Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Andreya &Domi99,Pati07,Adeli10 | 44721 |
|
|
Re: :o)))30.12.2007 10:21:18
Jdu poprosit o radu. Evibou, jestli sem ještě nakukuješ. Chtěla bych si pořídit ten Orbitrek. Mám to risknout objednat přes net nebo je lepší kamenný obchod? A jaká značka je držák. Nerada byh to pořád reklamovala, kvůli závadám.
Nemáte zkušenosti s objednáváním na netu nebo TV shopu? Nemám odvahu do toho jít. Díky za každý info. A snad po novým roku najdu motivaci a skočím do vašeho vlaku. Zatím se spíš pasu na cukroví a kila stojí:-( |
| MÍŠA&FÍK | 38466 |
|
|
:o)))30.12.2007 0:57:27
![]() |
| MÍŠA&FÍK | 38466 |
|
|
:o((30.12.2007 0:56:35
![]() |
| Eowyn+děti | 18936 |
|
|
Re: hezký večer30.12.2007 0:55:41
jejda, tady je plno - tož dobrou noc!
|
| Eowyn+děti | 18936 |
|
|
Re: hezký večer30.12.2007 0:52:39
Ahoj Dani, tak teda třetího :o)
Chtěla jsem vám ještě napsat, at si dáváte pozor na nákupy v supermarketech - hlavně asi v Tescu. Já tam byla dva dny po sobě (potřebovala jsem na Simču bundu a bála se ji koupit bez ní) a za ty dva nákupy mi na 3věcech naúčtovali o 88kč víc, než měli. Kupovala jsem si podprsenku, to mi naúčtovali o 30kč víc, pak sprej na vlasy pod žehličku a to naúčtovali o 20kč víc. A nakonec tu bundu o 38kč víc. O všechno jsem se s nimi dohadovala na informacích - nakonec vysázeli na stůl pokaždé peníze s naštvanou omluvou. No, neskutečný. VYDUPEJTE SI CENU, KTERÁ JE NA LÍSTKU U VĚCI NEBO NA REGÁLE - tu cenu jsou povinni dodržet, ikdyž se vás snaží obalamutit, že to tam je chybná cena a blábláblá když tohle udělají každému třeba i jen druhému zákazníkovi, tak se jim ty slevy docela vrací :O(((( |
| MÍŠA&FÍK | 38466 |
|
|
:o))30.12.2007 0:50:50
![]() |
| Dana11 | 44177 |
|
|
Re: hezký večer30.12.2007 0:48:24
EO sociální jistoty, to je to nejlepší...
a na startu jsem až od 3.1.08, po Silvestru to nezvládnu, a koukám že na hubnoucí diskusi asi nejsem, to jsou teda hlášky.... uvidíme, jak mám víc času, tak se nekontroluju, ale zvážím se. tak jdu, mějte se, jsem holka pracovitá, že? |
| Eowyn+děti | 18936 |
|
|
Re: hezký večer29.12.2007 22:57:06
Ahoj holky, letím okolo jen na skok.
Musím vám napsat, jaký jsem prase nechutný - 2dny o Vánocích jsem se nehlídala (NO, NEHLÍDALA, CPALA JSEM SE JAK NEZAVŘENÁ) a stálo mě to 2kg na víc!!! za dva dny!!! Pak jsem se teda přiškrtila, jeli jsme ke tchánům a já tam nehřešila a zajela jsem jejich nový rotoped, takže jsem se vrátila bez těch 2kil. Ale mám hrůzu ze Silvestra, jdeme ke známým a tam je vždycky ňaminek - ikdyž jeden večer není dva dny, že jo? to snad nebude tak hustý. Už se těším na 1. leden až se do toho tady všechny obujeme, to bude fofr, to bude vzájemná podpora, jupíjupíjupí. S Dagmarkou jsem se viděla, je na chaloupce, vrací se až po Novém roce. Víte co mi dala k Ježíšku? - krásné krajkové bokové kalhotky - prý do těch kapsáčů, co do nich chci zhubnout :oDDDD...udělala mi radost! Tak se tu holčinky mějte, omlouvám se, že jsem nedočítala, ale jezdíme pořád někde, počítač vidím ted na chvilinku. ALE 1.1. ČEKÁM NA STARTU!!!! A VŠEM DO TOHO NOVÉHO ROKU PŘEJU JEN A JEN ZDRAVÍ, ÚSPĚCHY A SAMÁ POZITIVA A SOCIÁLNÍ JISTOTY :O) |
| Ajka Kuba 89, Maki 96, Adi 09 | 18094 |
|
|
Re: hezký večer29.12.2007 22:31:43
Mravenečku, jsem na tom stejně..ale od ledna se do těch kilogramů opřu....chybí mi discíplina, abych se krabici s cukrovím vyhla:-))
a prosím o další hlasy http://www.svatebni-centrum.eu/soutez?id=76 |
| mraveneček +2 | 39127 |
|
|
Re: hezký večer29.12.2007 21:11:03
Ahojky :))
Tak trochu jsem teď s malou bojovala s bacilama a přiznám se, že i dost baštila(hlavně cukroví :(. No koledovala jsem si. Mám nahoře asi 3kg :(((.Nicméně právě nasedám na rotoped a snad něco alespoň do vážení z toho ukousnu. Dneska jsem si v H&M koupila ve slevě nové kalhoty 3/4 na jaro, ale menší...tak mám co dělat....No, nemohla jsem je tam za těch 299,- nechat přeci :)) Eowyn,Dagmarko a ostatní...jak jde hubnutí..jste silnější než já?Ne v kg samozřejmě :))) |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.