| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Ostatní : Vážím 100 kg - akce start

Akce start - Deníček

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 650] Názory 651660 z 78041  [Dalších 77381 >>]
Krevetka 65934

Re: Míšo s Fíkem:-)

3.1.2008 14:39:53
Dočetla jsem včerejšek.
Gratuluju k zavazování té tkaničky. Stydím se, mladej to ještě neumí a že jsme se snažili všichni. Dokonce s různými pomůckami. Máme zápis 29.1. a pokud to nebude do té doby umět, tak ho nevezmou do školy?:-(
To snad nee:-(
Jinak - a nechci ho vychvalovat, ale umí všechny písmenka, napíše krátké slovo, na angličtině mu to taky jde. Ale jak se zasekne, tak je prostě konec. Po kom to ty děti asi mají...Odčítá do 10ti a sčítá do 20ti. A nějak k tomu došlo přirozeně. ALE TKANIČKU NE E NE...
Krevetka 65934

Re: Ahoj!

3.1.2008 14:35:39
Tak jako nováček ze včerejška Vás všechny zdravím a hlásím, že jsem dnes první den v hubnoucím procesu:-)

Teda asi takhle - dneska si dávám hladovku, aby se ten organismus trochu pročistil.
Vážení a měření mě neudělalo vůbec žádnou radost:-(
TAKŽE VZHŮRU DO BOJE!
A mám dotaz. Jak se stravujete? Dodržujete nějaký přesný jídelníček? Jíte pečivo, nebo vůbec ne?
Moje naměřené údaje a že se není čím chlubit posílám na mail dobré dušince, která vše vede v evidenci.
OLČA 42044

Ramalu

3.1.2008 14:35:08
Ty se vlezeš do kalhot s 15kg navíc????
To chce foto :o))
OLČA 42044

Re: Teda ženský!!!

3.1.2008 14:31:00
Taky koukám,koli se vás vrací:o))

Ramalu,taky si tě pamatuji.
Ale asi jsem špatně pochopila.Ty jsi vážila o 20kg víc než ti ukazovala váha?????
:-o :-o :-o To by jsi jistě poznala,při pohledu do zrcadla,nebo na oblečení................né????
Ramalu 57083

3.1.2008 14:28:39
Nesulko, já jsem se vlezla skoro do všeho, co jsem nosila, když jsem měla 80 kg před těhotenstvím. Asi jsem nacucaná vodou, nebo co, nebo se ty špeky nějak do těch riflí a triček lépe nacpou než svaly:-))))) Taky to nechápu, nevlezla jsem jenom do těch opravdu hodně malých věcí:-( Právě, že míry šly taky dolů - teda kromě pasu, nikdo nechápe, že mám o 15 kg více než před těhotenstvím, protože si všichni myslí, že už jsem dávno na "své" váze:-( Je to záhada:-)
Jitk@ 46489

3.1.2008 14:26:57
BERUŠKO, to je to nejdůležitější, víš??
Nesulka+Niky+Vil 6785

BEZEDNÉ HRNKY

3.1.2008 14:25:33
JARNÍ BEZEDNÉ HRNKY SE BUDOU KONAT V SOBOTU 1.3.2008 OD 10,00 HODIN V IKEE NA ZLIČÍNĚ (s dětmi i bez dětí).
Nesulka+Niky+Vil 6785

3.1.2008 14:19:26
Jituško chechtám se tu jako blázen. Hlavně kvůli tomuto TEN POCIT ŽE MĚ UVEZE KŮŇ :o))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Jitk@ 46489

Teda ženský!!!

3.1.2008 14:16:07
Já nevycházím z údivu. Tyhle dva dny se nám vracejí do stáda zatoulaný ovečky ... :-)))
LUCKO, já se podle váhy, kterou jsi hlásila do tabulek, domnívala, že Štěpánek bude mít sourozence. Jak si to mohla nechat dojít takhle daleko, když víš, jak těžký je dávat to dolů??!!! Basama fousama!! Taková hezká ženská. A navíc každé další hubnutí to půjde hůř a hůř, to je daň za jojo efekty.
RAMALU, z Tebe jsem v šoku na druhou. Neděláte si ze mě tady prču, že ne??
HAŇUL, na Tebe si taky pamatuju. Je jedině dobře, že budeš hubnout s Dianou, a pokud nenajdeš parťačku, tak to nevadí. Děláš to pro sebe, sama jsi to na sebe nandala, sama to musíš dát dolů!
Holky, fakt vás tu ráda vidím, protože jsem byla taky na hodně vysoké cifře. Vím, jak je to těžký to dávat dolů, vím, jak důležitá je podpora holek a kontrola v tabulkách. A doufám, že vydržíte, že to není jenom novoroční předsevzetí. Ten boj s kily povedete celý život :-((( Já bohužel taky. Ale stojí to za to. FAKT. Ten pocit, že už nejsem tlustá, že si můžu koupit normální oblečení, že mě uveze kůň, že zvládnu jakýkoliv sport, prostě to za to stojí.
mraveneček +2 39127

Re: Krásný den.

3.1.2008 14:05:08
Ramalu...že jsem tak zvědavá,jaký?
[<<Předchozích 650] Názory 651660 z 78041  [Dalších 77381 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.