Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Pohodička | 41428 |
|
|
Re: přeji hezké ráno22.12.2007 11:20:14
![]() |
| Eowyn+děti | 18936 |
|
|
Re: přeji hezké ráno22.12.2007 11:15:31
Ahojky, děkuju všem za přáníčka a všem na koho nemám mail, tak bych chtěla tady popřát KRÁSNÉ, POHODOVÉ VÁNOCE A DO NOVÉHO ROKU ZDRAVÍ, LÁSKU SPOKOJENOST A VŠE NEJ
![]() |
| Majda a Vojtíšek | 45786 |
|
|
Re: přeji hezké ráno22.12.2007 7:34:20
ten termín je 7.-11.5.2008
|
|
|
Re: přeji hezké ráno22.12.2007 7:33:30
Holky, těším se, až zas bude nějaký srazík. Myslím ale, že jak jste plánovali termín na Horalku, tak já mám předplacenou Francii. Jedeme tam s kamarádkou od 7. - 11. ř. 2008. Určitě ten samý termín, co je Horalka, že jo? ( při mý smůle...)
No nic, užívejte poslední Adventní čas, já jdu na to balení. |
|
|
Re: přeji hezké ráno22.12.2007 7:28:19
Ahoj kočky,
tak konečně i já jsem se dostala k počítači. V práci nám nasadili zběsilé tempo a včera už jsem myslela, že někde padnu po cestě do práce. od úterka mám horečku a jak jsem vždycky nechápala, jak někdo nedokáže zastavit a normálně si zamarodit, tak tento týden jsem měla možnost to poznat. Letos asi fakt poanu rovnou pod stromeček. Aspoň dárky že mám, ještě že existuje internet:-)))). trochu jsem si tak bilancovala a říkala si, že jsem tady s Vámi už skoro 2 roky, poznala jsem moc báječnejch lidí a jsem fakt ráda, že mě napadlo že sem před těma 2 rokama proklikat.Taky jsem ta ty dva roky zhubla 16 kilo. Abych se dotala do normální váhy podle toho, jak mi spočítal bodystat, tak mi chybí ještě 4-8 kilo, to snad dám příští rok. Když občas potkám někoho, koho jsem dlouho neviděla, tak koukají a chválí, dělá mi to samozřejmě dobře. Však jsou tady lidi, kteří jsou velkým vzorem. Chtěla jsem Vám všem moc poděkovat, popřát krásné a šťastné Vánoce a hodně zravíčka, taky ten příští rok 2008 aby byl úspěšný a bez nervů. Díky všem, kdo mi posílají info maily do schránky, aspoň tuším, co se tu děje. I když teď moc nepíšu, občas sem ráno nakouknu a přečtu si, co je nového. většinou se začtu tak, že pak už nestihnu odepsat. Dneska jsme si přivstala, chystám se zabalit dárky, dokud dráče ještě spí. Pak už nebude šance. Zítra ještě čekám návštěvu, večer bych chtěla ozdobit stromek a pak už končím. letos jsem ani nepekla, jenom rohlíčky, sušenky a perníky. Ty jsme s Vojtou minulý výkend zdobili. ![]() |
| Dana11 | 44177 |
|
|
Re: přeji hezké ráno22.12.2007 1:23:39
![]() |
| Dana11 | 44177 |
|
|
přeji hezké ráno22.12.2007 0:52:53
zdravím vespolek
tak a máme poslední víkend před Vánocemi, již se pomalu zklidňujeme, a shon bude pomalu za námi, ale je to pravda? Snad ano ale nevěřím. Říkám to podle mě, chodíme si po návštěvám, ochutnáváme si cukroví a pohodu a ouvej, manža se teď večer ptá, zda ještě 24.12 pojedeme ráno do Teplic, do Hypernovy. No nekoply by jste ho? Já jo ale červíček hlodá, tak asi pojedeme. Co, salát, pomazánky a polévka budou hotové, tak snad chuťovky, řízky a chlebíčky zvládnu. Jsem vůbec na hubnoucí diskusi? Už mlčím§ Zítra jdu do práce a skončím až 2.1. Jdu si tam odpočinout, je tam větší klid než doma. Ale doma je to hezčí!! Já dokážu sedět v obýváku i dvě hoďky a čučet na výzdobu, mě se to tak líbí. Děkuji všem, které si na mě vzpomněly s přáníčkem, opravdu mě to moc potěšilo, je to takový hezký a kór když teď tak málo sem chodím, však to někdy dohoním. Ještě připomínám, v pondělí je úplněk, půjde někdo do vloček? Hihi to je otázka co? Jdu dočíst, ať jsem aspoň něco málo v obraze. |
| Pohodička | 41428 |
|
|
Re: Hezký den!!!21.12.2007 22:00:06
Jééé holky, děkujeme za pochvalu !
Všechny dětičky jsou hezký...hlavně když spí, že :o) Renčo, co je?....nejde to??....čekáš snad na mě ???....hi hi |
| Ajka Kuba 89, Maki 96, Adi 09 | 18094 |
|
|
Re: Hezký den!!!21.12.2007 21:19:29
Holky Vám i celým Vaším rodinkám krásné vánoce
![]() |
| *Renata* | 32782 |
|
|
Re: Hezký den!!!21.12.2007 21:13:49
Krásný večer všem
Pohodi, Michalka je ti fakt hodně podobná. Myslíš, že tentokrát zase začneme hubnout spolu???? :-)))) |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.