| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Maminky na Blízkém Východě

(?)
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 906  [Dalších 716 >>]
& 21461
22.11.2010 14:08:09
Vendy, tvuj manzel je Holandan budete se stehovat do Holandska?
Persepolis 107413
22.11.2010 14:06:13
Jasně, tomu rozumím, že typická muslimská rodina, tě asi pod pokličku svého života moc nepustí.Ale mohla by jsi třeba napsat, jak různá omezení ovlivňují tvůj život, jak moc musíš chodit zahalená(pokud tedy musíš chodit zahalená)? Účastníš se třeba nějakých jejich svátků ? Zákaz řízení auta se týká i cizinek nebo jenom Muslimek? Jak hodně vnímáš odlišnost života tam oproti Evropě. Myslím z tvého pohledu. Co se ti tam líbí a co ti tam naopak nejvíc ztrpčuje život ? Je tam během roku nějaké období, kdy můžeš jít normálně s dítětem přes den ven( když nejsou ta 40 a více stupňová vedra). Existují krom koutků pro děti v nákupních centrech i venkovní atrakce nebo je to všechno soustředěno někam do klimatizovaných prostor? Cestujete po SA? Je běžné jet třeba k moři a vykoupat se tam nebo je to naprosto nemožné?
A nevychrlila jsem na Tebe těch dotazů moc?~t~
Tohle by mě třeba opravdu zajímalo. Pro mě je SA naprosto exotická země o které vím jenom to, že se tam těží ropa a že je to stát, kde se údajně striktně dodržuje šaría.
& 21461
22.11.2010 14:03:10
Ani, byt vecne stastny umi jenom "magor" i to je dost fama. A aby jsem tady neslovickarili, ja se priznam ze moc nechapu proc mi pises, jak taky patrim mezi ONY [rodice ditete s postizenim]. Jsem na nej pysna a hrda, jak je krasny a sikovna dite. Jen jem mam obcas chmury z jeho budoucnosti, a obcas jsem jenom proste unavena..
Vendy a dve holky 109075
22.11.2010 13:49:12
Ne nepletes.Jsem se o ne starala, ale v rodine jsem nebyla.A kdyby pozvali treba manzela, coz se stalo, tak ti nepozvou oba.Pak budou mit muzskou zabavu a zeny jsou nevim kde.O zivote v rodine moc nevim.Bylo by to jine, kdybych si Araba vzala, to asi bude moci popsat spis nekdo takovy
Anni&Annika 50178
22.11.2010 13:47:33
H&M...chtela jsem napsat, ze kdyz to umi oni, proc ne vsichni? Neni to neco, za co se stydet a pokud se nekdo z neceho takoveho raduje, proc ho nepodporit...
a ted uz fakt jdu, musim vyzvednout v servisu auto~3~
Vendy a dve holky 109075
22.11.2010 13:44:38
No jasne, akorat jsem tu s nima dva roky pracovala.Asi jsi necetla vsechny moje prispevky, coz jiste neni povinnost.Ale pak bys vedela lecos, ne jenom popisovani, jakou ma Veru radost z lidi.
& 21461
22.11.2010 13:43:25
Ani, ja myslim, ze ty o koze a ja o voze, ja to chapu jak to myslis..

To jak jsou pysni a raduji se rodice deti s nejakym postizenim mi fakt psat nemusis.. ~:-D
myš
  • 
22.11.2010 13:42:34
Vendy
nenech se odradit, některé neznají tvoje předchozí příspěvky a neví, kde žiješ a některé jsou prostě takové věčné kyselé kritičky :-)....a obzvlášť na anonymním internetu :-)

Dokážu si představit, že obchoďáky jsou jedna z mála zábav v Saudské arábii, jiná zábava a možnosti jako u nás tam téměř neexistují, co jsem se teda dočetla. Taky si myslím, že proniknout mezi místní muslimy musí být hodně těžké (obzvlášť pro nemuslimy), takže nějaké postřehy ze Saudské rodiny nám asi jen tak nenapíšeš. nebo se pletu?

Vendy a dve holky 109075
22.11.2010 13:38:50
~R^Jo, tak nejak.
Anni&Annika 50178
22.11.2010 13:28:10
H&M...ale prosim te, vzdyt si to cele procti znova /ja to zrovna udelala/~;) rozhodne se zde neminim stavet do pozice cloveka, ktery se musi nekomu z neceho obhajovat. Pro me je prispevek jasny, dalsi reakce nejasne~d~ me teda prijdou nektere az skodolibe a uplne od veci. Jsem rada, ze jsem v realnem zivote obklopena lidmi, co to citi stejne jako ja a jsou hrdymi rodici i pres to, ze maji treba postizene dite. Zrovna se na jednu takovou navstevu chystame a muzu ti rict, ze kdyz v nasi pritomnosti o synovi mluvi, jak zari a jsou hrdi za jeho kazdy pidi uspech. Clovek se raduje s nima....to si pak sakra vazis toho, co mas doma. A kdyz pak ctu nejapne poznamky jako co to je? Popis nakupniho centra? No tam rozhodne cas s ditetem netravim... A dalsi blbe poznamky typu..co se tu vytahuje svym ditetem, co to jako ma byt, moje je taky krasne, no a co?~k~....promin, to tu podstatu prispevku vidim jen ja? Myslela jsem, ze o ni jde a na tu jsem reagovala. Navic me zivot naucil tesit se z malickosti a radosti jinych. Vic uz z k tomu nemam co dodat~;)...
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 906  [Dalších 716 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.