| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Ostatní : Vážím 100 kg - akce start

Akce start - Deníček

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 700] Názory 701710 z 78041  [Dalších 77331 >>]
MÍŠA&FÍK 38466

Re: hubnutí

2.1.2008 21:55:25
HIHIHIHIHIHI......tak to taky znám - alkohol...... :-))))))

Někde jsem se dočetla...nebo doslechla, že první 2 dcl vína spalují tuky...a je jedno, zdali se pije víno červené, nebo bílé.....ale další "decánky" se už jen a jen ukládají..... :-))))

Takže já vždy chviličku spaluju..........a pak už jen ukládám...a ukládám.....:-////

Ale předsevzetí, že už nikdy nebudu pít si nedávám.....ale já jsem povratný živel, takže mě neberte vůůůůbec vážně..... :-))))

Jestli mi utkvělo dobře v paměti - máš 6ti letého potomka ???
Chystáte se do školy ????

Já mám syna Filipa, v září mu bylo 6.
MÍŠA&FÍK 38466

2.1.2008 21:50:44
Krevetko, také jsme si sem s holkama psávaly, co jsme za celý den zbaštily.....a byla i "veřejná" kontrola....můžeme to zase zavést...žádný problém..... :-))))
Krevetka 65934

2.1.2008 21:50:14
Díky a mooc ráda se přidám. Zítra vlezu ráno na váhu, abych teda přesně věděla, jak na tom jsem. A co si budeme povidat. Svatky u mě byly nejen ve znamení celodeního pojídání kalorických drasťáků, ale také hojné "popíjení" vínečka, což štíhlý linii taky nepřidá. Kámoška modelka mi tvrdila, že se po alkoholu tloustne snad nejvíc, takže tím vzniklo i moje další snažení...Nebudu pít vůbec...ehm:-)
Krevetka 65934

2.1.2008 21:45:58
Když si vzpomenu na hubnuti po mimi, tak jsem zvolila docela dobrej systém. Všechno, co jsem za den snědla jsem si zapisovala a byla to dobrá kontrola. Kolikrát si člověk ani neuvědomí, že tady uždibuje a támhle ukousne rohlíku...zhubla jsem předtím za dva měsíce 15 kg. Docela to šlo lehce, ale spenát na vode bez soli a suchou rýži s kápií a další mňamky by taky asi všem nechutnaly. Jednu dobu jsem se doslechla, že pomáhá jablečnej ocet ředěnej vodou...tak to na mě nebylo. Fuj...
MÍŠA&FÍK 38466

:o)

2.1.2008 21:44:05
Ahoj vespolek!

Vítám KREVETKU, přidej se, to je jasný, i když, jak napsala Jitka.......70 kilo...sen leckteré z nás..... :-))))
Tvou váhu jsem měla při cestě z porodnice......a teď bych na ní potřebovala zhubnout 20 kilo....HIHIHIHIHIHIHI !!!!!

Ale poněvadž jsem soudná a znám se, plánuju 10.
To už se mi jednou povedlo, tak snad se povede i napodruhé.... :-))))

Vítám zpět mezi námi i Lůcu!
LŮCO, Hanička je kočka a Ty jistě také - i s pár kily navíc - tak hlavu vzhůru a přidej se k nám..... :-)))))

MAJDO, ani nevíš, jak znám, co popisuješ.....a také vím, že nevadí ani tak to, že nepřijdou, že nemají čas, že nás nechtějí vidět, ale to, že neřeknou slovo....a čekají, že to prostě nějak vyšumí....BRRRRR !!!.....:O(

DAŠOVANKO, napsals to moc hezky - teď se právě udělal prostor pro nové přátele.....nová etapa života..... :-)))))

DAGMARKO........určitě jste si užili prímové svátky - jejich popis byl dokonalý..... :-)))))

EO, těším se, jak to zase rozjedeš...... :-)))))

A co jsem ještě chtěla už nevím , musím běžet, dnes jsem tak nějak pořád v jednom kole, ještě mám v plánu nějaké "papíry" do práce.....

Mějte hezký večer a jééééééééééééééééééééééé.............musím poslat váhu!!!!!

Zatím se mi hubnutí vyloženě daří - mám o 0,5 kg víc...... :-(((((

Dnes jsem zaplatila Fíkovi lyžařskou školu, tak pokud počasí dovolí, v sobotu jedeme na Šumavu......tak otestuju nové lyže..... :-)))))
Ježíšek mi přinesl kolečkové brusle, tak jsem na sebe zvědavá.....:-O

Pádím, ale ještě nakouknu..... Ahoj !

Nesulka+Niky+Vil 6785

2.1.2008 21:24:16
Krevetko jen se přidej, bude nás víc, bude se hubnout jako nic :o)))
Krevetka 65934

2.1.2008 21:13:25
Tak jsem se pevně rozhodla, že zabojuju a dám to dolů. 10 hodin denně sedím u pc, nesnídám, ráda kafíčko a hodně kafíčka, naházím do sebe max oběd a pak celé odpoledne lítám kolem syna a domácnosti a večer jsem tak zbitá...znáte to asi taky. Budu muset vymyslet nějaký systém, dříve jsem každý den cvičila doma půl hodiny a tancovala jsem a neměla jsem problémy. Možná se ta váha zdá normální, ale kdybyste mě viděly...každý má to tělo zkrátka jiný a já vlastním nějakej extrém, že tloustnu i ze vzduchu. jsem teď na nemocenské dlouhodobě, tak budou lepší podmínky. HLAVNĚ VYDRŽET.
Dašovanka 72055

Ahoj šikulky,

2.1.2008 21:06:55
tak, kolotoč chystání a návštěv a oslav je u konce, hlásím se s vámi na start! Hnusná tři kila musí dolů....a s nimi i další tři k mému loňskému minimu, které je zároveň pro mne hranicí obezity.
Jak koukám, nejsem na to sama, taky co by to bylo za vánoce a Silvestr, kdyby se člověk uhlídal :-)))

Majdi, já to takhle s kamarády mám už několikrát za život. Vždycky se mi nějak rozejdou. Buď se povdávali poženili, měli děti, nebo odstěhovali nebo jsme prostě přestali mít společné zájmy.... Poprvé na střední škole a teď mám vlastně už třetí ,,partu" lidí, se kterými se absolutně vyřádím, nasměju a rozumíme si, jak kdybych je znala odjakživa. :-) Tím vším chci říct, že to sice bolí, když ztratíš někoho, koho jsi měla za nejlepší kamarádku, ale ono to přejde a nic není ztraceno. Vždycky můžeš najít někoho ,,stejné krevní skupiny" a třeba je to ještě lepší.
Jitk@ 46489

Re: Zkouška

2.1.2008 20:54:09
Lucko, sestřička je hezká po Tobě, že jo?
Jitk@ 46489

2.1.2008 20:53:29
KREVETKO,

nespletla sis náhodou diskuzi??? Však na 173 cm, 67 i těch 70 kg jde. Pro mnohé z nás je to cíl a maximální spokojenost. A že Ti přetéká břicho? Tomu už se mi vůbec nechce věřit :-))

A co se týče sportu, tak jak kdo.. Já třeba chodím do posilky na spinn. Celkem pravidelně. Nedám na něj dopustit. V létě hodně, ale opravdu hodně našlapu na kole. A doma to jistí rotoped. Každý den aspoň chvilku nějaký aktivní pohyb.
[<<Předchozích 700] Názory 701710 z 78041  [Dalších 77331 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.