| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Ostatní : Vážím 100 kg - akce start

Akce start - Deníček

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 740] Názory 741750 z 78041  [Dalších 77291 >>]
mraveneček +2 39127

Re: START

2.1.2008 10:58:46
Ahojky :))
Však my to holky zvládnem...a víte proč,protože jsme silné a vydržíme to!!!
A také protože tu jedna podporujeme tu druhou...

Jen pište své úspěchy, ale i neúspěchy,ať se i z těch poučíme..

Všem Vám držím palečky...a´t je ten start co nejlepší :))
Eowyn+děti 18936

START

2.1.2008 10:11:04
Ahojte, ani nevíte, jak jsem se těšila na tenhle den. Že už se nebudu moct vymlouvat, že je ten Silvestr a pak Nový rok a přece začínám až zítra........blábláblá......

UŽ JE TO TU!!!! HURÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, STARTUJEMÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ

Já opět za dva dny žraní - plus skoro 2kila, jojo můžu si za to sama, jen doufám, že je to jen přechodné a ostrým nástupem režimu to půjde rychle pryč. Dala jsem si předsevzetí, že do pár dnů zlomím tu mrchu 90ku :o)

TAK VŠEM PŘEJI HODNĚ SIL A JDEME NA TO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Iveta* 43070

Šťastný začátek nového roku

2.1.2008 9:17:15
Zdravím vás, děvčata, a ze startu vám všem chci popřát dobré zdraví a dostatek štěstí v tomto roce. Do boje s nadbytečnými kilogramy vám přeji hodně sil a držím palce.

Já jsem se probojovala skoro zase až na tu hromskou stovku. Není se čím chlubit, rozhodně se sama za sebe stydím a jsem na sebe hodně naštvaná. A tak ode dneška zase začínám tvrdě bojovat. Však už jsem Éowyn před koncem roku avízovala, že se k ní od 2.ledna připojuji s GI dietou.
Ještě jsem se nedívala na maily, takže ani nevím, jak jste dopadly vy. Do pátku doufám, že tabulky zvládnu.
Jitk@ 46489

Re: Krásné ránko, krásný rok! ;-)

2.1.2008 7:35:47
Ahoj holčiny,

začínají nám běžné denní povinnosti a starosti, svátky už jsou definitivně za námi, tak jdeme na to, co?

Já jsem nedopadla tak tragicky. Měla jsem ze svátků hrůzu, ale nakonec to dopadlo dobře. Dokonce jsem dala něco dolů. A to jsem baštila vše a v celkem hojném množství. A co jsem vypila tu raději psát nebudu. Už zase abstinuju :-))) Oprášila jsem starý dobrý rotoped, na uši narazila sluchátka a jezdila jsem pěkně v rytmu. Kupodivu to fungovalo.

Dneska mají šanci nahlásit váhu ty z vás, které ji včera nemohly najít nebo kterým zrovínka došla baterie. Tak s chutí do toho, teď už to bude jenom lepší a lepší!
Lendul* 37206

Krásné ránko, krásný rok! ;-)

2.1.2008 7:23:36
Ahojte holky!
Doufám, že pro všechny dopadlo novoroční vážení líp než pro mě. :-S
Přeju všem hubnoucí úspěchy a i když nebudou, tak se tu pořád rády vidíme ;-)
Januta 46850

Re: KRÁÁÁÁÁÁÁSNÝ NOVÝ ROK VÁM VŠEM :o))))))))))))))))))))))))))))))))

1.1.2008 14:31:45
Krásné novoroční odpoledne přeji vám všem Hubnulkám a chci se s vámi taky podělit o to, jak jsem strávila Silvestrovské oslavy. Majdi, to je mi líto, když takhle přátelství jakoby vyšumí a lidé to neumí říct na rovinu, oni lidi často neumí popsat pravý stav věcí, třeba říct - zdá se mi, že teď už máme každý trochu jiné zájmy a z toho vyplývají jiní přátelé, máme vás sice pořád stejně rádi, ale letos chceme být na Silvestra s těmihle a těmihle. Lidi se tomuhle jakoby nepříjemnému sdělování pravdy vyhýbají a pak z toho vznikají lži a špatné pocity u druhých.
Já jsem byla na Silvestra s rodinami dětí z fotbalu, pozvali mne na poslední chvíli, nečekaně a byla jsem za to moc vděčná, že měl společnost Vojta, tu dětskou, a já taky. Bylo to moc fajn a nakonec jsem z toho byla u vytržení, že jim nevadilo, že ačkoliv to bylo za Prahou, tak jeden z mužů nepil, protože vezl svou rodinu po půlnoci do Prahy, ale nevadilo mu, že se pro mne vrátil, bylo to asi 15 km od Ruzyně, že prostě kvůli mne a Vojtovi nelitoval benzín, ani to, že ho vlastně připravujeme o spánek, a dovezl mne domů do Střešovic. Já jsem vždycky překvapená, že existují hodní lidé, já to vůbec nečekám. Tak pořeju vám všem hodně podobných zážitků s hodnými lidmi.
Majda a Vojtíšek 45786

1.1.2008 9:51:15
Včera jsme byli s manžou u sousedky. Udělali jsem si po vánocích radost a koupili jsme si za nekřesťanský peníze hru Osadníci z Katanu a včera jsme jí hráli celý večer asi do tří do rána. Ani jsem se nestihla opít a na půlnoc jsme si museli nařídit budík, abychom jí nepropásli.
Ale byla jsem taky trochu zklamaná, máme dobrý kamarády, navzájem jsme si byli svědčit na svatbě a známe se už moře let, ale poslední dobou mám pocit, že nás dost opomíjejí. No, poslední dobou, asi posledních 2 roky. Není to zase tak krátkodobá záležitost. Když jsem byla doma s Vojtíškem, tak k nám chodili i několikrát týdně, poslední dobou se chovají trochu jako mi máme moc práce, moc kamarádů, nestíháme, nezavěšujte, jste v pořadí. Ptali jsem se jich před Vánoci, co plánují na Silvestra a bylo nám řečeno, že pojednou s rodičema na chatu a že mezi svátkama určitě nebudou doma, až po novém roce. No, a najednou jsme zjistili, že byli doma. Letos jsme mohli mít hlídání, mohli jsme si vyrazit někam ven společně a tak mě mrzí, že jsme jim ani nestáli za to nám říct, že tu budou. Taky jsme si říkali, že by nám nevadilo, kdyby ctěli být sami doma, ale vyrazili si do hospody, kterou má pronajatou manžovo švára. Není poprvé, co jsme něco takovýho s nima zažili. I manža, který je naprostý kliďas, prohlásil, že už toho má dost. Na nový rok jsme si vyměnili jenom sms.
Tak nevím, nechci dělat z komára velblouda, ale určitě v pohodě to není. Mají asi pocit, jako že k nám si můžou zajít kdykoli, tak když už není nic lepšího na obzoru, přijdou k nám. A to mi fakt štve. Tak jsem včera ten Nový rok měla taky trochu smutnej. Nevadilo mi, že jsme byli doma, ale že jim nestojíme za to zavolat.
Zato teď mi volala akčnější část naší rodiny, naplánovali novoroční pochod na kopec plešivec, který je tu nedaleko. Tak vyrážím.
Vánočním kilům ZMAR!!!!
A nezlobte se, že jsem se sem tak rozepsala, potřebovala jsem to ze sebe trošku dostat.

Majda a Vojtíšek 45786

1.1.2008 9:19:52
Taky se připojuju k blahopřání vše nej do nového roku!!!

Už se těším, jak začnu zase ode dneška s režimem. Se mnou je to špatný, jak jsem doma, tak mám tendence se válet, cpát se a kynout :-(
MÍŠA&FÍK 38466

1.1.2008 1:33:26
Holky, už je LETOS !!!!

Tak ať se nám daří !!!!

OLČA 42044

KRÁÁÁÁÁÁÁSNÝ NOVÝ ROK VÁM VŠEM :o))))))))))))))))))))))))))))))))

1.1.2008 0:05:01
JDU VÁM POPŘÁT DO NOVÉHO ROKU.HODNĚ ŠTĚSTÍČKA,ZDRAVÍČKA A ABY TEN NOVÝ ROK BYL LEPŠÍ NEŽ TENTO.MÁM VÁS MOOOOOOOOOOOOC RÁDA.
[<<Předchozích 740] Názory 741750 z 78041  [Dalších 77291 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.