Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| MÍŠA&FÍK | 38466 |
|
|
Re: Milé Šikulky,31.12.2007 16:17:03
![]() |
| mraveneček +2 | 39127 |
|
|
Re: Milé Šikulky,31.12.2007 16:15:01
Ahojky holky :))
Také Vám jdu všem popřát jen to nejlepší do Nového roku,hlavně spoustu Zdravíčka a životní pohody. A v novém roce se tu na Vás na STARTU opět těším.... Zuzi...ono bude brzy lépe uvidíš a díky, že jsi zašla :) |
| ZUZKA, Máťa & Adámek | 23621 |
|
|
Re: Milé Šikulky,31.12.2007 15:46:41
Milé holčiny,
dlouho jsem tu nebyla, ale přesto jsem na vás NEZAPOMNĚLA, a tak bych vám ráda popřála do toho nového roku hlavně hodně zdraví celým vašim rodinám a spoustu elánu nejen do hubnutí, ale vůbec do života. Ať vám ten nový rok přinese štěstí a splnění vytoužených přání! V poslední době nějak nezvládám psychiku, a tak ani nehubnu, ba právě naopak. :-( Děti jdou z nemoci do nemoci, a tak už jsem z toho na budku. naposledy jsme řešili na zlatou neděli Adámkův dusivý kašel. Bude to astma? To ještě nevíme, ale vypadá to jako pravděpodobé. :-( |
| Jitk@ | 46489 |
|
|
Re: Milé Šikulky,31.12.2007 15:22:43
A málem bych zapomněla.....
ZÍTRA SE VÁŽÍME!!!!! A ty z vás, které pro jistotu nenajdou váhu, tak 2.1. 2008 určitě. Ivetka na vás čeká (tabra@seznam.cz). |
| Jitk@ | 46489 |
|
|
Milé Šikulky,31.12.2007 15:20:58
přišla jsem vám také popřát vše nej do nového roku. Ať je pro vás lepší než ten s číslem 2007. A pokud ne, tak ať alespoň není horší!
Tak v příštím roce nashledanou! Zase se do toho pořádně obujeme, co? |
| Jájaa3 | 43419 |
|
|
Re: Ahoj holky31.12.2007 15:02:08
Ještě nakukuji naposledy v tomto roce.Za chvíli jedeme na návštěvu a pak na Silvestra.Tak se jdu rozloučit.
Veselého Silvestra chci vám přát, aby měl člověk člověka rád. Aby jeden druhému štěstí přál, aby nový rok za to stál. Holky moc vám všem děkuji za krásný rok,za vaši podporu a jsem móóóc ráda,že jsem vás poznala a že vás mám. ![]() |
| evabou | 42379 |
|
|
Ahoj Andrejko.31.12.2007 8:38:51
Míša mi vyřizovala vzkaz ohledně Tvého dotazu na orbitrak, tak já mám opravdu orbitrak za necelých 5 tis, je to značka Olpran, kupovala jsem ho přímo u nich v prodejně a jsem s ním maximálně spokojená. Není to žádný tintítko z TV, na který když vlezeš, tak máš pocit, že ho přelomíš, je stabilní, má tam displej s časem, km, rychlostí, kaloriema, tepem. Mně to přišlo jako vhodná varianta, protože už jsem nechtěla jít do těch drahých za 8-10 tisíc,ale zase ne do těch levných za 2-3 tisíce. Ale rozhodně do toho jdi, je to super věcička.
Tak ať se Ti daří!! a všem přeju KRÁSNÉHO SILVESTRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| Dana11 | 44177 |
|
|
Veselý Silvestr31.12.2007 2:51:07
Já teda objednala hodně ale bez Vaška atd. Na to nejsem. Jednou mě načapali takoví ti pouliční CDčkáři.Vytáhli ze mě 500,- a ještě a ještě přidávali, já myslela bůhví jak potěším manžu a ten mě hnal, nebyli to žádní Beatles ani Elvis ale nazpíval to ani nevím kdo, tak to letělo z okna, již nikdy víc
A asi váhu prvního nepošlu, poněvadž jsme dlouho vzhůru u prostřeného stolu a chodíme spát kolem čtvrté hodiny a tu váhu ráno, no neumím si to ani představit. Takže moje kamarádky, prvního dělám mrtvýho brouka, jinak to nevidím. Já si koupila točnu a byla jsem na ni 2x, ostuda ostudovatá, ale času moc nemám Tak se mějte, jdu dočítat a hrát karty, ale jenom chvilku, ahojky |
| MÍŠA&FÍK | 38466 |
|
|
Re: :o)))30.12.2007 21:35:30
Jen ať si mládežník zvyká, nikdy nemůže vědět, kdy se mu to, v budoucnu, bude hodit...... :-)))))))
Chi chi!!!!! |
| Andreya &Domi99,Pati07,Adeli10 | 44721 |
|
|
Re: :o)))30.12.2007 21:33:04
MÍŠANE, čauky!!!!!
Díky za vzkaz Evě. Mám pocit,že říkala něco o 5tisících a já našla nejlevnější kvalitu za 8. To už se mi zdá pálka,co když budu líná jezdit????:-))) Diskuze Orbitrek je moje:-))) Ale zatím nic mo rad:-( A Páťa se má fajn, chrní,tak máme klídek i my. Dáváme si vaječňáček, ať žije kojení:-))) |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.