Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Majda a Vojtíšek | 45786 |
|
|
Re: Díky2.1.2008 20:52:46
Lucy, super. Je to kočanda. Řekla, bych, že je ti docela podobná. :-)
Krevetko, vzhůru do boje!!! Cvičíme kdo jak chce a může. Někdo s kámoškou, ale myslím, že většina sama za sebe. Mě osobně se zdá složité zkoordinovat program dvou lidí a většinou to pak dojede na tom, že jedna nemůže, pak druhá, pak obě a nakonec to vždycky tak nějak vyšumí. |
| Majda a Vojtíšek | 45786 |
|
|
Re: Díky2.1.2008 20:49:39
Nesulko, na tiskovku je podprsenka to úplně nejdůležitější. Kdyby zklamala přednáška, převálcuješ je až zvedneš triko :-)
Mám ještě jeden hubnoucí hrob = když čtu, tak jím. A vzhledem k tomu, že jsem vášnivá a ještě ke všemu čtenářka, tak si to asi dovedete představit. Zrovna teď mám rozečtenou jednu knížku, ale s ohledem na povánoční stav se k ní radši ani nebudu přibližovat. Jitko, vystihla jsi to přesně, nakonec mi to vždycky přijde blbý. Něco říct. |
| *Luc1* | 45504 |
|
|
Zkouška2.1.2008 20:43:51
snad to půjde |
| Krevetka | 65934 |
|
|
Re: hubnutí2.1.2008 20:43:31
Dobrý večer hubňulky,
tak si pročítám Vaši diskuzi a namotivovala mě k tomu konečně se sebou něco dělat...příznačně po Vánocích, kdy jsem zjistila, ze mi začíná být těsná velká většina oblečení. Ach jo a já tak ráda baštím. Měřím 173 cm a vážím asi 67 ( teď už možná 70:-(( trápí mě to a začínám si vadit. Fujho, už jen teď, když sedím a z kalhot vylézá ten mozol...rok po porodu jsem vážila o 10kg míň. Synovi bude 6 let. Tkžře vyzkouším asi to jídlo po 2 hodinách. A sport, to bude teda horší. Cvičíte samy, nebo vyrážíte třeba s kámoškou do posilky, nebo plavat...? Díky a přeju úspěšné hubnutí... |
| Jitk@ | 46489 |
|
|
Re: Díky2.1.2008 20:39:52
tak ještě jednou ten návod..
"fotka musí být uložena někde na netu, ne u tebe v počítači. Příkaz se vkládá přímo do textu příspěvku na diskusi, tj. SEM! Postup: Otevři si tu fotku na internetu, klikni na ni pravým tlačítkem myši, objeví se nabídka, dole je nápis vlastnosti (anglicky properties), klikni na vlastnosti a tam je položka adresa, tu vyber (označ si ten text) a zkopíruj (zmáčkni Ctrl+C), pak do příspěvku na diskusi, tj. sem, jako část textu příspěvku, napiš tohle (img src=adresa obrázku) místo kulatých závorek špičaté tyhle: < > kde místo nápisu adresa obrázku (vymaž nebo odznač ten text) vlož tu zkopírovanou adresu (Ctrl+V) Příklad adresa obrázku je http://frantiska05.album.cz/2005/ttt1a210e704681a630.jpg takže napíšu (img src=http://frantiska05.album.cz/2005/ttt1a210e704681a630.jpg) místo kulatých závorek špičaté - tyhle: < > |
| Jitk@ | 46489 |
|
|
Re: Díky2.1.2008 20:35:28
za tečky adresu umístění obrázku, musíš ho mít někde na webu |
| *Luc1* | 45504 |
|
|
Díky2.1.2008 20:33:33
Holky,díky moc za podporu.
Eo,asi máš pravdu, budu se s tím muset nějak poprat a opravdu moc děkuji. Majdi, tak s Fandou jsme už 3 roky, a mou oporou je pořád. Jéé sestřička je poklad, narodila se 11.6.2007 takže jí bude jmenuje se Hanička a je opravdu sladká. Vložím Vám fotku,ale zapomněla jsem,jak se to dělá?Poradíte? |
| Jitk@ | 46489 |
|
|
Re: nazdárek2.1.2008 20:30:43
Tiskovka ve spodním prádle??? :-)))
|
| Nesulka+Niky+Vil | 6785 |
|
|
Re: nazdárek2.1.2008 20:29:18
Majdi, také když makám, nemám čas se nacpat, jím pravidelně a všechno je to tak nějak lepší. Zase ale nezvládám sportovat. Ale budeme se snažit a zase to zmákneme.
Jitko chudáci tvoje spoďáry a podprada :o))) Jo a já si dnes byla koupit něco na tu tiskovku co mě čeká a mám podprsenku. :o))))) |
| Jitk@ | 46489 |
|
|
Re: nazdárek2.1.2008 20:22:59
MAJDI, taky jsem podobnou situaci s "kamarádkou" zažila a vím, jak to dokáže mrzet. Hlavně člověk přemýšlí, co by řekl a nakonec, když tu možnost má, tak mu to přijde blbý, že jo?
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.