| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Ostatní : Vážím 100 kg - akce start

Akce start - Deníček

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 800] Názory 801810 z 78041  [Dalších 77231 >>]
Ajka Kuba 89, Maki 96, Adi 09 18094

Re: :-))))

29.12.2007 1:43:25
Danuško, naháním tě...říkala jsi, že jdeš ještě dočítat tady...
MÍŠA&FÍK 38466

:-))))

28.12.2007 16:02:58

holky

27.12.2007 0:06:20
poprosím vás o hlasování o tu svatbu, zatím jsme první, ale o svátcích nám moc hlasů nepřibývalo....

http://www.svatebni-centrum.eu/soutez?id=76
mraveneček +2 39127

Re: pěkné sváteční dopoledne

25.12.2007 21:37:55
Ahojky holky :))

Tak u nás se Štědrý den také vydařil,akorát, že malá byla nejvíce nadšená ze stromečku.K čemu prý nějaké dárky

Nakonec i na ty dárečky došlo.Většinou se jí líbili.Pouze autíčka na setrvačník-sanitky...od našich se bála a schovávala se mi do klína(pštrosík malej).

Dnešek jsme strávili u tchánů a asi po vzoru poloviny národa jsme měli k obědu svíčkovou s knedlíkem,no přijdu si jako....ještě, že jsou ty svátky jen jednou do roka.

U tchánů se s Ježíškem pokračovalo a opět zabodoval stromeček a dárky jen tak okrajově
No, zatím koukám...malá je nenáročná

Nesulka+Niky+Vil 6785

Krásné Vánoce

25.12.2007 20:25:39
Všem přeji ještě jednou krásné svátky.

U nás vše proběhlo skvěle, Nikča nadšená. Na štědrý den jsem byli v ZOO, tak to bylo skvělé rozptýlení, krásně jsme vymrzli a doslova jsme se vrhali na večeři. Ježíšek přiletěl na čas, dárky vybral skvěle.
Dnes jsem byli dopoledne bruslit, Nikča stála na bruslích po druhé v životě a dokázala pomalu sama bez opory objet celý stadion. Odpoledne jsme slavili s mojí mamčou a před chviličkou dorazili domů :o)
Jen to jídlo je náročené, mám nahoře nejmíň dvě kilča :o(

pěkné sváteční dopoledne

25.12.2007 11:16:25
Už je po všem.......dárky super, mám tři noční krémy, už se nebudu večer mazat Indulonou na tvář a plno malých milých dárků....a děti byly spokojené, dostaly, co chtěly...ale letos jen tak lehce, žádné drahé dárky se nekonaly...ještě vyrazíme pro pekárnu, po vánocích, protože teď už nebyla...dostali jsme na ni penízky od našich.
Štědrý den proběhl klidně a letos bez Vanische...tchýně mi dala rtěnku, zrcátko a čajový horoskop...a můžu si ještě něco koupit, přispěje mi na velký dárek, jen jsem nikam nestihla jít...asi si koupím kozačky a kabelku..

Holky, poprosím vás hlasování, o vánocích přibývá Simoně a Radimovi více hlasů, než-li nám :-(..tak otravuji i ve svátečních chvílích

pěkné sváteční dopoledne

25.12.2007 11:16:10
Už je po všem.......dárky super, mám tři noční krémy, už se nebudu večer mazat Indulonou na tvář a plno malých milých dárků....a děti byly spokojené, dostaly, co chtěly...ale letos jen tak lehce, žádné drahé dárky se nekonaly...ještě vyrazíme pro pekárnu, po vánocích, protože teď už nebyla...dostali jsme na ni penízky od našich.
Štědrý den proběhl klidně a letos bez Vanische...tchýně mi dala rtěnku, zrcátko a čajový horoskop...a můžu si ještě něco koupit, přispěje mi na velký dárek, jen jsem nikam nestihla jít...asi si koupím kozačky a kabelku..

Holky, poprosím vás hlasování, o vánocích přibývá Simoně a Radimovi více hlasů, než-li nám :-(..tak otravuji i ve svátečních chvílích

Januta 46850

Re: :o)

24.12.2007 23:19:22
Všechny vás zdravím po Ježíšku. Děti byly spokojené,. Vojta říkal, že to byly hezčí Vánoce než vloni, asi se mu moc líbí ten hrad z Lega, který ještě teď staví. Tak hezkou noc, J.
MÍŠA&FÍK 38466

24.12.2007 18:36:32
Vše nachystané, jdu připravovat rybku...... jen jsem chtěla nakouknout a poděkovat za další príma rok tady s vámi..... :-))))

Díky a hezký večer !
MÍŠA&FÍK 38466

24.12.2007 14:41:19

KDO SI ZATANČÍ ????
[<<Předchozích 800] Názory 801810 z 78041  [Dalších 77231 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.