49:33
Holky, já nemám pas:-)
rozdíl mezi pasem a boky je 13 cm, tak to je fakt hnus. |
| Ramalu | 57083 |
|
|
Re: Ahoj!3.1.2008 14:46:06
Ten rozdíl nebyl 20 kg, ale něco přes deset....jedna váha vážila o 10 méně a druhá zase byla špatná a vážila všem skoro o 10 více....v době, kdy jsem to zjistila, tak jsem na staré váze měla 85 kg, na nové 105 kg, ale doopravdy jsem měla asi něco kolem 97 - 100 - to už se nedovím, jenom odhaduju, protože pak byla prodleva mezi koupí další váhy, a to jsem naštvaně jedla a jedla a jedla:-((( No, prostě jsem zareagovala přesně opačně, než jsem měla:-( Tak jsem se zase vypapkala na 109 a teď jsem teda na těch cca 95-97 a vlezu se do riflí, které jsme nosila v létě 2005, kdy jsem vážila 80 kg. Asi se vytáhly nebo co, ale obleču je úplně v pohodě:-) Proto si všichni myslí, že mám už zase těch 80, hahaha, kéž by:-(, protože nosím většinu oblečení, které jsem nosila předtím...mimo pár věcí, které prostě nezapnu:-(
|
|
|
Re: Míšo s Fíkem:-)3.1.2008 14:43:20
Já myslím že ti synka vezmou i bez umění zavazovat si tkaničky.
Nikča se to naučila sama od sebe v létě o prázdninách. Ty holky jsou na tyhle věci asi trochu šikovnější. |
|
|
Re: Ahoj!3.1.2008 14:42:05
Krevetko já se snažím jíst téměř normálně, jen jsem ubrala množství, nejím bílé pečivo. A samosebou vůbec se snažím nejíst smažené pokrmy, hranolky, knedlíky, hutné omáčky či polévky, čokoládu (to mi moc nejde) . Večer se snažím jíst pouze zeleninu a bílkoviny.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.