Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| mraveneček +2 | 39127 |
|
|
Re: Krásný den.22.12.2007 20:23:24
Danuško - říkala jsem si, škoda, že jedu jen na otočku a všichni máme takový ten předvánoční kalup. Ale v příštím roce se domů snad dostanu častěji.Přeci je jen Týnka už trochu větší. Pak tě pozvu někam na kafíčko nebo vínko :)).
|
|
|
Re: Krásný den.22.12.2007 20:20:09
A má rekapitulace.Za loňský rok jsem dala do září dolů 12,5kg.Bohužel, teď už to dělá jen 10kg.A to i díky Vám a moc všem děkuji za podporu :)Ale i tak jsem za to vše ráda a od ledna na to skáču znova.
A protože mi hned 2.1. odjíždí Ota na služebku, tak tu nebude ani pokušitel..:).Já jak vidím , že si něco dává ke kávičce, tak je konečná.Teda alespoň zpočátku.Takhle si zvyknu a po pár dnech budu odolnější....hahaha,smělé plány,co? Mám v plánu dalších 6-10kg a pak hurá opět těhotnět a nabírat :))))Prostě to bude príííma rok a už se na něj těším. |
|
|
Re: Krásný den.22.12.2007 20:15:08
Ahojky kočky :)))
Také Vám chci popřát krásné vánoční svátky, spoustu splněných přání, pohody a životního elánu... My se dnes odpoledne vrátili z Litvínova( byli jsme tam jen na otočku, předat dárky).Naši si Týnku užívali, i když jen krátce... Janutko - Týnka ten den spala opravdu jen 15min., já nevím kde se ta energie v ní bere...Další den spala 1h a dneska 45min v autě(ale tam není takové pohodlí). Dneska už chrupčí.Taťka šel na narozeninovou oslavu a já si tu dodělávám poslední restíky... |
| Dana11 | 44177 |
|
|
Re: Krásný den.22.12.2007 19:46:40
Ahoj moje Hubnulky
čtu tady takové krásné nadpisy ale čus, bus kočky vede, je vidět, že to s námi ještě není tak hrozné když Jituška nám říká kočky. Ale znám krásné pravidlo každé ženy, protože ta si musí být svou krásou jistá!!! Vidíte jak to obcházím? Tím pádem oznamuji, že pravidelné hubnutí začíná v lednu!!§ Mě to fakn jinak nejde, chodíme na procházky, tam je klobása, svařáček, medovina, ochutnám jen ždibeček, ale je to katastrofa. Nejhorší byla podniková obědovečeře, nic o tom nevím, ale bylo to zlé, myslím že prase sežere míň. Ale má to jednu slunnou stránku, moc se těším, že tady zase s Vámi začnu, udržování je u mě blbost. Jani díky ale není to tak hrozné. Mám puštěnou telku a ty zprávy, je to hrozné Máte již doma betlémské světlo? Já ho zase mít nebudu, je tady od 16 hodin a to jsme všichni na hokeji a Vládík by s ním podpálil celý Litvínov. PFky máte nádherné, v noci se zkusím tam podívat, snad se mi povede něco aspoň napsat, ale jinak mi stačí, když je mám od Vás, díky |
| Lygie(Dan,Niky,Anička† a //) | 53908 |
|
|
Krásný den.22.12.2007 17:58:24
I já bych ráda popřála krásné prožití svátků vánočních a správné vykročení do roku 2008. Přáníčko jsem také nedělala, protože na to nějak nebyl čas a energie. Mám v hlavě vysloveně hukot, nejen cvičení mě zaměstanává, ale také přípravy na Štědrý den, protože manžel k nám pozval tchýni a babičku a jsem z toho nervozní, protože čekám, co se z toho vyklube za průser, ale jsou to poslední Vánoce, co budou slavit tady ve Dvoře (o prázdninách se stěhují), takže jsem nic nenamítala ač nezastírám, že z toho mám docela nepříjemný pocit. No dnes asi začnu balit dárky, už je docela na čase :o)
Tak se tu mějte moc krásně a držím palečky, aby vám Ježíšek nadělil jen samé pěkné dárky ze kterých budete mít jen opravdovou radost a hlavně, aby celé svátky proběhly jen v klidu a v pohodě jak se na svátky patří. |
| Jitk@ | 46489 |
|
|
ČUS, BUS,kočky!!!22.12.2007 17:16:00
Přeji hezké odpoledne!
I já vám jdu popřát krásné vánoční svátky!! PFko nedávám, já nejsem tak šikovná jako vy. Máte je moc hezká! MAJDI, trefila ses přesně :-((( |
| Januta | 46850 |
|
|
Re: Hezký den!!!22.12.2007 12:51:29
Pohodi, Renatko, Eowyn,máte krásná vánoční přáníčka. Já také přeji všem Hubnulkám, jejich dětem i jejich rodinám hodně zdraví a krásné a spokojené Vánoce.
Danuško, Tobě obvzlášť hodně zdraví a pohody, protože jsi takový milý a obětavý člověk se srdcem na dalni. Ať už Tě žádná kyčel ani záda netrápí a zlí lidé ať se Ti vyhýbají. Majdi, 16 kg dole je úspěch, nevěděla jsem, že jsi měla o tolik víc, gratuluju a přeju to, co všem, zdraví a pohodu. |
| *Renata* | 32782 |
|
|
Re: Hezký den!!!22.12.2007 12:26:16
....a ještě mám jedno
![]() |
| *Renata* | 32782 |
|
|
Re: Hezký den!!!22.12.2007 12:22:06
Pohodi, čekám na tebe :-))))))
|
| *Renata* | 32782 |
|
|
Re: přeji hezké ráno22.12.2007 12:21:09
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.