Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Libuse a mala Meggie |
| • |
17.1.2007 8:55:53
tak uz snad ted bude vic casu. My uz jsme u neco pres pok a nestezuju si, je tu bezpecno a s detma porad co delat. Skoly jsou tu taky dobry, tak zadnej strach. Dokonce myslim, v Dubaji potkas Cechu vic nez tady v Abu Dhabi, no sama uvidis, akorat asi v tom lete to nebude nic prijemnyho, protze je vsude dost vylidneno a vubec se neda byt venku. Spis si naplanuj nejakou dovolenou v Cechach. A co ze tak putujete? Co dela manzel, ze jste porad na cestach? Muj dela na Americky ambasade, takze jsme tu jen docasne, ale jeste nam zbyva rok a pul.
Tak to je asi vsechno, mej se a zase nekdy napis, kdyztak muzes na email, libusequinn@seznam.cz |
| Libuse a mala Meggie |
| • |
16.1.2007 19:28:44
Ahoj,
no do porodu uz chybi snad jenom 3 tydny, tak uz to nejak doklepu. Porodnice je tu asi dobra, lidi jsou tu z toho nadseny, ale ja jsem docela dost zklamana z tech doktoru, docela to flakaji, ale na druhou stranu u porodu je jenom porodni asistebtka, tak to snad pujde. Jinak pediatri jsou tu docela dobry, my mame doktorku z Polska a je v pohode, jedna navsteva ale stoji skoro vsude kolem 150 dirhamu, coz je tak 900CZK, tak doufej, ze budete mit dobry pojisteni. Jinak Dubai je od Abu Dhabi asi 120 km, autem jste tu za hodinu a pul, tak se to da zvladnout v klidu za jeden den. Ambasada posila emaily na ruzny kulturni akce, ale ryze cesky jsou snad jen 28.10. a Mikulas u velvyslankyne, jinak pak ty neformalni grilovani. Jinak muj manzel ja American, takze jsme taky michany. Tak a ja musim letetm ale snad zejtra napisu vic |
| starka | 24176 |
|
|
16.1.2007 11:42:45
Ahoj Libo,tak to je fakt skoda,ze jste jinde. Urcite bych se k vam pridala na to grilovani. Mne ti to tak mrzi. Je to daleko ta Dubai? Jak jste tam dlouho? Jste spokojeni? Tvuj manzel je cizinec a nebo nasinec? Ja mam Francouza. Co cesky conzulat? Dostavate od nich pozvanky na ruzné akce? Tady v Ankare zvou Cechy jen ke statnimu svatku 28.10. A u Vas? Necitis se sama? Ale Ty se uz vlastne pripravujes na ten porod,ze? Rodis tam a nebo v CR? Co lékari? Kolik das za pediatra a normalniho doktora? Ja se troch bojim té zmeny,vis. Ale to je zivot nas kocovniku. Uz jsme bydleli ve Vidni,Warsave,Ankare a nyni to bude asi ten Dubai. Zatim se mej krasne a drzim palce. To zvladnes lehce. Za ten prekrasny pocit to stoji. Ne? Ahoj.
|
| Libuse a mala Meggie |
| • |
8.1.2007 17:02:08
ahoj, my bydlime v Abu Dhabi a mas pravdu, ty vedra se moc snest nedaji, takze vestina lidi na leto prcha do Evropy. Jinak lidi z Cech tu moc neni, ale schazime se docela pravidelne na grilovani. Ja mam 17ti mesicni holciciku a zbyva mi 5 tydnu do porodu, takze jsem doma a urcite si na Vas udelame cas, kdyz neco budete potrebovat. Mej se a my se budem tesit na dalsi spoluobcanku...
|
| starka | 24176 |
|
|
8.1.2007 8:12:37
Jsem Ceska a budeme se stehovat v léte do Dubaje.Rada bych se s vama seznamila. Bude me smutno v zacatcich. Ozvete se. Mame 2 deti. 16 a 13leté.
Jak snasite ty silené vedra? Ja ziji v Turecku v Ankare jiz 4.rok. Meli jsme se stehovat do Alziru,ale nakonec se to zmenilo a bude to SAS. Cauky. |
| Rotem | 40041 |
|
|
7.1.2007 17:32:36
Omlouvam se ze vas rusim ale nahodou jsem narazila na tuhle diskusi.
Jsem ceska a ziji v Izraeli. mam trimesicni dcerku. Tak jsem se chtela zeptat jestli tu neni nahodou nejaka maminka nebo slecna ktera tady taky zije. |
| Ahoj |
| • |
2.1.2007 13:16:13
Ahoj Sarko,my bydlime primo v Ammanu,takze dobry,mame 3deti,jsme tu druhym rokem a deti mluvi plynule dvema jazyky + ve skole maji anglictinu.
Takze vy se sem asi nechystate?myslim na delsi dobu..... Tak at se vam libi aspon v tom Nemecku ,mej se krasne.ahoj |
| Sarka&Sarah4.2.05 | 56945 |
|
|
30.12.2006 19:43:30
Ahojky,
my sice v Ammanu nebydlime, nybrz v Nemecku, ale muj manzel je Jordanec. Jeho rodice bydli v Irbidu, jestli ti to neco rika. Byli jsme tam naposledy pred peti lety, ale planujeme na jare navstevu. A ty tam bydlis? Mas tam rodinu a deticky? My mame jedno zlaticko, v unoru ji budou dva roky, jmenuje se Sarah. Pa Sarka |
| Sarka&Sarah4.2.05 | 56945 |
|
|
30.12.2006 19:40:34
Ahojky,
my sice v Ammanu nebydlime, nybrz v Nemecku, ale muj manzel je Jordanec. Jeho rodice bydli v Irbidu, jestli ti to neco rika. Byli jsme tam naposledy pred peti lety, ale planujeme na jare navstevu. A ty tam bydlis? Mas tam rodinu a deticky? My mame jedno zlaticko, v unoru ji budou dva roky, jmenuje se Sarah. Pa Sarka |
| Ahoj |
| • |
30.11.2006 22:20:00
Je tu nekdo z Ammanu?
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.