Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Nesulka+Niky+Vil | 6785 |
|
|
Re: Krásný den.3.1.2008 13:58:26
Ramalu také tě zdravím. Jen mám malý dotaz k té pokažené váze, kde takové prodávají??? To by se to hublo :o))))
A prosím tě, to jsi nepoznala na oblečení, že nehubneš??? Přeci jenom 20 kg mít či nemít je velký rozdíl. |
| Ramalu | 57083 |
|
|
Re: Krásný den.3.1.2008 13:41:31
Tak jsem napsala příspěvek a zmizel:-( Tak znova a pak tam bude určitě 2x:-(
Ahoj Mravenečku, tebe si pamatuju i z diskuze podle narození, ale tam jsem měla jiný nick:-) Jinak bohužel už žádné osmičky nemám:-( Ještě bych potřebovala aspoň 6, pokud by za každé 2 bylo 6 kg dole:-))) |
| Haňul :) + Alex 3/09+Marie1/12 | 25097 |
|
|
Dotaz3.1.2008 13:28:38
ahoj vsechny,
kdysi jsem semka chodila a nyni k vam opet prichazim. Neni tu nahodou nekdo, kdo se chysta chodit od ledna do klubu Diana v Brne? Potrebovala bych podporu, s kterou bych tam mohla chodit. diiiky moc |
| mraveneček +2 | 39127 |
|
|
Re: Krásný den.3.1.2008 13:28:32
Ahoj Ramalu :))
to je dobře, že jsi se vrátila...věřím, že s tou váhou to muselo teda naštvat.. nejsi sama kdo se teď po novém roce vrátil a myslím, že i za ostatní můžu napsat, že jsi zde vítaná a vyjádřit jen podporu.. A teď trochu humorně :) Ještě máš 2 osmičky ???? :)))))) |
| Ramalu | 57083 |
|
|
Re: Krásný den.3.1.2008 13:00:45
Zdravím všechny v novém roce. Nevím, jestli si mne aspoň někdo pamatuje, ale svého času jsem za vámi chodila, sice zřídka, ale hlásila jsem váhu pravidelně. Hublo se mi s vámi hezky, občas jsem aspoň dočítala, ale.....stala se mi taková prapodivná věc s váhou, že jsem dostala šok a následně depku. Moje značková digiváha začala vážit méně a méně, až mi to bylo divné, tak jsem pověřila kamarádky, ať se u nás zváží a řeknou mi, jestli to váží dobře...bohužel ubírala více než 10 kg:-( Tak jsme si koupili novou váhu a když jsem na ní vlezla, dostala jsem takovou facku, až mi zabylo zle. Měla jsem na ní o 20 kg více!!!! "Naštěstí" jsme zjistili, že tahle zase všem skoro 10 kg přidává. Tak jsme ji vrátili a koupili si obyčejnou digiváhu za 300 Kč a ta konečně váží dobře. Bohužel to číslo bylo strašné, ale pravdivé:-((( Takže v květnu 2007 jsem zjistila, že vážím skoro 109 kg, fůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůj!!!!! Tak jsem s tím začala něco dělat a taky mi k tomu pomohly problémy se zubama:-))) 14 dní kašovité stravy = -5 kg. Pak jsem v srpnu byla trhat dvě osmičky a dalších 14 dní kašovité stravy = -6 kg:-))) Využila jsem toho, že si žaludek odvyknul na moc jídla a držela se dál, i když už ne kašovitě:-))) Takže 1.9. jsem měla 95,5 kg. A od té doby se pořád pohybuju mezi 95 - 97 kg a nemůžu to dostat níže. A to se držím v jídle (až na Vánoce:-() a cvičím skoro denně doma a 1x týdně aquaaerobikuju:-)))). Tak jsem se rozhodla, že za vámi zajdu pro podporu - jestli mne teda opět vezmete mezi sebe.....dostala jsem od Ježíška orbitrek, tak doufám, že i on mi pomůže:-) Tak jsem sepsala román a čekám na pořádný kopanec od vás...sama se nějak k hubnutí nakopnout neumím:-)))))
|
| Lygie(Dan,Niky,Anička† a //) | 53908 |
|
|
Re: Krásný den.3.1.2008 9:26:13
Frčím ty kila vycvičit :o)
|
|
|
Re: Krásný den.3.1.2008 9:25:44
PS: jinak nevážila jsem se, protože ani nechci vědět kolik jsem s bětou nabrala :oD
|
|
|
Krásný den.3.1.2008 9:24:18
Za chvíli se chystám do posilky, takže jen krátce :o)
Všechny vás moc zdravím a vítám nové i staronové hubňulky. Jíťo já si teď nepřipadám jako vhodný vzor :oD také jsem nebyla zrovna velká vzorňucha, ikdyž jsem přes celé Vánoce i Nový rok chodila obden do posilky. Ale to ucucávání vaječňáku a 4 - 6ks cukroví denně tím jsem se totálně zklamala. No jinak to ušlo, jen teď, co mám nakvartýrovanou tetu Bětu mě honí mlsná, ale tak nějak to kočíruji, musím se vrátit do starých kolejí snad se to povede. :o) |
| Nesulka+Niky+Vil | 6785 |
|
|
Re: Dobré pošmourné ráno3.1.2008 8:48:28
Lucko, doufám, že se zase zůčastníš jarního srazíku na Horalce :o)
|
| Luck@ | 52201 |
|
|
Dobré pošmourné ráno3.1.2008 8:46:34
přeji všem.
Jáké je ráno, takovou mám i náladu....:-(((( Jsem nějaká nastydla a tak jsem odvedla kluka do školky a chystám se do pelechu. Práci jsem na tento týden zrušila....:-)))) Jsem taky ráda že jsou vánoce za námi. Po třebuju stejně jako MAJDA nějaký režim. To je hrůza, kolik se dá přibrat za čtrnáct dní. Úplně se to stydím napsat. Stačí, že to je v tabulce. Trochu mě utěšuje, že v přírůstku jsou i těžké kufry tety Běty a že až odjede, tak to bude ZNATELNĚ lepší....:-)))) Je tady spousta neznámých tváří. Tedy alespoň pro mě. Je to znát ty dva měsíce, co jsem tu nebyla. Ale LŮCU si pamatuju snad ještě z jara... nebo minulé zimy? Já vlastně ani nevím od kdy tu jsem. Ale asi někdy od podzimu, protože jsme po vánocích minulého roku měly tu soutěž s komandem, že? A to jsem zhubla. Nebyly žádné vánoce, žádné grilovačky, u nás žádné oslavy....... Bohužel letos začínám s ještě vyšší váhou.......:-((((( Asi se zeptám IVETKY jestli by mě v tabulkách nemohla upravit počáteční váhu. Abych tam němela i po 10ti zhubnutých kilech přírůstek. Doufám, že mi rozumíte jak to myslím. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.