Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lygie(Dan,Niky,Anička† a //) | 53908 |
|
|
Re: :o)))30.12.2007 19:28:21
No tak to je dobře, že jste z toho vyvázli, ikdyž jste se s nimi přeli, to my asi takové štěstí mít nebudem, no uvidíme :o(
|
| mraveneček +2 | 39127 |
|
|
Re: :o)))30.12.2007 18:25:31
Marti - nám se u něj vůbec neobjevoval pro změnu obraz.Šel jen zvuk.A my protože jsme to chtěli k vánocům pro mé rodiče, tak jsme ve lhůtě dané zákonem(do 14dní od zakoupení přehrávače) odstoupili od smlouvy.Protože čekat na opravu by se nám nevyplatilo.Nicméně oni to neakceptovali a i přesto nám ho po opravě poslali opět.Tak jsme si ho chvilku přehazovali a platili navíc cestu.
Docela dlouho jsme si s nima psali a až po zásahu známé právničky uznali svou chybu a poslali zpět peníze.Nebýt jí, tak jsme asi neviděli pak už ani přístroj ,ani peníze.Protože se víc jak přes 2m nedělo nic,ani po našich urgencích. Tak už vím, že tam už nikdy nic....a stále nám chodí nabídky na maily.Nedají si pokoj. přeju ať dopadnete lépe Já dneska opět rotopedila,tak snad ten můj přírustek do nového roku srovnám nebo co nejmíň snížím...Dneska to bylo už jen +1,1kg :)) Snažím se i mírnit v jídelníčku. Ale od nového roku mám také metu na startu...věřím, že s vámi mi to půjde snáž |
| Lygie(Dan,Niky,Anička† a //) | 53908 |
|
|
Re: :o)))30.12.2007 14:56:47
Krásný den.
Mravenečku tys také nakupovala i HiFi shopu??? No my také v létě dvd přehrávač, teď ho bude po Novém roce po druhé reklamovat, chvíli to šlape a pak už nenačte ani origoš nové dvd, takže mi půjde z domu, doufám, že ten samý krám nepošlou po třetí. :o( Jinak já se celkem držím a cvičím a dokonce jsem malinko ještě zhubla, ale bohužel jsem to teď zase dostala, takže mám o kilčo navrch. JInak všechny moc a moc zdravím!!! |
| mraveneček +2 | 39127 |
|
|
Re: :o)))30.12.2007 13:36:40
Ahojky :))
Také nemám s orbitrekem vlastní zkušenosti... A jak psala Míša...přes nějakou serióznější firmu bych se objednat nebála. My toho nakoupili přes net dost....pračku,ledničku,kuchyň.robot,ruční vysavač a spoustu dalších drobnějších věcí... Měla jsem jen problém s HIFISHOPEM.cz při reklamaci video-dvd přehrávače co jsme kupovali našim. Jdu juknout na diskuzi ...co radí oni. |
| MÍŠA&FÍK | 38466 |
|
|
Re: :o)))30.12.2007 13:28:29
ORBITREK - už fakt mizím - co slovo, to perla............
![]() |
| MÍŠA&FÍK | 38466 |
|
|
Re: :o)))30.12.2007 13:26:46
Andreyo......diskuse ORBITRAC....je Tvoje ????
Pokud né, je tu jako na zavolání............................ :-)))) |
| MÍŠA&FÍK | 38466 |
|
|
Re: :o)))30.12.2007 12:46:07
Aha !!!!
PATRIK - stačilo se kouknout.............. :-))))) Omlouvám se.......již senilním...... :-((((( |
| MÍŠA&FÍK | 38466 |
|
|
Re: :o)))30.12.2007 12:45:22
Jo, ještě k tématu.......přes net jsme objednávala jen osobní váhu, zatím je v pořádku...i když......mohla by ukazovat menší číslo.....přeci jen ji asi budu reklamovat..... :-)))))
Ale dost žertů....... :-))))) Pokud bych objednávala přes nějakou "seriózní" doménu, nebála bych se, zvlášť, kdybych si vybrala zboží nějaké známé značky....kvůli servisu, záruce, náhr. dílům....apod. Síš bych měla obavu z TV-SHOPU....ale je to jen domněnka, nikdy jsme nic neobjednávala, jen to na mě v té telce nepůsobí moc důvěryhodným dojmem..... Nevím, jaký na to mají názor ostatní, ale něco, co se prodává spolu s "Plnou taškou Evy a Vaška".....no, váhala bych ...... :-)))))) Přeji šťastnou ruku při volbě nového "rodinného přítele"! Co synátoři ???? Jak se Vám daří ??? Co mrňous............Mareček ???? Jak rostete ???? |
| MÍŠA&FÍK | 38466 |
|
|
Re: :o)))30.12.2007 12:39:30
Andreyo, ahoj..... :-)))))
EVABOU sem už nechodí, už nechce být ani v tabulkách....již dosáhla svého cíle, ale jsme občas ve spojení na Skype, řeknu jí, že tu na ni čeká dotaz, aby nakoukla..... :-))))) Také plánuji nový start, tak se tu , jak se zdá, zase sejdeme v hojném počtu - a to je fajn..... :-))))))))) Přeji všem hezký den a jen co bude chvilka, zase nakouknu..... :-))))) |
| Ajka Kuba 89, Maki 96, Adi 09 | 18094 |
|
|
03.01.200830.12.2007 12:03:56
startuji s vámi.....Danuško, dobře jsi to vymyslela:-))..hned po Silvestru to nejde...a mám navíc po vánocích 1,1kg
Hodím vám úplný odkaz na hlasování ..už nemusíte kopírovat adresu Svatba Ajky |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.