Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| *Renata* | 32782 |
|
|
Re: Hezký den!!!21.12.2007 21:13:49
Krásný večer všem
Pohodi, Michalka je ti fakt hodně podobná. Myslíš, že tentokrát zase začneme hubnout spolu???? :-)))) |
| Dagmarka01 | 73900 |
|
|
Veselé nemlsací vánoce a příznivý Nový rok21.12.2007 19:22:34
Ahojda ještě znovu děkuji za přáníčka.Loučím se ,letos už Vás nenavštívím.Odjíždím ráno na chalupu(do neděle teda ještě pracuji)a vracíme se až 2.1.Dám si předsevzetí:naučím se v Novém roce pracovat líp s tímhle hranatým kamarádem a pošlu nějaká fota.
Takže ,mějte se všechny báječně,moc nemlsejte,relaxujte a užívejte si klidu a pohody s celou rodinou..Na Silvestra se aspoň trochu namažte :-))) Tak Čauky za rok... Eowyn na fotečkách ti to sekne,jen tak dál.Tomáš určitě slintí... Držím ti pěstičky. |
| Januta | 46850 |
|
|
Re:Mravenčku,21.12.2007 14:50:54
tak jak dneska Týnka spinkala? Dočítala jsem, jak jsi psala, že malá usnula venku na 15 minut a že tím už je po spaní a že ses tak těšila na klidnou chvilku bez Píděte. Dneska se to podařilo? Já se zase těšila na klidné dva dny bez Vojtíka, protože mám šílený skluz ve všem, nakupování dárků, balení dárků, úklid. Ale Milan zavolal, že si Vojtu ezme k sobě až v sobotu v poledne, protože jede k příbuzným na návštěvu. Říkala jsem si, proč ho nevezme k příbuzným sebou, ale zase jsem se lekla, že když s ním budu manipulovat, začne říkat "neorganizuj mi můj život" a pod., tak jsem se s tím smířila.
|
| Januta | 46850 |
|
|
Re: Pohodičko21.12.2007 14:43:03
Pohodičko, ty Tvoje malá holčička je úplně jako by Ti z oka vypadla, jak jse Tě poznala v té Ikei na srazu, tak ta malinká má úplně stejný obličejíček. Zůstala jsem na to koukat úplně překvapená, že se to tak povedlo. Přeji vám celé rodině hodně zdraví a štěstí a užijte si pohodové Vánoce.
|
| mraveneček +2 | 39127 |
|
|
Re: Pohodičko21.12.2007 14:20:27
Pohodičko ,
Nádherné holčičky máš :)). Lilly- také bych se nebála růstu svalů....Ty svaly ti naopak pomůžou k lepšímu spalování a pokud nebudeš mít nějakej super trénink s výživou, tak nikdy ani nijak bůhvíjak nenarostou :)) |
| Ajka Kuba 89, Maki 96, Adi 09 | 18094 |
|
|
Pohodičko21.12.2007 14:01:55
máš krásné cácorky:-))
Jituš, díky, koukala jsem na Eo..chci také dolů pár kilo :-)), sluší jí to |
| Ajka Kuba 89, Maki 96, Adi 09 | 18094 |
|
|
Pohodičko21.12.2007 14:01:55
máš krásné cácorky:-))
Jituš, díky, koukala jsem na Eo..chci také dolů pár kilo :-)), sluší jí to |
| Pohodička | 41428 |
|
|
Re: Hezký den!!!21.12.2007 13:13:17
Nazdárek Šikulky :o)
Jdu Vás jen pozdravit a popřát všem krááásné a pohodové vánoce !!! A jestli do Nového roku neprasknu, tak mě tu máte zas a už snad konečně začnu i hubnout :o) Jestli jsem to ještě nezapoměla a povede se, tak posílám fotečky cácorek ! Michalka je hodňoučká a doufám, že to tak zůstane :o) A Anetka je pořád děsnej čertik, ale bez ségry ani ránu :o) ![]() ![]() Mějte se krásně a moc nepapejte, nebo dopadnete jako já !! PA PA |
| Jitk@ | 46489 |
|
|
Re: dobré ráno!21.12.2007 8:45:06
Ajko,
Ea má fotku na rodina.cz/hubneme. |
| Jitk@ | 46489 |
|
|
Hezký den!!!21.12.2007 8:39:31
Tak původně jsem přišla s omluvou, že mě to sem včera nechtělo pustit, příspěvek se ne a ne odeslat, pak už mě to pro změnu neznalo vůbec :-((( A teď koukám, že tu jsem snad 4x, hihihi. Ale fakt to nešlo :-)))
LILY, neboj, i když hubneš a cvičíš, tak žádný svalovec nebudeš. Pouze zpevníš tělo a zabráníš příliš velkému uvolnění kůže. Ono, aby se Ti vytvořily svaly ala Arnold, tak podle mého názoru, k tomu musíš mít ještě přízpůsobenu stravu. Věř, že tady holky, hubnou, cvičí a jsou tu jenom samé kočky. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.