| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Ostatní : Vážím 100 kg - akce start

Akce start - Deníček

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 690] Názory 691700 z 78041  [Dalších 77341 >>]
Jitk@ 46489

Re: Pěkný večer!

2.1.2008 22:56:46
Míšulko, Zuzulik má v nicku termín porodu. Jukni!
MÍŠA&FÍK 38466

2.1.2008 22:54:02
ZUZULIKU, pokud se nešidíš a baštíš správně jak máš, tak se snad nic moc neděje....co ????

Ale nejsem odborník, to je jasný !

Já v těhotenství nenabrala nic......v jednu chvíli, někdy po půlce, jsem měla nahoře 3 kila, ale ty potom také někam zmizely.....taky se doktor divil, ale já do té doby nikdy problémy s váhou neměla, byla jsem, co se postavy týče, úplně normální a tak jsme taky jedla úúúúplně normálně...a Filip byl kluk jako buk, měl 3950/50....a nic mu u mě nechybělo......ani se mu nechtělo ven..... :-)))))

Určitě bude vše v pořádku !!!!

Držím pěsti a ...a ...za kolik to máš ????

Zuzulík,Míša 05, Tomík 08 13764

2.1.2008 22:49:34
Hezký večer přeju. Jdu vás po svátcích pozdravit a popřát hubnoucí úspěchy do nového roku. Já mám taky hubnoucí úspěch (ale u doktora mě za něj málem vynadali). Za poslední 4 týdny mezi těhukontrolami šly dolů 3kg a sestře se to moc nelíbilo a abych řekla pravdu, tak mně taky moc ne. Kdyby to bylo za jiných okolností tak skáču štěstím, ale teď mi to radost nedělá. Na druhou stranu si říkám, že si prtě asi čerpá zásoby z mých uložených tuků.
Poslala jsem Ivetce taky mejlík s údajema do tabulky, abych se měla trošku pod kontrolou.
Jdu si lehnout a přeji dobrou noc.
MÍŠA&FÍK 38466

2.1.2008 22:48:41
JJ....v půlce prosince.....a mám HUBNOUCÍ nárůst 500dkg..............asi dělám něco blbě......sem z toho jelen !
Lendul* 37206

2.1.2008 22:41:12
No Míšo, ........ ne-e-e-e-e - ty totiž jedeš s náma! Nahodilas to už v půlce prosince, nebo kdys to tu byla žádat o pomoc, takže šup šup ;-)
MÍŠA&FÍK 38466

2.1.2008 22:38:27
No, Lenko.......jeďte tedy....já vás doženu, jo ????
Lendul* 37206

Pěkný večer!

2.1.2008 22:23:31
To se mi teda dlouho nestalo, abych tu dočítala takových příspěvků :-O
Holky, vítám nově příchozí i staronovou Lucku, jen pojďte dál a nechť se vám tu líbí!
Já jsem díky Jitce oprášila rotoped. A ne až teď, při novém roce, ale pro jistotu už v neděli - abych tu váhu hlásila aspoň o deko menší :-D No, dobře jsem na tom nebyla, ale aby pravdu řekla, měla jsem strach z mnohem většího přísůstku. Takže jen do toho, všechny máme po novém roce čistý stůl, žádné výmluvy a jedééééééééééééééééééééééééém!!!!!!!!!!!!! ;-)
Jitk@ 46489

Re: :-)))

2.1.2008 22:22:36
Lůco, to platí i pro Tebe!
Jitk@ 46489

Re: :-)))

2.1.2008 22:19:06
A já ještě dodám, KREVETKO, ráno se zvaž, změř v pase a přes boky, přidej svojí výšku a pošli to naší tabulkářce Ivetce na tabra@seznam.cz. Přidá Tě do tabulek, ještě nejsou hotové. Ostatní se dozvíš z toho uvítacího dopisu.
MÍŠA&FÍK 38466

:-)))

2.1.2008 21:59:20
KREVETKO, koukni na:

http://rodina.cz/nasecile - tam je uvítací dopis pro nováčky a na :

http://rodina.cz/hubneme - tam je někjaká inspirace na cvíčo apod.
[<<Předchozích 690] Názory 691700 z 78041  [Dalších 77341 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.