| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Ostatní : Vážím 100 kg - akce start

Akce start - Deníček

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 750] Názory 751760 z 78041  [Dalších 77281 >>]
Dana11 44177

Re: Vám všem

31.12.2007 23:48:34
Milé Hubnulky jsem tady abych Vám popřála a poděkovala, že jste a hlavně že mohu být mezi Váma.
Bude půlnoc, Silvestr je parádní, kluci v trapu a já vyháním nabytá kila z těla takovým menším tancem a ovocem, i když to se taky nemá.

Takže se těším na start, já začínám od třetího ledna, druhého je doma ještě moc kalorických dobrot a to bych podváděla kdybych chtěla začít. Vondráčková zpívá nádhernou písničku, to my máme právě na Silvestru rádi, písničky a scénky a bavení podle svého.

Takže Vám všem přeji s Oldou v Novém roce vše nejlepší, hodně štěstí zdraví a spokojenosti a dobrá start na hubnutí.
Mějte se hezky, mám Vás moc ráda, ahoj Dana a Olda
Lendul* 37206

Vám všem

31.12.2007 23:08:43
přeji krásný nový rok, hlavně hodně zdraví, štěstí a lásky!!!
Jsem ráda, že tu jsem a moc se těším na další úspěšný rok ve vaší společnosti!
Lendul* 37206

Vám všem

31.12.2007 23:07:43
přeji krásný nový rok, hlavně hodně zdraví, štěstí a lásky!!!
Jsem ráda, že tu jsem a moc se těším na další úspěšný rok ve vaší společnosti!
MÍŠA&FÍK 38466

Re: HEZKÉHO SILVESTRA

31.12.2007 20:00:50
AJKO, vám dvojnásobně štěstíčka !!!!

:-))))
MÍŠA&FÍK 38466

31.12.2007 19:58:59
LUCKO, ZUZKO......vítejte zpět - vždyť to byla jen chvilička........jste naše a těšíme se na pokec....tedy, mluvím za sebe, ale myslím, že můžu i za ostatní...... :-)))))

Veselý konec roku a příští rok ahoj !
Ajka Kuba 89, Maki 96, Adi 09 18094

31.12.2007 19:57:37
... tímto Vám všem přeji, abychom se všichni (nebo ještě se můžeme rozrůst..)ve zdraví sešli zase za rok..fakt hodně zdravíčka, vám i vaším rodinkám

Luck@ 52201

HEZKÉHO SILVESTRA

31.12.2007 18:31:49
Ahoj hubňulky!

Móóóóóóóóóc přeji všem veselého Silvestra a v novém roce hlavně to zdravíčko, štěstíčko, spoustu lásky a ubývajících kil.......:-))))

V posledních měsících jsem diskuzi zanedbávala. Kluk začal chodit do školky, já byla stále v práci, protože na podzim se nejvíc fofruje. Ale od nového roku to chci napravit. Minulý rok jsem s vámi na začátku roku zhubla, ale bohužel mám vše zpátky i s bonusem!!!!!

Jsem sice trochu mimo, protože jsem nestíhala ani dočítat, ale nad se brzy dostanu do obrazu. Zatím se mějte a užijte si dnešní den.
MÍŠA&FÍK 38466

Re: Milé Šikulky,

31.12.2007 16:23:01
No, tolik alkoholu....aby jste se mi tu neztřískaly....čeká nás spousta práce...... :-))))))
MÍŠA&FÍK 38466

31.12.2007 16:22:09
Holky, díky že jste !!!!!

Díky za další príma rok ve vaší společnosti....a od zítra ve vás věřím - potřebuji totiž poněkud zeštíhlet.......tak zaberte, ať mi to ubývá.......... :-))))))

Přeji veselý konec roku a v tom novém jen to nejlepší !!!!!

ČIN ! ČIN ! NA VAŠE ZDRAVÍ !!!!!

MÍŠA&FÍK 38466

31.12.2007 16:21:33
Holky, díky že jste !!!!!

Díky za další príma rok ve vaší společnosti....a od zítra ve vás věřím - potřebuji totiž poněkud zeštíhlet.......tak zaberte, ať mi to ubývá.......... :-))))))

Přeji veselý konec roku a v tom novém jen to nejlepší !!!!!

ČIN ! ČIN ! NA VAŠE ZDRAVÍ !!!!!

[<<Předchozích 750] Názory 751760 z 78041  [Dalších 77281 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.