Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| mraveneček +2 | 39127 |
|
|
Re: Dobré ránko :o))3.1.2008 8:46:21
Také jsem se přidala k jednodruháčku :)
|
| Nesulka+Niky+Vil | 6785 |
|
|
Dobré ránko :o))3.1.2008 8:27:17
Jitulko jdu s tebou dnes do jednodruhového dne.
|
| OLČA | 42044 |
|
|
Dobré ránko i odemě :o))3.1.2008 7:58:15
Jdu jen pozdravit a mažu do školky.Odpoledne juknu.Zatím páááá.
|
| Lendul* | 37206 |
|
|
Pěkné ránko!3.1.2008 7:09:38
ZUZULIK, já bych řekla, že to tak nevadí, protože ty máš zásoby. A zbývá ještě moře času, takže se neboj. Pokud to není z přepínání a přílišné námahy nebo stresu, tak si nedělej hlavu.
MÍŠO, na mě nemáš - od hlášení (což jsou dva dny), mám nahoře 800g. A to poslední čtyři dny šlapu... Uff, že to bude tak těžký, to jsem nemyslela... Pokud mě pustí bolest břicha od MS, tak večer pojedu, ale to není jistý dneska. |
| MÍŠA&FÍK | 38466 |
|
|
:-))))3.1.2008 0:12:27
Po hóóóódně dlouhé době jsme v TOP....je vidět, že je tu nový rok a že se "šikujeme"...... :-))))
Tak nám, a hlavně sobě, přeji, ať nezůstane jen u těch slov.....ta by nám šla, to už máme ověřené.... :-))))) Dobrou.....už opravdu ..... :-))))) |
| MÍŠA&FÍK | 38466 |
|
|
Re: díky2.1.2008 23:32:35
Popletl se mi smajlík.....
K "šílení" se zápisama patří tenhle : ![]() Ale ono je to stejně fuk, že ??? |
| MÍŠA&FÍK | 38466 |
|
|
Re: díky2.1.2008 23:30:22
KREVETKO, já byla asi v minulém životě notorik.....ale v tomhle se hlídám......jsem přeci decentní dáma a né nějakej ožrala, že ???
Ale to koštování..... :-))))) Tak školáček...... :-)))))) Jakpak se jmenuje ???? Tak to už tu budeme tři....ještě Nesulčina Nika............... :-)))))) My ještě nemáme nic - do školy....a 15.1. máme zápis. Neměla bych začít "šílet" ??? ![]() No, řekla bych, že mi to ještě nedocvaklo...asi mi tuk zatemnil mozek....jsem pořád naprosto v klidu....ale copak v klidu, to vy jszte určitě také, ale já jsem i v nečinnosti....není to chyba ???? Ale mám vlastně jednu novinku !!!! Fík umí kličku !!!!! ![]() Vím, pro jiné ouplně normámní věc, ale Filda je levík a nějak jsme se spolu nemohli "dohodnout" na způsobu výuky , tak jsme se ji, pro jistotu, neučili vůbec..... :-))) No, a tatínek zvolil jinou taktiku, včera slíbil DVD s filmem TAXI TAXI 4 a dnes umí chlapeček kličku !!! ÚPLATKY VLÁDNOU SVĚTU !!!!! Není to tedy ještě bůh ví jaká rychlost, ale za večer jsem viděla asi 4x zavázané tenisky.... ![]() A už zase nevím, co jsme chtěla.....mám HOSIP ! Dobrou noc všem ! A spěte vleže, ju ?? |
|
|
Re: JITULE,2.1.2008 23:22:17
Zuzulíku, budem se tu na tebe v létě těšit.A neboj to zvládneš.
Já už si dám jednou po druhém dítku také větší pozor na přibýrání. Za 4m jsem měla skoro 4 kg navrch k těm poporodním,ale i díky Vám se mi jich podařilo pár dát opět dolů...ještě musím trochu shazovat,abych pak mohla opět vesele přibýrat :)) |
|
|
Re: :o))2.1.2008 23:20:10
Nesulce to bude na tiskovce mooc slušet.Ještě průhlednou halenku :)))
|
| Krevetka | 65934 |
|
|
Re: díky2.1.2008 23:17:56
Moc děkuju za příjemné uvítání..
A to se to bude hubnout, když je nás na to tolik. Děkuju za poučení, zítra budu vážit a měřit..hm, aby mi taky stačit metr...:-) Míšo, malýmu bude v únoru 6 let a od Ježíška dostal část "povinné" výbavy do školy... aktovku a židli k psac. stolu. Docela měl i radost. Tak mu to snad vydrží. S tím vínečkem to bude fakt krutý. Já se divím, že mě nenašli někde u vinohradu:-))) |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.