Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lendul* | 37206 |
|
|
Krásný den přeji!19.12.2007 8:58:26
Včera jsem se na rotoped nedostala, dnes mám taky práci a nevyjde mi to, ale zítra jedu u Ordinace ;-)
A mám radost, ačkoliv jsem včera na návštěvě dostala na ochutnávku cukroví, tak ne že bych odolala, ale neodrazilo se to na váze - od hlášení je 0,8kg dole. Do Vánoce ještě nějaký čas zbývá a po Vánocích mě zase čeká dřina... Ale to čeká nás všechny, že? U nás je dnes ošklivá zima a namrzlé střechy. A letošní zimu pod námi v bytě nikdo nebydlí a jsme pod střechou, tak je to znát - utíká teplo. Budu muset sehnat bačkory i pro sebe. A Vika potřebuje nové. |
| Eowyn+děti | 18936 |
|
|
Re: Hezký dnešní den19.12.2007 8:55:21
Dobré ránko,
tak vám musím říct, jakou mi ted udělala radost sousedka, potkáváme se jen na chodbě, zabalené do bund a šál a čepic a všeho a dnes mi sem přinesla na pohlídání mrně, že potřebuje někam doběhnout a jak mě viděla v domácím, tak se prý lekla, že jsem nemocná, že jsem tak strašně zhubla. Pak si vzpomněla že jsme byla u dietologa a uklidnila se, ale prý je to hodně vidět, no já mám táááááááákovou radost, jupíjupíjupí. Míšo, jsem s tě zase početla a nasmála se. Naši Simonu taky vzali do školy, ikdyž byla nekličkovací :OD, tak neboj. Co se týče odplutí na dovolenou - no, mám cukroví hotové (nakonec 5 druhů!! na to, že jsem řekla, že péct nebudu je to ažaž), dárky zabalené a ted takový to kapra, klobásy, vánočku (samozřejmě pro rodinu), veku....ach jo, kdyby to šlo objednat přes net :o) Takže hotovo taky nemám. U nás je slunečno, modro, ale strašný mráz :o( A to u nás ani nebyl Dagmarky manžel :ODDDD, hahahááááá, já jsem zase vtipnááááááááá :ODDDD Dášule, tak šup s fotkama do albíčka! Marti, tak zkus ten, co mám jíst já - je to tenhle a je docela poživatelný a je i dobrý opečený v topinkovači nebo zapečený se šunkou a sýrem jako toust. ![]() |
| Dana11 | 44177 |
|
|
Hezký dnešní den19.12.2007 8:39:13
U nás je stále stejně, trochu mrazivo a hodně smradlavo, stále máme inverzi.
Oni něco hnusného vypouští z chemičky, jak jedeme okolo ní, tak si držíme nosy. A takovou dobu, několik let to šlo! Konečně máme i druhý PC a snad se sem dostanu. Nějak večer usínám, je vidět že jsem již 14 dní doma a nesvědčí mi to, raději mám fofr. Dnes je takový poslední pořádající den na Vánoce. Cukroví do krabiček na rozdání a zbytek uložit, kamna jsou již čistá a ještě musím přetřít takové ty omaky od čokolády a hlavně vyžehlit, béééé a uklidit přebývající ozdoby, spíš vyhodit a rozdat, je toho hodně a jsou stále nové a hezčí. A nehubnu, olizuju a stále! Včera jsem dělala rohlíčky s krémem a polevou a to jsem toho nalízala, ale co mám dělat, když oni mi to suché nejí. A řeknu Vám denně mi toho sežerou kilo! A taky před psem to musím schovávat, stále ho chytnu na stole, už dostal na prd.. a není to nic platné. Holky já mám zkaženého i toho psa! Jak je to možné? Nevíte? |
| Lygie(Dan,Niky,Anička† a //) | 53908 |
|
|
Dobré ráno!!!19.12.2007 7:08:04
tak jsem posnídala :o((( Koupila jsem si na vyzkoušený nějaký celozrnný chléb FIT výrobce tesco je to takový ten opravdu tmavě hnědý kvádr... myslela jsem, že je to jen pár plátků a že to v pohodě sním do konce spotřeby, ach to je blivajs no takže to poletí do koše, protože to se nedá...
|
| MÍŠA&FÍK | 38466 |
|
|
Re: :-)))19.12.2007 2:21:59
Ještě vám sem musím "šoupnout" Macháčka......ať vám to není líto.....
![]() ![]() |
| MÍŠA&FÍK | 38466 |
|
|
:-)))19.12.2007 2:14:29
Já dokoukala Želary a jsem plna dojmů z toho tak náááádherného filmu......
Chjo ! Tak nedávná historie a tak zapomenutá.....a o hereckých výkonech ani nemluvím......asi nejhezčí film, co jsme za poslední dobu viděla..........viděla jsem ho už před časem, ale nadšení přetrvává....já ho prostě miluju.... :-))))) Jo, a jinak...když jsme na té hubnoucí diskusi.......rozhodla jsem se, že se sebou zase začnu něco dělat......tloustnutí už bylo dost, teď je na čase zase začít hubnout....tak mi, prosím pěkně, držte palce, ať jsem alespoň z části tak úspěšná jako vy všechny tady, Šikulky...... :-)))))) A jak u nás ???? Filípek se hrabe z nemoci, měl kašel a rýmu, už hóóóódně dlouhou dobu nebyl nemocný, vloni nechyběl ve školce kvůli nemoci ani jeden den....a před tím si to už ani nepamatuji......tak doufám, že máme zase na dlouho vybráno....ŤUKY*ŤUKY*ŤUK ! Zítra mám poslední volný den do Štědrého dne, pak budu od rána do večera v práci, tak jsem zvědavá, jak vše stihnu.......jak zvládnu vše a ještě být krásná a okouzlující na večerní koncert .....jdeme s kamarádkama na Jirku Macháčka ...už se táááák těším........toho taky děsně "žeru"...HIHIHIHI.....je to prostě Klasik !!!!! Plánujeme nějak se stylově "vyparádit".......aby to mělo nápad, styl a navíc nás z klubu nevyvedli, že pohoršujeme....to musím také ještě nějak domyslet.......asi si udělám něco s vlasama.....no, hlavně, abych nemusela dohola...... :-)))))) Teď mě napadlo - Dašovanko, psalas, že fotíš turné....Petra Bendeho ???? Jak se těšíte na Ježíška ??? Na mě ten můj, osobní, pořád naléhá, zdali už mám koupené ty kolečkové brusle, o které jsme si psala.....tak to je další úkol na zítra.....ale ono schánět v prosinci kolečkové brusle, toje skorem, jako poslat Maruš pro jahody.......jestlipak také narazím na 12 měsíčků.....no, už abych nejspíš vyrazila...den bude dlouhý..... :-))))) A to jsem se dušovala, jak budu mít v už na začátku prosince vše "pod střechou" a budu si jen užívat.....viď, Eowyn.....CHA CHÁÁÁÁÁÁÁÁ !!!!!! Já si tedy užívala...doteď.......uvidíme, jak se to vyvrbí dále...... :-)))))) Dnes jsme měli ve školce vánoční besídku, byla bááááječná, stejně jako ta mikulášská, Fík měl na obouch sólo, byla jsem zase jednou pyšná matka.....je tak príma sledovat ta šikovná mláďátka, což ????? No, pro zasvěcené...kličku stále neumíme.....UÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ !!!!! PĚKNĚ PROSÍM, SMUTNĚ KOUKÁM, NEUJMUL BY SE TOHO NĚJAKÝ DOBROVOLNÍK ZDE PŘÍTOMNÝ ???? Já asi nemám ty správné kličkovací geny......a navíc nemám ani chuť náladu a čas ho to učit......jen aby ho vzali do školy......když je v tomto směru dosud nevzdělán..... :-OOOO 15.ledna jdeme k zápisu....TO TO LETÍ......Kdypak jsme čekala v porodnici, až se bude chtít miminku konečně na svět......a ono už jde do školy..... :-)))) Jó, ty děti stárnou - ještě štěstí, že nás se to netýká..... :-))))))) My jsme stále krásnější a krásnější......jen ty špíčky kdybych schodila - to by byla teprve parááááda !!!!! Neměla bych na něco reagovat ???? Kvůli tomu jsem přišla....a nějak jsem se zakecala.................... Už jsme asi všechno zapomněla....nechám to na zítra.....jd na kutě...... :-)))) Dobrou noc.....a spěte v leže ! Ahoj zítra ! A kdo jste ještě neviděl Želary, určitě si je pusťte...bude vás mrazit....ale náááááádherně ! Pac a haf ! Michala |
| Ajka Kuba 89, Maki 96, Adi 09 | 18094 |
|
|
*********18.12.2007 22:42:35
dočítám vás, ale jdu do hajan...reagovat už nemám sílu
|
| MÍŠA&FÍK | 38466 |
|
|
Dagmarko,18.12.2007 20:00:37
co Zyrtec ???
Nebo nějaké jiné antihistamikum....nebo jak se tomu říká...prostě něco proti alergiím ??? Myslím, že od toho nejhoršího by to jistě pomohlo..... :-))))) Držím palce, ať se Ti brzy uleví a už se taky drbu...CHA CHÁÁÁÁÁÁÁ !!!!! Stačí napsat pupínek a já se drbu jak prašivej pes..... ![]() Přeji hezký večer všem.... :-))))) |
| Dagmarka01 | 73900 |
|
|
krušně18.12.2007 18:36:39
Ahoj holky,je mi hrozně.Šíleně jsem se opupínkovala asi alergie na cosi?????Všechno mě svědí,dokonce i uši.Nejsem si jistá ,ale možná to mám po sušených meruňkách,které jsem samozřejmě neumyla.Taky se k tomu asi přidaly veškeré vitamíny z ovoce a zeleniny co jím nahusto.Tak se drbu i v noci a manža ze mně šílí:-(((
Moc děkuji za Přítelíčka DĚKUJI ZA DUVĚRU:-D Jsem KO jdu si zalézt s knížkou a drbat se jako zablešenec :-(((((((((((((( |
| mraveneček +2 | 39127 |
|
|
Re: Přítelíček18.12.2007 8:13:26
Jinak přeju krásný den :))
Včera jsem se po dlouhé době držela trochu střídmě a hlavně bez čokolády a mám o 900g méně :)). |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.