| Ivuljenka | 98698 |
|
|
22.11.2010 7:01:38
a jinak takový příspěvek spíš patří na přední stranu do článků ne do diskuse
|
| Ivuljenka | 98698 |
|
|
22.11.2010 7:00:40
no Vendy sorry,ale já pořád nechápu to tvoje první téma? možná kdyby sis tam odpustila to ....se musím pochlubit a napsala tam prostě o tom jak se žije v Arábii - tedy celkově jak se žije v Arábii se vším všudy a ne jen,že o víkendech chodíš do center kde je zábava pro děti tak pak by ti tam nikdo nic hnusného nepsal, takhle sis to prostě "vykoledovala" sama. To téma je nic neříkající, není v něm o čem diskutovat,nepoložilas tam žádnou otázku nic jsi tam nesrovnávala s ničím jsi nechtěla poradit -nazvalas ho,že se jdeš pochlubit - to je takové trochu dětinské a tak ostatní i dětinsky reagovali
![]() |
| Dagmar Bartůšková | 37555 |
|
|
22.11.2010 6:57:32
Ale no tak, tady jsi to mohla schytat mnohem víc, thle bylo ještě dobrý...kašli na jedovatice,ju?
![]() |
| Vendy a dve holky | 109075 |
|
|
22.11.2010 6:02:17
Posilam ti pusu a
![]() |
| Loizička | 103698 |
|
|
22.11.2010 5:56:26
Vendy, posílám
. Diskuzi jsem teď pročetla a je mi fakt líto reakcí. Nechápu, jak někdo může vypustit, že Ti malou manžel unese a Tebe pošle domů.Hoď to za hlavu, lidi jsou v ČR fakt hodně závistiví. Většinou jsou to ti, kteří nikde nebyli, neznají jiné kultury, jejich reakí bývá útok, místo aby se třeba dozvěděli něco zajímavého. Jsou to takoví, co umí jen nadávat, nepřičiní se aby třeba někam dostali a čekají, co jim stát nasype do klína. A ten kdo něco má, nebo někde byl, tak je špatnej a i na hladkém skle najdou nějakou bublinu, aby se jim ulevilo. Počítám, že teď se obují do mě. Ale mě to nevadí. Koukám se na svůj život, abych to dotáhla kam chci já, splnila si své cíle a co si myslí ostatní je mi u perdele. A věř, že některým lidem v okolí to asi vadí. Protože o mě nic neví, tak jejich reakcí je, že si na mě vymýšlejí různá story a pomlouvají mě. Místo aby člověka nechali žít. |
|
|
22.11.2010 5:32:26
Vis co je mi lito?Ze tady nemaji vztyceny prostrednik ve znacich, ty by sis ho zaslouzila, muro.
|
|
|
22.11.2010 4:57:29
Taky pekne,zklamu te, ale to se mi nestane.Mam manzela z Holandska, dekuju za starost.
|
| Andel+2 dablici | 92488 |
|
|
22.11.2010 4:49:35
Pro Tenna/2 - v SAE se zije jinak, ale pocasi mame zhruba stejne. Ja jsem nic nekritizovala, jen jsem podotkla, ze uz je pocasi na chozeni ven.
|
|
|
22.11.2010 4:44:35
A moc dekuju par lidem, co se me tam zastalo.
Mel to byt poznatek, ze maji tady o deti fakt postarano a ze jsem se rozneznila nad dcerou je normalni.Jsem mama, ktera je rada, kdyz ji dite pochvali, ale kvuli tomu tam nejezdime.Beru ji i v compundu hodne mezi lidi, doma breci a nudi se.Necekala jsem tak zle reakce, nemuzu to rozdychat.![]() |
| Kirkland | 74921 |
|
|
22.11.2010 4:37:14
Kudlo
![]() Nestacim zirat co se tady seslo za lidi ![]() Vendy, kasli na to - my jsme casto zustavali zavreni cely den doma (Etiopie), protoze se ven nedalo. Kdyz jsem to kdysi v Cesku nekomu rekla, tak se mi dostalo asi stejne reakce jako ted tady Tobe. A kdyz jsem se ohradila, ze nase "doma" je ponekud jine nez 2+kk, tak jsem zase dostala vynadano, ze se chlubim ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.