Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Jitk@ | 46489 |
|
|
Re: Krásný Nový rok Všem!!!!!!!!2.1.2008 20:19:13
LUCKO, Ea to napsala tak, jak já bych to ze sebe nikdy nevymáčkla. Já nad každou větou přemýšlím, nejsem pisálek :-)))
Moc Ti držím palce, opři se do toho a ono to půjde. NESULKO a MAJDO, já bych s vámi taky táhla za jeden provaz, kdybych před vánočními svátky z hrůzy, co se na mě zase přilepí, neoprášila starý dobrý rotoped. A rozhodně si nemyslím, že byste se cpaly od rána do večera. Jak píše Majda, je to o pohybu. A tím odpovídám i Káče (nazdááááár!!!!!), rozhodně jsem se nežinýrovala, spráskala jsem toho taky požehnaně, ale na druhou stranu jsem fakt makala. Propocený spoďáry a podprda by mohly vyprávět.:-))) |
| Majda a Vojtíšek | 45786 |
|
|
Re: nazdárek2.1.2008 20:10:57
Nesi, nezapisuju se, protože permanentně zapomínám, že mám někam něco poslat. Na mě to vážení nějak nemá ten správný bič.
No, vyžranci jsem obě. Pořád věřím, že se to ještě trochu srovná. Nemůžu říct, že bych se jenom cpala, ale byla jsem nemocná a tak jsem každou volnou chvilku trávila v leže. Odtud vítr vane. Zjistila jsem, že když chodím do práce, tak šlapu jako hodiny, jím pravidelně a naposled do sedmi hodin večer. Pak ani nemám chuť. Ale jak jsem doma, jde morálka do háje :-(. Trápení s kamarádama mě pořád drží, já nejsem typ, který spálí mosty. Včera jsem si říkala, že až se u nás zastaví, tak na toto téma vyvedu nějakou debatu. Dneska si zase myslím, že to asi k ničemu nebude, jako se nedá nikomu nakázat aby miloval, tak těžko budu z někoho páčit, jestli je moje nejlepší kamarádka nebo ne. Asi by se nad to měl člověk povznést a moc nehloubat. Nakonec může to být jenom dočasný stav, už jsme to s kamarádkou jednou měli, taky jsme se několik let nemuseli, ale nechali jsem se na pokoji a nějak to časem přešlo samo od sebe. |
| Eowyn+děti | 18936 |
|
|
Re: Krásný Nový rok Všem!!!!!!!!2.1.2008 20:05:18
Ahojík navečer
Teda Dášule, já se tu málem zadusila smíchy, ten Tvůj manžílek mě rozesmál. Ono mi došlo, že jste mě vlastně ani jeden neznali v době svatby a před dětmi, to byste viděli, že ta změna není taková, jaká by mohla být a nechválili tolik. Ale děkuju! :o) Ahoj Lůco, tak já si na Tebe vzpomínám moc dobře a taky jsem si na Tebe několikrát vzpomněla, kampak jsi asi zmizela. Naprosto chápu, že ses se svými neúspěchy nechtěla ukazovat, vždyt já tu hubla vloni taky a pak to nějak nešlo a tak jsem se radši neozývala. Ale byla to chyba. Každopádně, jak píše Jíťa, je to makačka a hlavně dlouhodobá makačka. Vem si, že já jsem ted 1,5dne!!!! nedodržovala a váha je téměř o 2kg vyšší. 2kila, která drsně hubnu 14dní a pak stačí takhle málo a jsou zpět. Vidíš, že i my, když to nedodržujeme na 100%, tak úspěchy nejsou. Nejde jen o jídlo, ale bohužel i o ten pohyb. Bez něj to prostě nejde a nejde. JInak jak píšeš, že jsi po systému jídlo po 2hodinách přibírala, tak si myslím, že jsi to nedodržovala správně. Já mám jíst po 1,5hod (teda to nezvládám, zvládám tak 2-2,5hod) ale tím stylem, že prostě klidně i oběd rozdělím do 2 porcí, které sním po těch 2hodinách. Takže nejde o to, aby ses po 2hodinách najedla, ale abys NĚCO MÁLO snědla. Doktor mi říkal, že u těžších případů, které ani při tomhle systému takzvaně "nenaskočí" (respektive jejich metabolismus), tak jim ordinuje jídlo na 4-5 soust - klidně po 1,5hodině něco snís - ale jenom co si 4-5x!!! ukousneš, další zase za tu 1-1,5hod. To prostě fungovat MUSÍ. Taky je důležitá skladba jídla, ale to Tobě asi vysvětlovat nemusím. A hlavně Ty máš ohromný bonus, že jsi ještě mladá a bezdětná, to organismus zareaguje mnohem lépe, jednodušeji, rychleji. Nehledě na to, že neřešíš takové věci, jakože dítě přijde, že chce housku s máslem a s marmeládou a ty nesmíš ani housku ani marmeládu a MUSÍŠ mu to jít udělat. Popřípadě má doma od návštěv spousty čokoládiček, sušenek, bonbonků - o kterých víš a nesmíš si vzít. Nebo si rodina vymyslí, že chce bramboráky - moje nejoblíbenější jídlo - to je věc vydržet to a nedat si!! Využij toho, že tohle neřešíš, protože pak už bude JENOM HŮŘ!!!! Včetně toho pohybu. Tolik času na sebe, jako máš ted, už nikdy mít nebudeš, to mi věř. Tak honem do toho a půl je hotovo :o) Hlavně se musí chtít. |
| Nesulka+Niky+Vil | 6785 |
|
|
Re: nazdárek2.1.2008 19:58:46
Jo a mám nahoře skoro tolik co ty, takže si můžeme maximálně podat ruku :o))))) A jsem ráda, že nejsem jediná vyžraná vánoční osůbka, tím tě samosebou nechci urazit, jen je člověku lépe když v tom není sám.
|
|
|
Re: nazdárek2.1.2008 19:57:20
Majdo ty se s námi nezapisuješ??? Víš že jsem si ani nevšimla??? Jo četla jsem tvou story s "kamarády". Jsme na tom podobně. Jsem z toho docela zklamaná, ale co se dá dělat.
|
| Káča* | 53304 |
|
|
Ahojky2.1.2008 19:51:25
Ahoj všem :-)
Do nového roku jen to dobré a kilíčka ať mizí jako mávnutím proutkem :-) No takhle lehko to nejde, ale to nevadí....my to zvládnem. Říkám my, protože taky startuju :-( nebo spíš se po přestávce rozjíždím. Mám bohužel co dělat, takže se těším, že snad budu mít víc času se sem podívat a pokecat....protože mi holky chybíte. Aji...Svatební hlasy přidávám vždy...teda vždy, když přijde email. Doufám, že to vyhrajete. Lucko, tebe si pamatuju...vždycky se objevíš a pak zase zmizíš :-) A Jituš ....ty hubeňoure, ty jsi neskutečná, jakto že hubneš o Vánocích??? To já teda vůbec ne. Musím začít zase víc cvičit a míň jíst....ach jo. Kde je knoflík...hledámm............................ |
| Majda a Vojtíšek | 45786 |
|
|
Re: nazdárek2.1.2008 19:48:13
Holky, jsem ráda, že už se s váma nezapisuju do tabulky, protože ty Vánoce by fakt neměli bejt. Aspoň přes to žrádlo. Ale děláme si to sami. Já hlavně. Mám nahoře 3 kila. Za týden, nechápu. Asi k tomu přispívá i teta Běta na obzoru, ale třeba taky ne.
Přemýšlela jsem, jak psala Nesulka, že by chtěla zase nějak motivovat a zapisovat, že by možná pomohly grafy. Když bych viděla, jak mi přímka strmě stoupá, bylo by to mnohem horší než strohé konstatování váhy. A pak ta radost, když leze dolů.....:-) Lůco, jsem ráda, že jsi se ozvala. Však jsme si s holkama mockrát říkali, kam jsi zmizela a co s tebou je. Jitka má pravdu ( jako vždy :-)), musíš se do toho obout. Třeba to u tebe nebude ani tak jídlem, jako pohybem. Zaměřila bych se víc tím směrem. A co sestřička? Jak si užíváš miminko? Jak je stará? A ten tvůj přítel, pořád jste spolu? Připadal mi jako tvoje velká opora. |
|
|
Re: Jituš,2.1.2008 19:38:16
Luci však to s námi zvládneš, ale chce to vydržet a opravdu máknout. Většinou ta změna nejde ze dne na den, ale postupně. Však ono to potom vyjde.
|
| *Luc1* | 45504 |
|
|
Re: Jituš,2.1.2008 19:03:55
Však já se Jituš nezlobím, je pravda,že k jídlu mám od malička vztah,ráda vařím,servíruji,připravuji, ale nyní už vařím jen pro rodiče, já to už nejím. Každopádně budu si vše psát,jak jsme se domluvily a v sobotu Ti to pošlu, moc děkuji. Co se týče sladkého, tak to pro mě bude hračka,horší to bude s přílohama,ale nějak si poradím. Moc děkuju
|
| Jitk@ | 46489 |
|
|
Re: Jituš,2.1.2008 18:36:28
Lucko, každá z holek, které tady zhubly, to má vydřený, to mi věř.
Třeba MARTA, jestli si občas nakoukla, tak určitě víš, že na sobě dře každý den, a to jak po stránce stravovací nebo té sportovní. RENATKA, další loňský "hubnoucí" zjev. Možná, že jsi postřehla, že propadla posilovně a teď v ní dokonce dělá. OLČA, loni touhle dobou měla ještě o deset kilo víc než ty a jaká z ní je kočka. Žádnou z nich však jenom "neofouklo", takže není co závidět. Jenom obdivovat. Ježíš, málem bych zapomněla na Eowyn :-)) Nebudu vyjmenovávat všechny, ale tyhle mě napadly nejdřív. Zvládly to i při všech starostech, které jim přináší život, rodina, děti, partneři... a věř, že pomalu každá z holek na diskuzi má nějakou bolístku na duši, kvůli které by mohly pořádat nájezdy na ledničku, mě nevyjímaje. Ty jsi oproti nám trochu ve výhodě. Jsi mlaďounká a nemusíš se starat o rodinu. Zaměř se na sebe. Začni na sobě pracovat. Neřeš, co si připravíš k jídlu (vždycky se něco najde .... ), na můj vkus právě jídlo dost prožíváš. Moje mamča mi vždycky říkala: "Jitu, ty vaříš dobře a ještě Ti to chutná. Kdybys to neměla tak dobrý, tak bys třeba nebyla taková KOULE." Měla pravdu. Já si to jídlo vychutnávala a když to na talíři vypadalo hezky, tak to teprve bylo ončo. U Tebe mám podobný pocit. Pamatuju na Tvý fotky jídel :-))) Jsi šikulka, umíš si to připravit, a to je možná trochu na škodu. Ještě dneska si vzpomínám na předloňské září, kdy ses na diskuzi ptala, co budeme péct na Vánoce, už jsi to plánovala. U takovýho mláděte, jako jsi Ty, mi to přišlo divný. Jak jsi na tom dnes? Nezlob se, že Ti to takhle píšu, ale je mi docela líto, že se v tom takhle plácáš :-((. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.