| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Ostatní : Vážím 100 kg - akce start

Akce start - Deníček

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 730] Názory 731740 z 78041  [Dalších 77301 >>]
Dagmarka01 73900

Krásný Nový rok Všem!!!!!!!!

2.1.2008 18:32:06
Včera jsme se vrátili z chaloupky,tak Vám chci nejdřív poděkovat,že můžu být mezi Vámi(je mi tu fajn).
A taky si postěžovat,že přesto že jsem se snažila nemlsat mám to mini (necelé)kilčo zase zpátky. Tak vzhůru do boje.
Jo a musím žalovat na Míšu........Hrozně jí to sluší bééééé ják jí závidím.Udělala kus prác.Můj manža zkonstatoval že je z ní pořádná samička.
Takže Mišule jen tak dál,už taky startuju.
Jinak mé svědění (i za ušima)vyvrcholilo na Štědrý den opuchnutím celého ksichtu(Jurášek se mě bál a když se mnou mluvil koukal do zdi)a následnou návštěvou pohotovosti fakt super.
Jinak vánoce na Chaloupce ,naprosto užasné s vůní dřeva jehličí prostě romantika.Určitě je takhle zase zopakujeme,ale ne často ,aby nezevšedněli.
Tak páááááá
*Luc1* 45504

Jituš,

2.1.2008 16:55:20
já sama nevím, proč jsem zmizela .. chvilku jsme byli bez internetu, potom problémy se školou a pak,když jsem vždy nakoukla, viděla jsem samé úspěchy - a já naopak přibrala.Myslela jsem si,že to zvládnu sama .. vyhledala jsem i obornou pomoc u nás v nemocnici a zjistila jsem o osbě mnoho věcí.Doktorka mi dělala nějaké testy a zjistila, že můj metabolismus selhává a já musím jíst každé dvě hodiny. Jenže když jsem jedla každé 2 hodiny to,co mi říkala,tak jsem příbírala. K doktorce jsem se vrátila zhruba po půl roce,kde jsem začala chodit na sezení ve skupinkách .. jenže,já tam byla opět nejsilnější,nedokázala jsem o svém trápení mluvit,protože mi přišlo,že to stejně někoho nezajímá.Nezvládla jsem to a už jsem se tam neukázala, mám sice výsledky všech svých testů a i prospekty, ale svědomí mi nedovolilo, abych šla na další "terapii" .. vyřešila jsem si to tedy po svém, jedla jsem málo, tmavé pečivo a vše,jak jste mě zde naučily, ale váha šla nahoru, pak přišly problémy,stresy a já po nocích,kdy všichni spali vyjídala ledničku. Nyní je po Vánocích a má váha ukazuje 98 kg - což už nezvládám ani malinko. Nevím si rady holky, už nevím, jak správně začít, protože mi to vždy nevyjde
Nesulka+Niky+Vil 6785

KRÁSNÝ NOVÝ ROK

2.1.2008 15:04:31
Ahoj "kočky", přišla jsem všem popřát mnoho štěstí, pohody a zdraví v roce 2008.

Já už zase makám na 150% tak nestíhám dočítat ani přispívat. Přes svátky jsem docela drasticky přibrala, takže ode dneška zase najíždím na osvědčený režim. Musím zhubnout a basta.

Tímto bych chtěla poprosit Jitku, zda by si nás zase vzala pod patronát a vymyslela tabulku se závazky. Přeci jenom to bylo hezké vidět vše pěkně graficky znázorněné.
Co ti na to Jituško??? Samosebou nutit tě nebudeme, ale jsi tááák šikovná a osvědčená, tak pokud budeš mít trochu chuti, byla bych ti neskonale vděčná.
Jitk@ 46489

Re: Návrat

2.1.2008 15:01:02
Teda Lůco!!!

To je překvápko. Kampak si nám bez slova rozloučení zmizela?? Však si pryč skoro rok. Víš, kolikrát jsem si říkala, co se s Tebou asi stalo??? Tak povídej, povídej.....
A přidej se, klíďánko, píďánko :-)))

POHODI, no teda!!! Basama fousama, víš, jak těžko to půjde dolů?? :-((
Neomlouvají Tě ani ty nádherný "koťátka" :-)))
Jitk@ 46489

Re: Návrat

2.1.2008 15:01:00
Teda Lůco!!!

To je překvápko. Kampak si nám bez slova rozloučení zmizela?? Však si pryč skoro rok. Víš, kolikrát jsem si říkala, co se s Tebou asi stalo??? Tak povídej, povídej.....
A přidej se, klíďánko, píďánko :-)))

POHODI, no teda!!! Basama fousama, víš, jak těžko to půjde dolů?? :-((
Neomlouvají Tě ani ty nádherný "koťátka" :-)))
*Luc1* 45504

Návrat

2.1.2008 14:33:39
Ahoj holky, snad si na mě ještě vzpomínáte .. Je to už dlouhá doba,co jsem se jen tak vypařila.Starosti se školou,starosti doma, narození sestřičky .. myslíte,že by se našlo ještě jedno místečko mezi Vás?Všechny jste už určitě kočky a já naopak přibrala .. Lůca z Mostu
Pohodička 41428

Re: START

2.1.2008 12:22:45
Se omlouvám za zahlcení :o)
Jinak Ajko, máš další hlas a držím palce !!!

Zatím se mějte, moc už nepapejte a já zase nakouknu !
Mějte se, pa pa
Pohodička 41428

2.1.2008 12:18:54
Michalka se někam stratila, tak tady jí máte !

Pohodička 41428

2.1.2008 12:17:09
Nazdárek, zdravím v Novém roce :o)

Koukám, že jsme na tom všechny stejně, nebo aspoň podobně,co :o(
Taky jsem ráda, že už je po a nemám se na co vymlouvat.
Já se přes vánoce vyšplhala na 115kg...a bohužel mi to nedalo ani moc práce:o((
Jsem prostě prasátko a teď se stydim, co všechno jsem dokážala sežrat a že jsem se nedokázala aspoň trošku ovládat!!!! No hnus :o((
No nic, tak teď holt musím hódně zabrat !
Jinak budu vypadat jako Jitka na startu :o)
EO, na tebe jsem myslela, jak to zvládáš a jestli jsi se udržela :o) 2 kg, to není žádná katastrofa, jsi šikulka, tak to hravě sundáš ! Mohlas dopadnout hůř, podívej se na mě !
A co holky ježíšek ?
Já se děsně těšila kvůli dětičkám. Ty rozzářený očíčka...no paráda !!!
Anetka dostala mimo jiné kočárek :o))

A Michalka plno hraček :o)

Ajka Kuba 89, Maki 96, Adi 09 18094

Re: Šťastný začátek nového roku

2.1.2008 11:33:00
ahoj holky, já jsem na tom stejně blbě jako Ivetka a chci do svatby sundat aspoň 5kilo....jééé, kéž by se mi to podařilo....přidám pohyb a ode dneska nesáhnu na sladké..jedině ovoce a to ještě s mírou...letím si koupit tmavé pečivo a škoda, že nemůžu ještě na brusle nebo podobně..mám ještě tři týdny šestinedělí po tom potratu...

přidávám se k vám ode dneška s intenzivním hubnutím

a moc prosím, o hlasy do naší soutěže

Svatba Ajky
[<<Předchozích 730] Názory 731740 z 78041  [Dalších 77301 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.