Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| iveta |
| • |
23.4.2007 5:31:46
Ahojky,ted jsem se po dlouhe dobe zase dostala konecne na PC a precetla jsem si tvuj prispevek.Ziji v Dubaji a mame tu skupinku ceskych a slovenskych mamin.Az tu budes,dej vedet a podame potrebne informace.Bude se ti tu myslim libit.Neni to sice Viden,ale...ozvy se,pa ivet
|
| MartaS. | 10930 |
|
|
13.4.2007 18:48:56
ahoj VSEM tady !
omlouvam se, ze jsem se vloudila na vasi diskusi, ale jsem "postizena" :o) sberatelskou vasni a zacala jsem sbirat nejenom kinder figurky, ale tez "papirky" (vyobrazena cela serie na jedne strane a obrazek bud figurky nebo stavebni navod ze strany druhe). V ruznych statech jsou paprirky (odborne BPZ - Bei Pack Zettel) ruzne v prislusnych jazycich. Jak se rika "lina huba hole nestesti", tak bych to chtela zkusit a optat se, zda kupujete svym detinkam KINDER SURPRISE vajicka ? Pokud ano a papirky vyhazujete, tak bych mela velke prani, zda byste tyto nemohli davat stranou a eventuelne mi cas od casu poslat s tim, ze bych se samosebou rada revasovala a poslala nejakou drobnost o kteou byste si napsali. Tisicere diky za VASE nabidky na e-mail marta.s@aseco.cz. Preji vsem jen to nejlepsi a pripadne se tesim .... :o) Marta |
| Ratajka_a | 62956 |
|
|
5.4.2007 9:31:44
Díky za tip, Marti, napsala jsem ji SMS. Měj se fajn. A.
|
| Jana |
| • |
4.4.2007 21:25:41
Tak uz mam zpravu v Africe, na strednim vychode trak jetse blizky vychode... ziji v Kahre uz 5 let, mam malou holcicku. Je tu nejaka dalsi maminka z Eg? Jana
|
| Martina |
| • |
4.4.2007 21:22:15
Ahoj Ali,mam kamaraku v Beirutu,tady je na ni c.:+420606172005.Urcite se ji ozvi.pa M.
|
| Ratajka_a | 62956 |
|
|
2.4.2007 17:38:41
Ahoj Saso,
nahodou jsem ted narazila na Tvou odpoved Katce (kterou take neznam :o) ...) a rada bych se s Tebou seznamila. Jsem tu provdana, zijeme zde rok a neco a mam desetimesicniho chlapecka. Budu rada, jestli se ozves. alena alena_ratajova@centrum.cz |
| Lucie Amsalem, tehulka 27 tyden |
| • |
20.3.2007 11:42:11
ahojky ja ziji v ashdodu a kde ty ? pokud si budes chtit psat, kontaktuj me prosim na emailu amsalemlucie@email.cz mej se krasne a ozvi se
|
| maminka martinka |
| • |
13.3.2007 13:08:31
Pročítám si tady názory a zkušenosti těch které mají za muže araba, at už muslima nebo ne. Moc se mě líbí že se tady konečně někde píše pravda a né nějaké bachorky druhu " Jedna paní povídala." Mám přítele z Sírie a máme spolu 6 měsíční holčičku. Je to moc pozorný přítel a milující otec. Ted v dubnu pojedeme do Sírie na návštěvu jeho rodiny a hlavně ukázat dcerku jeho mamince a celé rodině. Jsem ráda že jsou tady ženy které mají také takové pěkné zkušenosti s cizinci z východu. Moc mě to těší. Už mě totiž unavuje neustále někomu vysvětlovat že né všichni arbové a ne ve všech arabsky mluvících zemích se musí ženy zahalovat atd. ..... Tak že díky za tuhle normální diskuzi na toto tema. Pá Martina
|
| Magda |
| • |
25.2.2007 23:07:49
MIsmailova@seznam.cz
|
| IVA |
| • |
25.2.2007 19:52:50
Díky Magdo budu moc ráda, když mi napíšeš svůj kontakt. IVA
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.