Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| mraveneček +2 | 39127 |
|
|
Re: Hezký dnešní den19.12.2007 12:07:59
Čus sousedko, no mě už by se ven také nechtělo.Těšila jsem se na klídek doma až bude pídě spát a ono se nekoná :(((
No, hlavně, že jsem v teple.. |
|
|
Re: Hezký dnešní den19.12.2007 12:05:52
Mńam,mňam pstroužky bych si také nechala líbit.Já si udělám kuřecí řízeček a kousek kapra ochutnám.Já mám problém, jak v něm cítím vodu a bahýnko, tak mi nechytná.
Ale už ho máme od víkendu na mrazáku a to také prý trochu pomáhá, že není čerstvý.Pak jsem někde včera vyčetla, že když se naloží den předem do mléka, tak tu bahenní chuť to má pohlit.Pak prý jen opláchnout a normálně obalit.No možná to vyzkouším.Já na něj minulý rok vymačkala snad půl citrónu :)))) |
| MÍŠA&FÍK | 38466 |
|
|
Re: Hezký dnešní den19.12.2007 12:05:37
MRAVENEČKU, sousedko, ahoj..... :-)))))
Mě čeká vycházka teď, chci dojet koupit vstupenky do DJKT...jako dárek pro tchýni a jejího přítele. Ani se mi ven, přiznám se, nechce...... :-///// |
| MÍŠA&FÍK | 38466 |
|
|
Re: Hezký dnešní den19.12.2007 12:03:34
Chi chi chi !!!!
Danuško, tos mě pobavila........ :-))))) My na vlastnoruční výlov NAŠTĚSTÍ spoléhat nemusíme, my je koupíme....... v rybárně..........NUDA, co ????? Ale třeba by nám při pytlačení lépe vyhládlo, že ???? Zkusím o tom popřemýšlet.......................................... :-))))) |
|
|
Re: Hezký dnešní den19.12.2007 12:03:14
Ahojky holky :))
Tak sem se vrátila úplně zmralá z venku.Týna mi tam usnula a spala 15min bež jsme dorazily domů.Po přendání do postýlky je čilá.....uááá,to už dnes nebude spá.to jsem si naběhla. Eo....také se přimlouvám za fotečku...já chci další inspiraci...!!! Já od hlášení dala dolů pár deka...snad to ještě půjde.I když teď okolo těch vánoc budu ráda, že se udržím -+500kg.Ale po Novém roce se hlásím do akce Renatka :)) Musím dát dolů ještě pár kilčo, než se zas rozhodnu přibýrat těhotenstvím...hahaha :)))))))) Takový kolotoč co? |
| Dana11 | 44177 |
|
|
Re: Hezký dnešní den19.12.2007 11:55:54
Jó tak pstruhy, to je teda dobrota, dokonce vím, že se můžou chytat až od 16.4, na moje narozky. V tesle na Moravě jsem měla technologa a ten se narodil ve stejný den jako já, jen byl mladší, ale narozky jsme spolu nikdy neslavili, protože byl rybář a vždy toho 16tého měl dovču, lovil ty pstruhy!!
|
| MÍŠA&FÍK | 38466 |
|
|
Re: Hezký dnešní den19.12.2007 10:08:18
Ahojky...... :)))))
Danuško, to, že máš kluky pěkně naučené, to my už přeci dááááávno víme..... :-))))) Petr je na tom chuděra tak, že ten je rád, že je doma něco k jídlu - ten by i na štědrovečerní večeři bral cokoliv, hlavně, aby to bylo k snědku.... :-)))) Ale neboj, taková potvora, že bych servírovala chleba s hermelínem zase nejsem - budeme mít, jako klasicky, pstruhy na přírodno a bramborový salát. Když byl Filda mrně, odendavala jsem část a tu dělala zdravější - bez cibule, bez majonézy, jen s jogurtem,....apod. Tak já se jdu chystat na ty vánoce...... :-))))) Jo, ještě né, mám hlad - jdu snídat - aby se mi lépe hublo........ :-))))) Mějte se báááájo !!!!! |
| Lendul* | 37206 |
|
|
Re: Hezký dnešní den19.12.2007 9:31:56
Danuško, L to dokonce vmyslel. Dokonce chtěl udělat bramborovou kaši, tak jsem vymyslela ty šťouchané brambory se zeleninou.
Ale neboj, babičky nejsou tak milostivé a obě dělají svíčkovou... |
| Dana11 | 44177 |
|
|
Re: Hezký dnešní den19.12.2007 9:26:46
Jak to tak čtu Leni, tak Ti závidím, že Tvůj L s tebou tak drží, já kdybych udělala tohle, tak mě snad dají do blázince, Ty se máš. Jó je to fakt o stmelení v rodině. Mě jde pěkně šetřit, protože se na tom podílí celá rodina a vždy se dohodnem, ale jak je to o jídle, to jsem skončila, Vládík je hubený a žere, kluci jsou akorát a žerou a manža nyní zhubnul ale taky, to se říct netroufám, ale taky ž..., hihihi, tak jediná tlustá jsem já a prý nejsem, tak jak to má dělat?
naplánovat si dovču a to pak půjde samo. Jdu rozhazovat korunky, pápá |
| Lendul* | 37206 |
|
|
Re: Hezký dnešní den19.12.2007 9:04:30
EO, to je super, že si všimla - to už bys nám tedy mohla ukázat fotku postavy! ;-)
Ad přípravy na Vánoce - všechno nechávám na víkend - v sobotu dodělám nepečený druh, v neděli uvařit brambory a udělat salát (tento rok kvůli Vice bude zdravý ;-) bez majonézy, jen rozmačkané brambory s uvařenou zeleninou - mrkev, hrášek, kukuřice), maso koupí L, budeme dělat přírodní plátky (taky kvůi Vice) a vepřový nechci - takže my vlastně letos budeme mít zdravou večeři. V neděli mě ještě čekají vánočky a štrůdly. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.