| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Maminky na Blízkém Východě

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 510] Názory 511520 z 906  [Dalších 386 >>]
_Marcelka_ 65242
30.5.2007 2:45:06
Zapomnela jsem napsat,ze moje holcicka se jmenuje Isabelle a tak trochu patrim na Middle East,teda moje mimi.
_Marcelka_ 65242
30.5.2007 2:42:13
Presne vim,jak ti je!Taky uz toho pro me bylo na konci moc a to jsem jeste mela po terminu a kdyby jsi videla ty moje otekle nohy!No hruza!
My se mame dobre,vsak jsem psala,ze mam moooc hodne miminko.Takze to je jako za ty potize,co jsem si v tehotenstvi musela vytrpet.:o)
Eva
  • 
29.5.2007 13:52:38
Ahoj Marceko,
mimi se jeste nanarodilo. Doufam, ze uz to bude brzy. Mam hrozne bolesti zad, pry je to
skriply nerv. Doktor mi dal Panadol, ale ten vubec nezabira. Nejlepsi je kdyz lezim, ale to
je pro me utrpeni, jsem zvykla se dost hybat a ted tohle. Ale vim, ze to neni na dlouho, tak
uz to nejak vydrzim. Uz se moooc tesim na mimi, porad tomu nejak nemuzu uverit, ze se mi uz brzy
narodi a bude moje :-)
Vy jste obe v poradku? Jak se jmenuje tvoje holcicka?
_Marcelka_ 65242
29.5.2007 3:12:45
Ahoj Evi,
nejak mi to nevyslo napsat drive,ale uz jsem zase zpet :o)Tak co uz mas mimi?Jestli jo,tak asi budes mit ted par prvnich dni hektickych a kvuli vycerpanosti na PC ani nepomyslis(muj pripad to teda nebyl).Ale az budes mit chvili,tak napis jak to probihalo.Mej se.
Libuse, Meggie 05,Sophie 02/07 64327
28.5.2007 17:50:10
ahoj Martino,
ja si myslim, ze by tu praci sehnal, je tu nejaka vysoka skola, ktera se zabyva technikou, ted si nemuzu vybavit nazev asi neco jako Emirates college of technology. Jinak je tu i par cechu, co delaji pro cesky a slovensky firmy, co tu delaji elektroinstalace a podobny veci, tak to zkusim zjistit a poslu ti to, jinak bych zatim zkousela neco najit na internetu. Vic zatim nevim ,ale zkusim to co nejdriv zjistit.
Martina
  • 
28.5.2007 16:22:51
Ahoj Iveto a Libuse,ctu Vasi diskusi a rady z Emiratu.My zijeme v Jordansku,manzel je Arab a chtel by v Emiratech sehnat praci.Vim,ze je to malo pravdepodobne,ale zkusit se zeptat mohu...(doufam).....nemate nahodou kontakt na nejakou agenturu zprostredkujici praci?A nebo nevite o nejake VS nebo tovarne zabyvajici se elektrotechnikou? Manzel je Ph.Ing. na VS elektrotechnicke.Kdybyste nahodou mely jen malinkatou nabidku,budu vdecna .Dekuji a preji hezky jiste horky den do Emiratu!!! M.
Igor
  • 
25.5.2007 23:15:41