Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| MÍŠA&FÍK | 38466 |
|
|
:-)))29.12.2007 21:08:20
![]() |
| Dana11 | 44177 |
|
|
Re: hezký večer29.12.2007 21:04:13
to je teda! Jen si postěžuji a jde to.
jdu vyndat prádlo z pračky, musela jsem prát protože manža nemá již žádnou uniformovanou košili, tak říkám bílým košilím do VIPky, jak já nesnáším žehlit košile... |
| Dana11 | 44177 |
|
|
hezký večer29.12.2007 21:02:10
Ahoj Janutko
koukám, že se tady taky marně pokoušíš něco vložit. Je to k vzteku, mám chvilku čas a ani za dvacet minut se mi to nepodařilo, tak jsem zvědavá nyní. Po očku koukám na moje oblíbené filmy z doby francouzských ludvíků, historie to je moje tak znova vkládám |
| Januta | 46850 |
|
|
Re: :-))))29.12.2007 20:55:05
Ahoj Ajko, Danuško, Míšo, Nesulko, Mravenečku a všechny další, které příjdete, posílám vám pozdrav, včera jsem byla u kadeřnice, taky u Lendulinky na nehtíkách takže se konečně zase cítím docela hezká, upravená a mám radost ze života, Adélka se mi vrátila v pořádku z diskotéky, vždycky trnu, když jede do té mizerné Unhoště, protože přijíždí až ranní autobusem v 6. tak mám strach, co se za tu celou noc může všechno stát. Tak vám přeji hezký večer, ahoj J.
|
| Januta | 46850 |
|
|
Re: :-))))29.12.2007 20:34:02
Ahoj Ajko, Danuško, Míšo, Nesulko, Mravenečku a všechny další, které příjdete, posílám vám pozdrav, včera jsem byla u kadeřnice, taky u Lendulinky na nehtíkách takže se konečně zase cítím docela hezká, upravená a mám radost ze života, Adélka se mi vrátila v pořádku z diskotéky, vždycky trnu, když jede do té mizerné Unhoště, protože přijíždí až ranní autobusem v 6. tak mám strach, co se za tu celou noc může všechno stát. Tak vám přeji hezký večer, ahoj J.
|
| Januta | 46850 |
|
|
Re: :-))))29.12.2007 20:31:17
|
| Ajka Kuba 89, Maki 96, Adi 09 | 18094 |
|
|
Re: :-))))29.12.2007 11:08:59
Danuško, minuly jsme se... včera jsem na nikoho nečekala...jen jsem byla vzhůru:-)
Holky, poprosím o hlasování, protože nám to nějak nepřibývá http://www.svatebni-centrum.eu/soutez?id=76 |
| Dana11 | 44177 |
|
|
Re: :-))))29.12.2007 1:59:59
Míšo, Ty asi i bez řečí toho hodně povíš, co, Sedím, čekám na Ajku a ten Tvůj smajlík na mě tak nádherně vejrá, je bezva
|
| Dana11 | 44177 |
|
|
Re: hezké ráno29.12.2007 1:54:48
Jé ahoj Ajko, co Ty tady? Zase na někoho čekáš?
|
| Dana11 | 44177 |
|
|
hezké ráno29.12.2007 1:53:34
Ahoj Hubnulky, já jsem tak utahaná, mám toho plné kecky ale ten fofr mě moc baví. Atmosféra v prácí výborná, Litvínovu se zatím v hokeji daří, tak to docela jde, až na tu únavu. Když jsem na bruslení a nechodí lidi, tak se kolikrát chytnu jak klimbám, to musí být na mě pohled, když mě někdo takhle vidí. Ještě trochu větší mazec bude v lednu, to má být 6 hokejů, normál jsou 4, tak proto nikde nic nestíhám. A teď o prázdninách je přidané bruslení i ve svátcích a obyčejných dnech, tak proto já jsem od rána od 7 hodin do 8mi večera v práci, pouze s dvouhodinovou polední přestávkou.
Daly jste sem nádherný fotečky, Nesulko Nika Tě za chviličku přeroste, co? Jsem moc ráda, že se Vám Vánoce vydařily, u mě taky moc, kluci mě hodně překvapili, je vidět, že nějaký základ mají, víte jak jsem se bála. Jsme na hubnoucí diskusi, tak já zatím od posledního hlášení nepřibrala, ale bojím se, bude to z toho pracovního kvapíku a potom z klidu přiberu raz dva, no snad ne. Hubnulky mažu do postele, mějte se moc hezky a brzy zase nashle, A NEPŘEJÍDAT SE, NA SILVESTRA TANČIT! hihihi, ahóóój |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.